'Berkecan' tarzinda biri degil erkek arkadasim. Restoran ismi Lacivert. Ben internetten baktigimda 2 kisi icin 700 tl fiyat gordum yenilen seye gore degisiyordur tabii. 1000 tl de tutabilir belki 500 tl de.
Sana göre lüks işte,aslında adam lükse kaçmıyor onun yaşam standartı böyle. Senin bunu lüks görmen,onun yerindr olsam beni rahatsız ederdi.Haklisiniz yasam tarzi bu. Zaten her konuda bu sekilde lukse kaciyor cunku boyle yetismis. Ben aliskin olmadigimdan abarti geliyor sanirim ama ayrilik sebebi olarak gormuyorum yine de
3-4 binYasemin ozilhanin da dediği gibi. Şık olmak için çok paraya ihtiyaç yok. 3/4 binle de sık olunabilir
3-4 bin
Gelinliğimi 1200e diktirmiştim zamanında asdfgh
O değil de böyle bir yere giderken ne giyilir
Şimdi düşündüm eşim beni böyle pahalı bir yere götürecek olsa sanırım gelinliğimi falan giyer giderim, olmaz ki öyle kotla falan
Ayy bide böyle bensu soralın bir lafi vardi.Yasemin ozilhanin kendi hayatindan başka asgari ucretten falanda haberi varmi ki acaba:)))
3 4 bini bir kıyafete vereceksek şık olalim bir zahmet artik
Ayy bide böyle bensu soralın bir lafi vardi.
Ya evlenince apartman dairesin de bile oturabiliriz orda bile mutlu olabiliriz demisti
Ne midir? Enayilik tabiki
Sanki altın satıyor.
Eti altin suyuna batirip satiyorsaancak o kadar eder. Tek basina altin ne ki? Hatta yaninda da biraz patates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?