Sizin aile kardes anlayisinizda normal olabilir ama benim icin normal degil,bizim iicin kardesler arasinda ticaret dusunulmez hem bana uyelikten bahsedebilirdi kendi beni uye yapip yine kazancli olabilirduBu tip işlerde belli bir siparisin üzerine hediyeler, kampanyalar olur zaten. Onları size vermesini beklemeniz saçma. Çünkü bu tip işler yapanlar asıl parayı o hediyeleri satarak kazanırlar. Normal olan vermemesidir.
Evet canim ersag ama reklam olmasin diye yazmamistim,gorumcem yasitim bana soyleyen ablam oldu beni uye yapti yarin insallah siparis vericem.Ersagdan bahsediyorsunuz sanırım geçen gün arkadaşıma üye olmak istediğimi söyledim gelişine almak için oda 5te 5 olduğu gün yani bana haber verdi ol diye 150 tlye 5 hediye bende o kazansın diye üye yap beni dedim 250 tlik alışveriş yaptım malzemem olduğu halde neyse ürünler geldi ben seni kaydedemedim 3 tane benden koydum dedi şimdi ben ne yapıcam sizin gibi ne demeli yakınız bizde ben üye olmak istiyordum fiyatında söylemedi daha gelişinine mi verir acaba kafamda deli sorular ne kadar yardimci oldum değil mi ?
Bence abla bende üye olucam hediyesi çokmüş ucuza getiririm derim görmeden niye cekiniyorsun ki o çekindi mi kardeşinden kar ederken
Hahaha tobe tobe ya guldurdunAyy direk söyle senden gayet kar etmiş bari hediyesinden arada verseymiş sanada..İşte görümce görmiim ömrümce diye boşuna dememişler
Şaka bi yana canım benim de bi görümcem var iyi hoş ama fazla ödün vermeye gelmiyo herkes kendi hesabını düşünüyo sen neden düşünmeyesin ki direk söyle bence..Hahaha tobe tobe ya guldurdunbir kere dus jeli verdi hakkini yemim.
Ablami biri uye yapmis faceden tanimadigi biri ablam siparis verince 5 urun hediye gelmis ona,ablamda beni uye yapti zaten bakalim yarin siparis vericem ama urunlerden genel olarak memnunum,iki yildir kullaniyorum.O satıcılara veriliyor diye biliyorum alanlara değil. Beni de bir kere hiç tanımadığım biri üye yapmıştı, özellikle de ayın belirli günleri hediyeleri olduğunu söylemişti. Güvenip alamadım, siz memnun musunuz?
Bence direk söyleyin üye yapsın sizi, böyle bir durum varmış bari hediyelerini alayım dersiniz:)
Disariya karsi tabiki insan dusunur ama kardesler arasinda bana garip geliyor,yedigimiz ictigimiz her seyi paylasiriz biz,buranin nesi mesursa onlarada alirim,gittigim yerlerden hediyeler alirim kendi ailemede onlarada.Şaka bi yana canım benim de bi görümcem var iyi hoş ama fazla ödün vermeye gelmiyo herkes kendi hesabını düşünüyo sen neden düşünmeyesin ki direk söyle bence..
Bana katalog fiyati yani satis fiyati,uyelik almistim girip baktimAcaba size geliş fiyatina mı veriyor yoksa satıs fiyatı mı?
O satıcılara veriliyor diye biliyorum alanlara değil. Beni de bir kere hiç tanımadığım biri üye yapmıştı, özellikle de ayın belirli günleri hediyeleri olduğunu söylemişti. Güvenip alamadım, siz memnun musunuz?
Bence direk söyleyin üye yapsın sizi, böyle bir durum varmış bari hediyelerini alayım dersiniz:)
Ambalajı falan biraz basit gelince pek yanaşmamıştım o zamanlar.Ben begenmedim ürünleri. Bir yıl önce falan bir banyo wc temizleyici bir de yağ çöz gibi bir şey almıştım. Banyo wc hayatımda gördüğüm en kötü kokulu ürün.. Bi de çıkmıyor kolay kolay o koku. İki üç kez kullandım banyoya girmek eziyet olunca bıraktım. O kadar yoğun kokulu bir ürünün bitkisel olacağını düşünmedim açıkçası. Ama işe yarıyor, kokuya katlanırsan kir, kireç bırakmıyor. Mutfak için aldığım hiç işe yaramadı. Ha suyla silmissin ha onunla bir farkı yok.
Ambalajı falan biraz basit gelince pek yanaşmamıştım o zamanlar.
Kokuya da hiç gelemem buram buram, mümkünse güzel veya kötü hiç koku olmasın
İyi ki almamışım o zaman, teşekkür ettimHiç yaklaşma o zaman. Ben de bir arkadaşım satıyor diye aldım mecburen. Kullanamadık duruyor öyle banyo dolabında. Aşırı yoğun kokulu ürünler hepsi. Annem de şampuan almış o da öyle yoğun kokuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?