- 7 Kasım 2016
- 237
- 454
- 53
- Konu Sahibi Anjina Pectoris
-
O nasıl ablaymis yaa neden bole daranıo ki hiç karşına alıp konuşun mu peki? yada senin okumanı kiskanio olabilir mi bekar mi hala
Aynen bencede öyle olmalı... ama bu yapmış olduğu hareketler onu göstermio mu sence ?Kendisi evli çocuğu var ama okumamı kıskanmasının bir anlamı yok ki ablam sonuçta
O nasıl ablaymis yaa neden bole daranıo ki hiç karşına alıp konuşun mu peki? yada senin okumanı kiskanio olabilir mi bekar mi hala
Zor bi durum allah yardimcin olsun cnm ama yapacak bişe yok o yüzden çokta moralini bozma çünkü senin yaptığın bişe yok bence...Aslında karşılıklı konuştuk sayılmaz çünkü hep dinleyen taraf ben oluyorum ben birşey dediğimde küsüyor. Bende korkuyorum birşey demeye. İşte en son bu olayda patladım maalesef
Kardeşlerin yok yere böyle küsmesine çok üzülüyorum ya. Babanızın imkanı yok diye bekar kalacak haliniz yok ki. Bir tebrik bile etmeyen ablayı arar mıydım bilmem ama şu hayatta bir kardeşim var ve sizin yerinize kendimi koyup üzüldüm. Umarım en kısa zamanda çözersiniz ve yeniden abla kardeş olursunuz.
Aynen bencede öyle olmalı... ama bu yapmış olduğu hareketler onu göstermio mu sence ?
Hep mi böyleydi ablanız?Ki ben de biliyorum babamın durumunu onu zor durumda bırakmak isteyecek son kişi benim. Sözlümle de konuştuk bu durumu ve maddi olarak herşeyi biz yapmaya karar verdik. Beni tebrik etmediği gibi annemle de küstü bizi çağırmadınız diye ve sebebini , olayların nasıl geliştiğini biliyor
Evlenmek niye kötülük olsun? Üstelik ailenizin durumunun farkındasınız ve bir beklentiniz yok.
Ortada bir çekememezlik var. Ablanız muhtemelen okumadı belkide sevmediği biriyle evlendi.Sizin yaşadıklarınızı
yaşayamadı.Şimdi de hasetlik yapıyor.Kulak asmayın.He deyin geçin.Kendinizi anlatmaya çalıştıkça iş büyür.
Malesef durum onu gösterioÇoğu kişi bunu söylüyor ama konduramıyorum
Hep mi böyleydi ablanız?
:d ciddimisin felaket bu sefer tamamen konuşmaz seninleGenel olarak. Yani hep birlikte birşeyler yapacağımız zaman da bir tartışma cıkarıyor mutlaka ve sadece kendisinin haklı olduğuna inanıyor. Oda kk ya üye umarım görmez
:d ciddimisin felaket bu sefer tamamen konuşmaz seninle
:))Aman Allah korusun :))
Evet ablam liseden sonra okumadı ama bu benim suçum değil ki . İnsanın en çok ihtiyaç duyduğu anda yanında olması gerekmez mi ablasının .?[/QUOT
Evet ablam liseden sonra okumadı ama bu benim suçum değil ki . İnsanın en çok ihtiyaç duyduğu anda yanında olması gerekmez mi ablasının .?
Kesinlikle öyle olmalı ama bu da karakter meselesi.
Kardeş kardeşi arkadan bıçaklar önden kucaklarmış.
Ama iyi niyet olmayınca kıskançlık olunca bazen olmuyor işte.Böyle kabul edeceksiniz .Mücadele etmek aranızı daha çok bozar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?