• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var ne yapmalıyım

Gardenya90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
60
19
38
35
Kızlar Allah için bana yardımcı olan ben 24 yaşındayım bugüne kadar ciddi bi ilişki düşündüğüm bir kişiyle tanıştım kendiside 23 yaşında 3 hafta oldu tanışalı ama herşey çok çabuk ilerledi çünkü onunda aklında ben varmışım benimde onun ciddiliğinden şüphem yok ... şuan beni bir an önce annesiyle tanıştırmak istiyor sadece anneside değil akrabalarından bikaç kişiylede tanıştırıp onay almak istiyo olumlu olursa devam etmek olumsuz olursa vazgeçmeyiz elimizden gelen herşeyi yaparız ama sadece benim fikirlerim değil ailemin fikirleride önemli diyor bana bağlanmaktan korkuyormuş vicdan azaba duymaktan bir an önce annemlerle tanıştırıp ona göre hareket edelim diyor geçen gün bana biraz geri adım atalım ailemle tanıştırana kadar böyle olursa olumsuz düşünmek istemiyorum oldu ki oldu ikimizde üzülmeyelim böyle ısınırız kopamayız diyor kafam suan çok karışık

lütfediyor anası danası müsaade etmezse bitecekse bi zahmet onlar bulsa birini olmaz mı,sende böyle onun doğrultusunda şimdiden hareket et,ben anlamadım benim bildiğim önce kızın ailesi ile tanışılır onlar onay verirse erkek el atar,sen kesin misinde bu yönde hareket ediyorsunuz.

Ailesinin epey katı kriterleri var herhalde.
Bir de neden bu acele ? 23 yaşında bir erkeğin apar topar aileyi işin içine katması ilginç.

Bana biraz saçma geldi açıkcası.
Oldu olucak gerdeğe girerkende anasından izin alsın. Devam etmek size kalmış bugün annesinin sözüyle sizle evlenicek adam yarın annesi boşan bundan dediğinde gözünü kirpmadan boşanabilir.
Fesat düşünmeyelim ama adam fazla aileci.
İlerde aile yüzünden kavga etme olasılıklarınızın yüzdesi baya fazla.
Sizde dikkat edin, umarım herşey gönlünüzce olur.

Kızlar Allah için bana yardımcı olan ben 24 yaşındayım bugüne kadar ciddi bi ilişki düşündüğüm bir kişiyle tanıştım kendiside 23 yaşında 3 hafta oldu tanışalı ama herşey çok çabuk ilerledi çünkü onunda aklında ben varmışım benimde onun ciddiliğinden şüphem yok ... şuan beni bir an önce annesiyle tanıştırmak istiyor sadece anneside değil akrabalarından bikaç kişiylede tanıştırıp onay almak istiyo olumlu olursa devam etmek olumsuz olursa vazgeçmeyiz elimizden gelen herşeyi yaparız ama sadece benim fikirlerim değil ailemin fikirleride önemli diyor bana bağlanmaktan korkuyormuş vicdan azaba duymaktan bir an önce annemlerle tanıştırıp ona göre hareket edelim diyor geçen gün bana biraz geri adım atalım ailemle tanıştırana kadar böyle olursa olumsuz düşünmek istemiyorum oldu ki oldu ikimizde üzülmeyelim böyle ısınırız kopamayız diyor kafam suan çok karışık
23 yaşındaki bir erkek zaten evlenecek olgunlukta değildir. Buradaki olayda da görüyoruz ki annesinin sözünden henüz çıkamamış.
Hem sizin kendinize saygınız yok mu? Aileden onay gelirse sizinle olacak bir adamı neden bekliyorsunuz?

3 haftada hastalık mı, sağlık mı, zorluk mu gördünüz de ciddi oldunuz ya?
Tanışın bence de herkeslerle cümbür cemaat yaşayın ne yaşayacaksınız, dolayın kendinizi ağlara sonra kader örmüş olsun, ne devam edebilin, ne bırakabilin birbirinizi. Sonra ayrılamıyorum çünkü adım anıldı bir kere, ee sen gittin ailesinin dibine hakkınızda konuşulmayacak da ne olacak?

yazdıklarını okurken bile hızlı hızlı okudum aceleyle :KK57: 3 hafta zaten çok erken bir süre ayrıca 23 yaş erkek için de erken bir yaş , diğer arkadaşlara da katılıyorum neyin acelesi bu o_O

Karsinda bir ana kuzusu var.

Senin annen baban begenmezse ne olacak kendisini.....ha tabi böyle bir şey mümkün değil dimi. Onlar lutfedip seni begenecek sonuçta.

Hey Yarabbi. Bence azicik olmuş görüşeli. büyü gel yavrucum de.

Ayrıca 3 haftada ne ciddiyeti ya. Ne yaşıyorsunuz anlamadm ben

Sorun şu annesi hoca ben kapalıyım ama hafifte olsa yerine göre makyajımı yaparım pantolon giyip tuniğimi giyerim benden istediği biz mutasıp aileyiz makyaj yapma etek giy bunlardan korkuyor seni aileye uygun görmezler diye korkuyorum korkum bu dedi tamam dedim yavaş yavaş senin istediğin gibi olur dikkat ederim öyle olmaya çalısıcam dedim ama işte gecen bana ben seni ailemle tanıştırıyım bir an önce... %90 seni beğeniler ama onlarda seni görmek istiyorlar dedi

ailesinin az cok neyi kabul edecegini bilmesi lazim. seni bi gormeyle nasi taniyacaklar. yoksa gorunusune goremi karar veriyolar. her aileni yapisi farkli olur aile yapisina ters dusecegi biri olup olmadigina kafasi basmiyor mu

3 haftada ne yasadinizda ciddi dusunuyormus , usgelik anasi danasi yok dese ne olucakmis.
Ben hayatimda boyle sacma sey gormedim.

Ilerde ailesi bosa dese onuda yapar ..
3 haftada insan daha tanistigi insanla dogru durust konusmaz bile.
Bune acele yahu nefes alin...

Sorun şu annesi hoca ben kapalıyım ama hafifte olsa yerine göre makyajımı yaparım pantolon giyip tuniğimi giyerim benden istediği biz mutasıp aileyiz makyaj yapma etek giy bunlardan korkuyor seni aileye uygun görmezler diye korkuyorum korkum bu dedi tamam dedim yavaş yavaş senin istediğin gibi olur dikkat ederim öyle olmaya çalısıcam dedim ama işte gecen bana ben seni ailemle tanıştırıyım bir an önce... %90 seni beğeniler ama onlarda seni görmek istiyorlar dedi

Tam tahmin ettiğim gibi.İşin zor ne diyim.

Seni seviyorsa böyle sever. Anasinin babasinin lafiyla değil. Annesi begenmezse ne olacak?

Ciddiyet vardi hani, yıllarca beklemişti, uçup gidecek bir anda değil mi?

.Su yalanlara inanmayin kizlar azicik gozunuz acik olsun ya. Kendinizden vazgeçip durmayin birisi lutfedip beni sevecek diye

Hafif makyajı ve eteği annesi için mi onun için mi değiştireceksiniz? Hangi kul ben tam anlayamadım.
Sizin içiniZe sinmesi sonuçta önemli olan. Istedikleri gibi olmaya tamam dedikten sonra bence de %90 olur bu iş.

sen anlamadın onlar seni havada karada beğenir de yavrucum senin de anan baban yok mu?

bu da nesi :eek: o ne öyle ya seven adam bunları mı düşünür %90 bir de yani ee beğenmezseler ne olacak allah aşkına kendine böyle bir muameleyi yakıştırıyo musunn ? o kim ki yaaa ben sinir oldum burda :stop:

her iki arkadaşta aşktan ziyade aile uyumuna bir nebze daha önem veriyorlar ki bu çok belli olabilir diyeyim ama ben çevremde sizin gibi çok hızlı karar alan çiftlere hep aynı öğüdü verdim siz ikiniz bir arabaya binmiş yokuş aşağı gidiyorsunuz ikinizinde ayağının altında bir fren var biriniz duruma el koyup frene basmazsa duvara çarpacaksınız, madem sonunda duvara çarpma ihtimali var hiç değilse bir ayağınız frende olsun ki hızınız yavaşlayacağından vereceği hasar az olur. demem o ki güzel kardeşim nasipten öteye köy yok, ama önemli olan gönüller ne diyor aileler zaten hep birşeyler diyecek nasılsa

Back
X