- 27 Ağustos 2016
- 1.666
- 3.210
- 83
Ben farkli bir markanin satis danismaniyim kozmetik sektorunden ben gorumceme eltime bana gelisinden vericem size dedim kabul etmediler belki de ben oyle cok disariya satmadigmdan yani tek misterim zaten onlar oldugundan kabul etmemislerdir bilmiyorum ama uyelik teklif edebilirdi bu konuda haklisin.Bana vermeliydi demedim ama uye yapmayi teklif edebilirdi iki yil kesintisiz kullandim,biraz salak yerine kondum acikcasi hem katalog fiyatina aliyordum hemde hediyeler ona gidiyordu bunun isini yapabilir ama kardeslik diye de bir gercek var degilmi?
Iyi aksamlar kizlar dert degil ama sizin fikirlerinizi almam gereken bir konu var kisaca anlatayim,
Gorumcem bitkisel temizlik urunleri saticiligi yapiyor,banada urunlerden bahsetti bitkisel olunca almaya ikna oldum,her siparis verdigimde en az 150 liralik alisveris yapiyorum iki yildir.
Bir kac gun once ablamda bana bu urunleri sordu normalde 150 tl uzeri en az 3 urun hediye veriliyormus bazen de 5 urun,ben de fikrim olmadigini soyledim yani gorumcem hic bahsetmedi bana.Kendimiz istedigimiz zaman uye olabilirmisiz bunlardan faydalanmak icin.Acikcasi biraz bozuldum ama caktirmak istemiyorum bugun bana siparisin var mi diye sordu ne desem bilemedim yok dedim ama illaki yine soracak evime gelince aldigimi gorecek.
Acik acik soyleyeyim mi sizce,bu arada durumlari okadar kotu degil esi ogretmen,bizde orta halliyiz.
Karisik olduysa kusura bakmayin:)
Cok çakal oluyrlar genelde burada da örneği . Gelisine vereblirdi vermemis size .Iyi aksamlar kizlar dert degil ama sizin fikirlerinizi almam gereken bir konu var kisaca anlatayim,
Gorumcem bitkisel temizlik urunleri saticiligi yapiyor,banada urunlerden bahsetti bitkisel olunca almaya ikna oldum,her siparis verdigimde en az 150 liralik alisveris yapiyorum iki yildir.
Bir kac gun once ablamda bana bu urunleri sordu normalde 150 tl uzeri en az 3 urun hediye veriliyormus bazen de 5 urun,ben de fikrim olmadigini soyledim yani gorumcem hic bahsetmedi bana.Kendimiz istedigimiz zaman uye olabilirmisiz bunlardan faydalanmak icin.Acikcasi biraz bozuldum ama caktirmak istemiyorum bugun bana siparisin var mi diye sordu ne desem bilemedim yok dedim ama illaki yine soracak evime gelince aldigimi gorecek.
Acik acik soyleyeyim mi sizce,bu arada durumlari okadar kotu degil esi ogretmen,bizde orta halliyiz.
Kozmetik urunleri satisi daha farkli oluyor canim,hem bunlar kadar pahalida olmuyordur,bir siparisim en az 150 genelde 200 ustu oluyor,tabiki saticiligini yapiyor bana ucuza versin ya da tum hediyeleri versin istemem zaten ama 3 urunden birinide insan vermezmi.Ben farkli bir markanin satis danismaniyim kozmetik sektorunden ben gorumceme eltime bana gelisinden vericem size dedim kabul etmediler belki de ben oyle cok disariya satmadigmdan yani tek misterim zaten onlar oldugundan kabul etmemislerdir bilmiyorum ama uyelik teklif edebilirdi bu konuda haklisin.
Bak ne dusunceliymis bir de akraban kardesin degil arkadasinBende surekli siparis veriyorum,bi tanidiktan. Hediyeler bana geliyo. Mesela 150 tl alisverise 3 yada 5 hediye diye kampanya oluyo. Gelen hediyeler de bana geliyo.
Soyledim bile bayagi bozuldu utandi biraz bende seni uye yapacaktimda hep unutuyidum falan filan kivirdi anlayacagin.Kısaca, ben araştırdım geçenlerde bir arkadaşım söyledi fırsatlarını, ben de üye olmaya karar verdim.
Hediye vs. geliyormuş, ben de bir deniyeyim bakalım, belki komşularımda alır bana da ek gelir olur.
Der, konuyu kapatırsın.
Vay efendim benden niye almıyosun illa ben faydalanıp nemalanayım diyecek hali yok sanırım.
Oyle dusunmek istemiyorum cunku bende gorumceyim bence bunun gorumcelikle alakasi yok kardeslikle alakali bir durum.bunlarin hepsi bi cins ya görumce degıl görümcek bunlar al birini vur otekine
Soyledim bile bayagi bozuldu utandi biraz bende seni uye yapacaktimda hep unutuyidum falan filan kivirdi anlayacagin.
Sadece kardesler arasinda boyle hesap kitaplara aliskin degilim ondan uzuldum.
bende ersağa güvenememişim arkadaşim bana gönderiyodu çok iyi markalar diye diyeBazı şeylere alerjim var, köpek, huş ağacı gibi ama bütün koku ve tozlara karşı da hassasım.
Genelde sirkeli su kullanıyorum, evciller için de iyi oluyor, parkelerde gezdikçe kimyasala maruz kalmıyorlar.
Canim genel temizlik urununden,damla konsantre ve banyo wc temizligi icin olan urunden memnunum. Ama yagcoz ve sampuanlari hosuma gitmedi. Bi de tuy azaltici krem de idare eder. Cok cok iyi degilBak ne dusunceliymis bir de akraban kardesin degil arkadasinpeki memnunmusun merak ettim
o da kazancına bakmış işte:))Bana vermeliydi demedim ama uye yapmayi teklif edebilirdi iki yil kesintisiz kullandim,biraz salak yerine kondum acikcasi hem katalog fiyatina aliyordum hemde hediyeler ona gidiyordu bunun isini yapabilir ama kardeslik diye de bir gercek var degilmi?
Sampuandan bende memnun kalmadim ama damla ve alkolsuz acelya parfum hosuma gitti.Yag cozdende memnun kaldim aslinda.Canim genel temizlik urununden,damla konsantre ve banyo wc temizligi icin olan urunden memnunum. Ama yagcoz ve sampuanlari hosuma gitmedi. Bi de tuy azaltici krem de idare eder. Cok cok iyi degil
Bende cok severim temizlik urunlerini. Birde soylemeyi unuttum ersagin antisigara spreyi var oda harika :)Sampuandan bende memnun kalmadim ama damla ve alkolsuz acelya parfum hosuma gitti.Yag cozdende memnun kaldim aslinda.
bitkisel urunlere karsi bir ilgim var camasir suyunu bile bitkisel bir paket icine koyup verseler ona dahi dunya para sayarim o derece
Ben ozel oda spreyini kullaniyordum onuda deneyeyim ozaman sagol canimBende cok severim temizlik urunlerini. Birde soylemeyi unuttum ersagin antisigara spreyi var oda harika :)
Gayet açık açık sorabilirsin.Iyi aksamlar kizlar dert degil ama sizin fikirlerinizi almam gereken bir konu var kisaca anlatayim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?