Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Esiniz size evde sikildigini ve arada da arkadaslariyla vakit gecirmek istedigini soylese nasil bir tepki verirdiniz ? Ya da arkadaslariyla gorusme istegini Size nasil soylemesini isterdiniz ?
evde sıkılıyorum demesi garip neticede calısıyorsa aksam sizinle birlikte sizdenmi sıkılıyor yani..ama onun dısında arkadaslarıyla arada gorusmesi bulusması normal tabi gittigi mekanlarda onemli
Esiniz size evde sikildigini ve arada da arkadaslariyla vakit gecirmek istedigini soylese nasil bir tepki verirdiniz ? Ya da arkadaslariyla gorusme istegini Size nasil soylemesini isterdiniz ?
her türlü sıkıntı etmiyorum. onun da nefes alması gerktigini düşünüyorum .bir tek derdim değişik tanımadığım gevşek bir kadın varsa olur. o zaman bende gelmek istiyorum derim.
Bozulurdum niye sıkılsınki demekki benden sıkılıyorsun diye sitem ederdim yani
Ben çalışan bir insan olarak akşam onu görmek isterim aynı fedakarlığıda ondan beklerim
Arada giderse bile ki gitmez oda bende yoruluyoruz çünkü genede beni evde tek bırakmaması için bari azcık erken gelde zaman geçirelim derdim
Bence arkadaslariyla gorusmuyorsa sorun var demektir zaten. Benim esim yarin aksam bilmem kimle cikabilirim bizim planimiz var mi diye sorar. Zaten haftada 1 kere arkadaslariyla gorusur ne olacak keske daha cok ciksa :)
ben yarın ... buluşucam haberin olsun der.tamam derim .oda bana sorsa aynı cevabı alırım .sıkıntı yapmam yani,,çoğu arkadaşını tanıyorum oda benimkileri tanır
Çok sık çıkan biri olmadığı için pek engel olmuyorum. 'Arkadaşlar çağırdı gidiyim mi?' diye sorar ben 'nerede takılacaksınız?' diye soruyorum ve gidiyor. Haftada 1 veya 10 günde 1 akşam çıkar.
Bu sadece erkeklere özgü bir şey değil ki. Ben de çıkmak istesem aynı muhabbet olur. Herkesin deşarj olmaya ihtiyacı var gayet normal.