Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar

Yani bunu nasıl bir üslupla söylediğine göre değişir. Üslup her şeydir seni suçsuz durumdayken suçlu duruma düşürebilir.

Valla ona, göre tavır sergilicek ozaman valla Birtane oğlu var aceba kaç gün babaanne demiş dır hiç hatırlamıyor kadın
Burada o zaman çene çalacağınıza bu tavrınızı eşinize ve kaynanıza da yapın. Sizde zamanında enayi olmasaydınız. Neden kayınvalidenize tek siz bakıyorsunuz? Eşiniz annem bizde kalacak dediğinde neden kabul ettiniz? Önce kendinize bunları sorun. Kayınvalidenizin maddi geliri için kabul ettiniz sanırım dediklerinizden bu anlaşılıyor. Bu kadar rahatsızsanız gidip eşinize annesine tek bakmak istemediğinizi diğer gelininde bakması gerektiğini söyleyin.

Konu sahibi bence kendini yanlış ifade ediyor.biraz üslubu da agresif.ama sıkıntısı ben de özelde doğum yapabilirdim kimseye yük olmak istemedim.ama eltim hem kayinvalideme bakmıyor hemde para istiyor özelde doğum yapmak icin diye.

Saçmalık değil insanın kendime güveni varsa maddi yönde özelde doğum etsin eşi karşılasın isterse yurtdisina, gitsin beni ilgilendirmez ki ama neden başka kişilere yük sürerek olsun ki bu
Bakın hanımefendi eltiniz kayınvalidenize der ki “anne ben özelde doğum etmek istiyorum sen karşılar mısın?” kayınvalidenizde “tamam kızım olur” derse çok affedersiniz ama size b*k yemek düşer anlayamadınız gitti ya. Ha ama yok kayınvalideniz karşılamak istemezse o zaman gider eltinize bunu söyler.

Ya sabahtan beri aynı şeyi deyip duruyor. Neymiş kendine güvenen devlette doğururmuş, özelde doğurmak keyfi işiymiş, sorun varsa özel hastanede doğum olurmuş bilmem ne saçmalık şeyler.
G.tüne güvenen devlette doğurur der gibi olmuş

Hiç gülesim yoktu gerçekten
Saçmalık işte, cahil midir, dalga mı geçiyor her neyse yazık

Evet dersede gider onun yanında kalır.Orada bakılmazsada buraya kızım diye kuyruk kıstırıp gelmemeli

Haklısınız.Kocasi varken niye kaynanadan istiyor.Benim annemde yıllarca babannemle yaşadı.Babannem hep amcamlara para verirdi.

Evet dersede gider onun yanında kalır.Orada bakılmazsada buraya kızım diye kuyruk kıstırıp gelmemeli
Tamam işte burada aslında eşinin devreye girmesi lazım. Eltide baksın zaten doğrusu bu. Kaç çocuk varsa eğer kaynanaya/kayınbabaya sıra sıra bakmalılar.

BANA CİNNET GELDİ

Gelmesin. Konu sahibi yasaminda mutsuz. Yasam durumunu ama degistiremedigi icin eltinin dogumuna takti. Unutursam fisilda filminde kardeslerin tartistigi sahne vardi. Kücük kardes ablasina diyordu ki: sen hep kurban rolündeydin. Ama bu kapidan bir adim atacak yüregin yoktu senin. Gibi birsey. Buda böyle. Komu sahibi aslinda yasadiklarindan mutsuz o yüzden simdi eltinin dogumuna takti

Ya aslında çözüm çok basit. Eşine gidip diyecek ki ben artık annene tek başıma bakmak istemiyorum. Diğer gelinide kızıda vs kim varsa sırayla bakalım.

Ya aslında çözüm çok basit. Eşine gidip diyecek ki ben artık annene tek başıma bakmak istemiyorum. Diğer gelinide kızıda vs kim varsa sırayla bakalım.
Kayinvalidem gitmiyor canım dedim söyledim aldım karşıma konuştum olsemde senin yanında diyor çünkü kadın oraya misafir olarak gider burnundan gelir biraya ağlayarak döner geri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…