Fikirlerinize ihtiyacim var kizlar(gorumce)

Marka hakkında pek bilgim yok dediğim gibi iki ürün kullandım sadece ikisinden de memnun kalmayınca tekrar almadım.
hangi markanın ürünü bu? yasaksa baş harfini yazar mısınız? bir arkadaşım e....... ile başlayan markanın ürünlerini satmaya çalışıyor bana. açıkçası almak da istemiyorum iyi midir değil midir diye. o marka mı acaba

Canim yasak degil sanirim, ersag,ben iki yilidr kullaniyorum bazi urunler iyi bazilari degil,bitkisel urunler seviyorsan arastirip deneyebilirsin.

Oyle dusunmek istemiyorum cunku bende gorumceyim bence bunun gorumcelikle alakasi yok kardeslikle alakali bir durum.

Annesine yani kayinvalidem icinde bir seyler istetiyordu parasi bizden tabiki dusununce sinir oluyorum
soz meclisten disari ben gorumcek gibi davrananlar icin soylemiatim bendede var bitane cocugum olmuyo hergun arar baskasinin cocugunu gezdiriyoruz der aptal aptal insallah kendisinde olmazda aynisini onada yaparlar

soz meclisten disari ben gorumcek gibi davrananlar icin soylemiatim bendede var bitane cocugum olmuyo hergun arar baskasinin cocugunu gezdiriyoruz der aptal aptal insallah kendisinde olmazda aynisini onada yaparlar
Iyi niyetli olmak istiyorum bilerek boyle bir sey yapilirmi ya Allah islah etsin ne diyim,cok hassas bir mevzu benimde 8-9 aydir olmuyor bana yapilsa bende cok uzulurdum.

Insallah en yakin zamanda Allah size de bana da isteyen herkese hayirli evlat nasip eder.

insallah isteyen herkese nasip etsin allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…