ewet aynen dıer kardeslerı uyanp yllrca benımkını somurmusler smdı ewde tasrrfa basladılar benmkı gttı ya![]()
benimkilerinde iki yakaları bir araya gelmiyor biz evlendiğimizden beri....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewet aynen dıer kardeslerı uyanp yllrca benımkını somurmusler smdı ewde tasrrfa basladılar benmkı gttı ya![]()
Çok Zor bir Durum Konuyu Kıssadan hisse Anlatmışsın. Ailen Sen evlenirken sana Yardımcı oldumu ? Kayınpederine Neden Borclandınız bunlarıda anlatırsan sana daha kolay yardımcı oluruz.Ama 3 Aylık evli olan çiftten para istenmez diye düşünüyorumhepinize merhaba arkadaşlar.3 ay önce evlendim.15 bine yakınn altınm oldu ve bozdurmadık öyle bekliyolar.aileminn de borç paraya ihtiyacı var ev yaptırıyoruz eve geçebilmek için.dün akşam annem bana söyledi telefonla konuşurken sana söylemeye çekiniyorum ama borç verirmizniz altınları.tamam anne ben bi konuşim eşimle dedim.ama aranızda problem olmasın isterim dedi.annem de bir ay önce by-pas kalp ameliyatı oldu kıyamıyorumm ama bu durumu nasıl anlatabilirim eşime onun hayır dememesi lazım.birde düğün yaparken eşimin kendi ailesine de 13 bin borçlandık o borç var daha derse?..ben kendim de çalışıyorum dünden beri bu durumu nasıl sölesem diye düşünüyorum sürekli fikirleniz önemli benim için lütfen yardımcı olun..
İlk defa oğlunu borçla evlendiren aile görüyorum çok enteresan. Ne çevremde gördüm böyle birşey ne duydum. Kız Kuzenim evlendi daha yeni aman oğlum iyi geçinsin diye adam oğlunun kirasını ödüyor hatta baharda ev almayı düşünüyor. Maddi durumu çok çok iyi biride değil yani.. Ne garip..
tatlım sende seni evlisin altınlarını bu kadar kolay gözden çıkarma . Altınların bir kenarda kalarak ailene yardım edecek parayı kazanıyorsun bence borç olarak ayda 700 bile verebilirsin ailene hem onların gönlü olur hem de altınların sende kalır..
Bozdurunca toplaması zor olur .
Kararın ne olursa olsun evinin huzurunu bozmamaya çok dikkat etmelisin..