Ozel univ burslu okuyomusyani senin tez (benimde tez oydu) hala tutuyo:)
Nasil yani Feriha gibi mi
Uye yeni, konu bana fake geldi acikcasi. Neden derseniz, ben masterimi ozel bir universitede yaptim. Soyle bir gozlem yaptim: Benzer ekonomik sartlardan gelen cocuklar beraber takiliyor. Yani zengin, arabali bir cocuk/kiz diger taraftan biriyle zaten sosyallesmiyor ki, sinif disinda. Zengin cocuklar haftasonu eller havayaya gidiyor, ogle yemeginde AVMye gidiyor, tatilde Yunanistan'a falan kaciyor; diger cocuklar da haftasonu ortahalli yerlere gidiyor, ogle yemeginde yemekhaneye gidiyor, tatile yazliga gidiyor. Yani taraflarin karsilasmasi icin sosyal bir ortam yok ki. Yani Berkecan tiki kizla sevgili oluyor, Lara arabasiz cocuga bakmiyor. Anlatabildim mi?
Biri daha yazmis birde kıyafeti var bu isin dogru.
Tek parca bir elbise topuklu giyerdim ben olsam:))
Yoksa abartili abiyelerle küçük kutlamalara bile giden var.
Bana cok fazla geliyor. Zaten öyle bir abiyemde yok yani agsgsg
Nasil yani Feriha gibi mi
Uye yeni, konu bana fake geldi acikcasi. Neden derseniz, ben masterimi ozel bir universitede yaptim. Soyle bir gozlem yaptim: Benzer ekonomik sartlardan gelen cocuklar beraber takiliyor. Yani zengin, arabali bir cocuk/kiz diger taraftan biriyle zaten sosyallesmiyor ki, sinif disinda. Zengin cocuklar haftasonu eller havayaya gidiyor, ogle yemeginde AVMye gidiyor, tatilde Yunanistan'a falan kaciyor; diger cocuklar da haftasonu ortahalli yerlere gidiyor, ogle yemeginde yemekhaneye gidiyor, tatile yazliga gidiyor. Yani taraflarin karsilasmasi icin sosyal bir ortam yok ki. Yani Berkecan tiki kizla sevgili oluyor, Lara arabasiz cocuga bakmiyor. Anlatabildim mi?
O değil de böyle bir yere giderken ne giyilir
Şimdi düşündüm eşim beni böyle pahalı bir yere götürecek olsa sanırım gelinliğimi falan giyer giderim, olmaz ki öyle kotla falan
O değil de böyle bir yere giderken ne giyilir
Şimdi düşündüm eşim beni böyle pahalı bir yere götürecek olsa sanırım gelinliğimi falan giyer giderim, olmaz ki öyle kotla falan
Ben de oyle yapacagim hafif diz ustu bir elbise ve topuklu ayakkabi sanirim saclarimi acik birakirim cok da abartmaya gerek yok diye dusunuyorum sonucta aksam yemegi sade ve sık olmak yeterli gelir herhalde bi taraftan da gelen diger insanlarin yaninda sonuk kalmaktan korkmuyor degilim
O adamında zerre aklı varsa sizin gibi birisini kaçırmaz :)
Gerçekten takdir ettim sizi :)
Kendinizi bozmamanız dileğiyle...
Uyum sağlayamayacaksan ayrıl. Sana özel değil adamın yaşam tarzı bu. Asgari ücretle geçinip öyle bi yere götürseydi seni haklısın derdim. Farklı hayatlar anlatabilidim mi ?
700 tl lik restoran neresiymiş çok merak ettim. Benim bildiğim Berkecan lar en fazla ortalamanın üstü zincir cafe lere gidiyorlar. Hesap ne yediğine göre 100, alkol tatlı olursa 200 tutar herhalde.
Maddi durumu iyi olan bir insanın pahalı ortamları seçmesini normal buluyorum. Zengin adamın fakir kızla tabure üstünde balık ekmek yiyip mutlu olması dizilere özgü. İmkanı varsa gider beyaz örtülü masada meze üstüne balık yer. Balık ekmek bir kerelik değişiklik olur ama sürekli yapmaz yani.
Yine de yaşınıza göre 700 tl lik bir yer düşünemedim. Istakoz falan yeseniz belki diyeceğim.
'Berkecan' tarzinda biri degil erkek arkadasim. Restoran ismi Lacivert. Ben internetten baktigimda 2 kisi icin 700 tl fiyat gordum yenilen seye gore degisiyordur tabii. 1000 tl de tutabilir belki 500 tl de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?