Fikirlerinize ihtiyacım var . Sonuna kadar okuyun lütfen :/

Haklısınız oda çok stresli üstelik hamile . Tam hassas zamanı . Yanında olmak çok istiyorum. Fakat yaklaşamıyorum. Bu durumda benim adım atmam gerekiyor biliyorum ama içimden de gelmiyor açıkcası. Çünkü ben ona kötülük yapmadım . Her olayda ben özür diledim ben alttan aldım bir kez de ondan bekliyorum ama sanırım bu hiç olmayacak ve yine gidip ben onunla konuşacağım. Cesaret edemiyorm

Hamilelikte ben pek fenaydım sinir stres aşmıştı beni artık.kv.sini benzettigim zaman da 5 haftalık hamileydim zaten.

Kendini ezdirme ve bu surecte ablani fazla kafana takma. Ondan nemadar uzak durursan kendini okdar korumus olursun. Akisina birak bosver canim
Evet onunla konuşmadığım sürece ağlamıyorum uzak durursam sanki daha az yara alırım gibi . Düşünmeden de duramıyorum. Ya aramıza daha fazla soğukluk girer de bir daha eskisi gibi abla kardeş olamayız diye çok korkuyorum. Düğünümde , evlendiğimde de yanımda olmazsa hep bir tarafım eksik olacak. Ve o bunu pek önemsemiyor galiba

Okul bitene kadar kulak tıkayın. Şuan bitirmeniz gereken bir okul yapmanız gereken şeyler var. Herşeye aynı anda yetişemezsiniz. Onun eşi var annei var babası var ailesi var. Kendinize vazife çıkarmayın bemce. Herşey zamanında güzel. Bu güzel okul zamanlarınızı bunlara üzülerek geçirmeyin.

Reactions: anu
Ah malesef okulum bunlara üzülerek bitti :/ iki yıllıktı. Bölümüm iyi olduğu için gitmek istedim. Okulum bitti bu seferde evlilik için problem yaratıyor. Galiba ben buna alışmak zorundayım. Sözlüme karşı mahcup oluyorum hareketlerinden dolayı. Ama küsecek diye laf söyleyemiyorum ki.

Bundan sonra babanla annenle ilgili bir sıkıntın sorunun düşüncen varsa git kendileri ile konuş ablanı aradan çıkar. Bir şey olacaksa senden değil de annengilden öğrensin. Belli çekememezlik var ve huylu huyundan vazgeçmez. Ben güvenip de hiçbir şeyimi anlatmazdım.

Aynen daha yeni bende düşündüm bunu. Benim bir sıkıntım olsa destek olmak yerine üzerime daha fazla gelir çünkü. Haklısınız..

O sizin küsebileceğinizi düşünmüyor ama bide bu açıdan düşünün. Sürekli susarsanız enson komuştupunuzda haksız siz olursunuz. "Hayırdır ne değiştirdi seni" der. Bunu derse haklıda olur çünkü bunca zaman idare etmişsiniz. Ama o böyle görmez. İnsanlara yanlış yaptığını göstermeden yanlış yaptıklarını anlamıyorlar.

Doğru söylüyorsunuz bu sefer gerçekten bunu anlaması lazım ve zaten benim de gücüm kalmadı artık tek taraflı çabaya..

Kardeş var kardeş var... Bazı kardeşler çocukken yaşadıkları kıskançlıkları yetişkin olduğunda dahi devam ettirebiliyor.

Hele ki uzaktaki bir insana sorunlar olsa bile anlatılmazken olmayan bir sorun için onu telaşa vermek nasıl cahilce nasıl fesat bir davranış.

Babanın durumu kötü diye evlenmemen söz konusu bile olamaz ki bunu öne sürmesi bile inanılmaz saçma bir olay.

Bir ablaya yakışır hareketler değil bunlar. Sen ablanı arayıp bu zamana kadar kırgın olduğun konuları anlat. Ablam olarak neden böyle davrandın bana de.

kötülük yapmış olmazsınız sizin mutluluğunuz anne babanızı mulu eder.

ablanızın şuan kıskanç olabilir yani belirli süreli bir durum, iletişimi koparmanızı tavsiye etmem ama söylediklerini gelip geçici ve içinde bulundugu psikolojiyle söylediğini düşünürüm. rahat olun

İletişimin kopmasını hiç istemiyorum bir daha arayı düzeltmek zor olur. İnşallah geçicidir . Çok teşekkür ederim

Sanırım artık benimde içimdekileri söyleme zamanım geldi.. ama bu davranışlarını kabul etmez ki . Bir kere söylemeye kalktım babam benim yüzümden çalışıyor biliyorum ama okumaya geldim buraya suç mu dedim oda onun beni kıskandıgını ima ettiğimi söyledi yine uzunca bir süre konuşmadı benimle ve o zamanda ben aramıştım yine ben adım attım..

Konuşarak anlatamıyorsan uzunca bir mesaj gönder ablana. Neden aileden uzak bir şehirde güç bela okumaya çalışırken kendisine yalan söyleyerek ağlattığını telaşa verdiğini sor. Beğenmediğin erkek arkadaşımla sözlendim hayırlı olsun bile demedin de. İleri de yüz yüze bakacaksınız neden ona karşı kötüsün de.
Ben ailemi düşünüyorum ve masraf çıkarmıyorum neden sürekli bunu önüme sürüyorsun ben de evlenmek yuva kurmak istiyorum hakkım değil mi de.

Ve daha neler yaptıysa hepsini bir mesajda yolla.. Kırgın olduğunu belirt özellikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…