Eşinizi gerçekten sevdiğiniz fedakarliginizdan belli. Şimdiden sonra da yapacağınız şey bu fedakarliginizi eşinizi tekrar kazanana kadar sürdürmek, ilaçlarını kullanıp tedavisine düzenli olarak devam etmesi için teşvik etmek ve koşulsuz şartsız sevginizi hissettirmek.
Biraz yorulacaksiniz. Ama sonuçta eşinizi geri kazanacaksınız. Güçlü olacağınıza inanıyorum.
Allah yardımcınız olsun.
Olumlu mesajınız beni çok mutlu etti. Bunları duymak bile güzel. Çok zor süreç atlattık. Dayanıyorum, inanıyorum. İnşallah geri kazanacağım da...
Paxil tabiri caizse bos bir kafa yaratiyormus sanirim dusunmeyerek uzaklasarak sorunlardan iyilesecek.Devam etsin tedavisine sizde destek olun tatil ayarlayin durumunuz musaitse.
Bugun ikinciye yaziyorum reklam gibi ama ben hipnoterapiyi oneririm esinize.
Bana ilaçtan uyuşmuş gibi geldi
Doktorla konuştunuz mu? İlacı kesip/azaltıp daha çok terapiye yönelse? Adam ota dönmüş çünkü.
Bir sure kendi haline birakin. Bazen insan tamamen soyutlanmak istiyor. Ben de muhabbet kusum olunce yasadim bu durumu. Uzerine dusmeyin ama yalniz da birakmayin. Zamanla kendine gelecektir. Ayrica basiniz sagolsun.
Allah yardımcınız olsun. Bence sizde uzman kişilerle iletişim kurup nasil hareket edilmeli öğrenmeye çalışın. Bizler ne desek de yol gösterici olmayabilir durumun ehemmiyetini tam bilmedigimiz icin. Dilerim kısa zamanda toparlarsınız
Tedavisi var sakın bırakmayın ben hastalığından kaynaklandığını düşünüyorum. İyi gündeolur kötü günde. Bir kendine gelsin iyileşsin toparlarsınız
Ben bu gibi durumlarda tıbbın yanında dualarında cok etkili olduguna inananlardanim. Dua etmenizi de oneririm diger yapacaklariniz yanında
Allah kabul etsin inşallah. Burada bir dua topigi acın dualarimiz sizinle kısmında hep beraber okuyalim. Sifa diliyorumKesinlikle haklısınız. Hem kendi gönül rahatlığım hem de eşim için sık sık elimden geldiğince ve dilim döndüğünce dua ediyorum. İnternetten de konuyla ilgili birçok dua bulup okuyorum...
Benzer bir dönemden geçiyoruzMerhaba arkadaşlar. Daha önce bu konuya yakın bir konu açmıştım ancak şuan olay daha farklı bir boyutta. Eşimle severek evlendik. Evliliğimiz süresince ailelerimizde yaşadığımız hastalık ve kayıplar bizi çok yıprattı. En son hamileyken bebeğimizin kaybının ardından eşimin ruh hali çok değişti. Hamileliğim aşamasında başlayan uyku ve durgunluk hali dikkatimi çekiyordu ama sorun yok diyordu. Bebeğimizin kaybından sonra eşim benden ayrılmak istediğini söyledi. Sebep olarak da beni mutlu edemediğini, kendisinin de tek başına kalmak istediğini, ailesi dahil kimseyi yanında istemediğini söyledi. Psikoloğa gidiyoruz. Psikoloğumuz ağır bir depresyon geçirdiğini söyledi. İlaç olarak paxil 20 mg. kullanıyor. Bu süreçte zaman zaman bana yakın zaman zaman uzak. Benden iyice soğuduğunu, fiziksel olarak da istemediğini söylüyor. Artık hiçbir duyguya sahip olmadığını, hatta ağlayamadığını bile söylüyor (bunu ben soru sordukça söylüyor. Asla kendisi bu ko uyu açmıyor). İnternette araştırdığımda durumu apati diye bir psikolojik duruma benziyor. Ve kullandığı ilaç duygu eksikliği yaratıyor. Bu durumda ben nasıl davranmalıyım? Tekrar eski halimize dönebilir miyiz?
Dogal bi surec bence canim. Yasadiginiz kayiplar eşini gercekten yipratmiş, BAŞİNİZ SAGOLSUNeşinin senden ayrilmak istedigi falan yok, belkide kendini icinde bulundugu durumdan dolayi yetersiz hissediyor olabilir. Yani bu surecte ozelliklede son yasadiginiz olaydan sonra sana mutlu bi hayat veremeyecegi endisesi icinde gibi. Fedakar bi eşsin belli, pes etmeden devam et , su an da en cok senin sevgine ihtiyaci var.ilaclarin yan etkisini tam olarak bilemem tabi ama bi donem bende ilac kullandim, gercekten bombos oluyo insanin kafasi, ruh gibi bazen. Sakin ve soguk. Dr. a duzenli gidin. İlaclari biraksin diyene kadar devam etmesi dogru olur. Kafa tatiline ihtiyaciniz var, kendinide ihmal etme bu surecte. Beraber birseyler yapin,piknik,yuruyus vs. Tatilde olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?