Fikirlerinize ihtiyacim var.. erkek arkadasim ve yemek

'Berkecan' tarzinda biri degil erkek arkadasim. Restoran ismi Lacivert. Ben internetten baktigimda 2 kisi icin 700 tl fiyat gordum yenilen seye gore degisiyordur tabii. 1000 tl de tutabilir belki 500 tl de.

Baktım şimdi Lacivert için zomato da 2 kişi ortalama 350 çıkıyor. Yorumlarda birisi 2 kişi fiyatı sormuş, giden kişi 400 tl demiş. Boğazda iyi bir yemek için abartılı değil, ben olsam keyfini çıkarırdım.

Baba parasıyla 800 tl verir tabi bi yemeğe:)
Ne kadar zengin olursa olsun evlenme teklifi edecek bile olsa bi yemeğe 800 tl vermesi israftan başka birşey değil.
Dile getirme bakalım seni mi götürecek o yemeğe (nifak tohumları serptim gidiyorum)

Haklisiniz yasam tarzi bu. Zaten her konuda bu sekilde lukse kaciyor cunku boyle yetismis. Ben aliskin olmadigimdan abarti geliyor sanirim ama ayrilik sebebi olarak gormuyorum yine de
Sana göre lüks işte,aslında adam lükse kaçmıyor onun yaşam standartı böyle. Senin bunu lüks görmen,onun yerindr olsam beni rahatsız ederdi.

Ona yük olmak mı yük olacak olsaydın 700-800 tllik yemek yemeğe çağırmazdı. Maddi durumu iyi demiyorum ben böylelerine bu adam baya zengin

Görgüsüz gibi 800 tl yemek nedir ya
Yazık günah ...

Yasemin ozilhanin kendi hayatindan başka asgari ucretten falanda haberi varmi ki acaba:)))
3 4 bini bir kıyafete vereceksek şık olalim bir zahmet artik
Ayy bide böyle bensu soralın bir lafi vardi.
Ya evlenince apartman dairesin de bile oturabiliriz orda bile mutlu olabiliriz demisti

Ayy aman ben de senin gibiydim, aman sevgilime masraf olmasın derdim her yediğimize dikkat ederdim , hep en ucuz yerden takılmaya calisirdim, kendim ödemeye calisirdim ama hiç bir kıymeti olmadı. Acımadan çatır çatır yiyenler daha kıymetli oldu.

Boşver durumu var ki götürüyor seni bir güzel otur ye , bu dünyaya bir daha mı geleceksin amaaan

Ay Emir ve Feriha aklıma geldi aman yalan söyleme bak sonra neler olmuştu Ferihaya. Şaka bir tarafa git tabi ne olcak durumu olmasa çağırmazdı.

Ne kadar süredir birliktesiniz?bu zamana kadar yapacağı en pahalı şey bumu?Belki özel bir gündür orda yemek istemiştir.Ne bileyim tanışma yıldönümü,doğumgünü gibi yada evlilik teklifi yapacak belki :) ayrıca seven insan imkanı varken sevdiği kişide yararlansın ister.Birde alışılan hayat standartlarının altına inmeyi kimse kabul etmez.Sizin yemek masrafınızı karşılaması onu sarsmayacaksa problem olmaz bence.Siz karşınızdaki insandan maddi talepte bulunmadığınız sürece karşı tarafında yanlış anlayacağını sanmıyorum.

Sanırım masaya kuzu yatıracak çünkü bir kuzu o fiyatlarda o da bir ailenin bir yıllık et parası sayılır vaybe oturup ağlayasım geldi :)))
Eti altin suyuna batirip satiyorsaancak o kadar eder. Tek basina altin ne ki? Hatta yaninda da biraz patates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…