Ambalajı falan biraz basit gelince pek yanaşmamıştım o zamanlar
Banyo wc benimde begenmedigim bir urun kesinlikle katiliyorum ama yag coz iyi gibi ya memnun kaldim acikcasi.Banyo icin guzel kokulu yeni urun cikarmislar ama temizligini begenmedim bende.Ben begenmedim ürünleri. Bir yıl önce falan bir banyo wc temizleyici bir de yağ çöz gibi bir şey almıştım. Banyo wc hayatımda gördüğüm en kötü kokulu ürün.. Bi de çıkmıyor kolay kolay o koku. İki üç kez kullandım banyoya girmek eziyet olunca bıraktım. O kadar yoğun kokulu bir ürünün bitkisel olacağını düşünmedim açıkçası. Ama işe yarıyor, kokuya katlanırsan kir, kireç bırakmıyor. Mutfak için aldığım hiç işe yaramadı. Ha suyla silmissin ha onunla bir farkı yok.
Eşim de web tasarımı yapıyor, internet alışverişlerimize tasarıma göre karar veriyoruz. Default bir şablon, uyduruk bir şeyse hiç içimize sinmiyorBen de grafikerim, sirf logosu dandik ve ambalaj tasarimi kotu diye almiyorum
Tasarima para vermeyen zihniyet ne kadar kaliteli urun cikarabilir ki diye bir onyargim var.
Tercih meselesi ama ben bayilirim guzel kokulara oda spreyi kullanirim hatta bu sebeple.Ambalajı falan biraz basit gelince pek yanaşmamıştım o zamanlar.
Kokuya da hiç gelemem buram buram, mümkünse güzel veya kötü hiç koku olmasın
Banyo wc benimde begenmedigim bir urun kesinlikle katiliyorum ama yag coz iyi gibi ya memnun kaldim acikcasi.Banyo icin guzel kokulu yeni urun cikarmislar ama temizligini begenmedim bende.
Oda spreyi asla kullanmam,, tuvalet kokusu, yumuşatıcı vb sevmediğim gibi buram buram evlerde de duramam.Tercih meselesi ama ben bayilirim guzel kokulara oda spreyi kullanirim hatta bu sebeple.
Ayy hanimlar nelere dikkat ediyorsunuz oyleBen de grafikerim, sirf logosu dandik ve ambalaj tasarimi kotu diye almiyorum
Tasarima para vermeyen zihniyet ne kadar kaliteli urun cikarabilir ki diye bir onyargim var.
Alerjin falanmi var acaba,bildigim kadariyla kokusuz bitlisel temizlik urunleride var onlardan kullanabilirsin.Oda spreyi asla kullanmam,, tuvalet kokusu, yumuşatıcı vb sevmediğim gibi buram buram evlerde de duramam.
Parfüm bile hoşuma gitmez, zaten boğazım da tıkanır kokulardan.
Hoş benime evcillerim de var, böyle kokulu şeyler başta onlara zararlı.
Bir tek yeni yıkanmış çamaşır ferahlığını severim. Evi kokulu kokulu sileceğime perde yıkayıp asmak daha fresh geliyor bana.
Ablam uye yapti zaten:) ya bak sana arkadasin soylemis benimki sozde kardes(esimin kardesi) neyse cani sagolsun ne diyeyimBen de üye olmak istiyorum dersin.onun üyeliği uzerinden üye olursan ona da karı oluyor.kendin üye olursan belki ona da bozulabilir bozulacak olsa.sanirim bahsettiğim ersag ürünleri.a arkadaşım satıyordu ben birkaç urun alacak olunca sen de üye ol hem daha ucuza alırsın hem bedavalardan yararlanırsın dedi.benim uzerimden üye yapalım bana da faydası olur dedi.beni de üye yaptı.gercekten çok daha ucuz oluyor hem de bir suru bedava var.
Ayy hanimlar nelere dikkat ediyorsunuz oylebakis acinizi sevdim ama ben hic dikkat etmemistim.
Mantikli dusunuyorsunuz gidip baktim simdi aynen dediginiz gibiBuyuk markalar orijinal, farkedilebilir, kalitelerini on plana koyan logo tasarimlariyla ise baslarlar. Ersaga bakiyorum, 1970'lerden kalma bir font, cevresinde sanki ekmek firini tabelasi gibi basaklar. Aynen amcaoglunun matbaasina gidip isi yeni ogrenmeye calisan elemana "yap yigenim biseyler" demis gibi. Bu resmen merdivenalti imaji veriyor.
Bazı şeylere alerjim var, köpek, huş ağacı gibi ama bütün koku ve tozlara karşı da hassasım.Alerjin falanmi var acaba,bildigim kadariyla kokusuz bitlisel temizlik urunleride var onlardan kullanabilirsin.
Aslinda en guzli ve dogali sirkeli su,karbonatta temizlik icin cok idealmis.Bazı şeylere alerjim var, köpek, huş ağacı gibi ama bütün koku ve tozlara karşı da hassasım.
Genelde sirkeli su kullanıyorum, evciller için de iyi oluyor, parkelerde gezdikçe kimyasala maruz kalmıyorlar.
Keske gorumcenizden uye olsaydiniz siz sattikca o da kazanirdi. yani boyle bir isteginiz oldugunu bilseydi uye yapardi zaten cunku uye yapmakta ona kazanc sagliyorKizlar gorumceme soyledim telde, once bi sustu sonra aslinda ben de seni uye yapacaktim dedi geveledi seni uye yapayim dedi,yok simdilik dusunmuyorum dedim (uye oldugumu soylemedim)
Ablamdan uye oldum yabanci birinden uye olmadimki zaten,ablamda satici degil zaten arkadasi daha ucuza gelir uye yapalim demis.Keske gorumcenizden uye olsaydiniz siz sattikca o da kazanirdi. yani boyle bir isteginiz oldugunu bilseydi uye yapardi zaten cunku uye yapmakta ona kazanc sagliyor
Bana vermeliydi demedim ama uye yapmayi teklif edebilirdi iki yil kesintisiz kullandim,biraz salak yerine kondum acikcasi hem katalog fiyatina aliyordum hemde hediyeler ona gidiyordu bunun isini yapabilir ama kardeslik diye de bir gercek var degilmi?Bu tur islerde bellirli bir satis yapan danisman promosyon kazanir. yani bunnlari bana vermeliydi mi diyorsunuz tam anlamadim ama eger oyle düşünüyorsanız oyle olmaz. zaten o satislarda 1 urunden en fazla 7 8 tl kazaniyor ki o da o urun 50 tl ve uzeri bir fiyatsa 50 tl alti urunlerden 2 3 tl falan kaliyor. bu aldigi promosyonlar ona kazanc sagliyor yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?