Fikirlerinize ihtiyacım var :(

Allah kabul etsin inşallah. Burada bir dua topigi acın dualarimiz sizinle kısmında hep beraber okuyalim. Sifa diliyorum

Öneriniz için teşekkür ederim. Aklıma gelmemişti, çok mutlu olurum. En kısa sürede açacağım.

Eşimle 8 yıldır birlikteyiz. Bugüne kadar beni kıracak en ufak bir hareketi olmadı. Her zaman desteği, sevgisi ve saygısı bana ve aileme sonsuzdu. Şuansa tamamen farklı birine dönüştü. Ve bu halini sevdiğini söylüyor. Beni şaşırtan da bu. Üzülüyorum hem onun için hem kendim için. Bu halini yeni yeni tanıdığım için daha sabırlı olmaya çalışıyorum. Her türlü desteği vermeye de hazırım. Size de sabır diliyorum. Umarım en yakın zamanda yuvamızda huzurumuz artar.

Kiyamam sana ya, eşine geceleri sarilarak uyu canim, ondan once uyan ve yine saril. Saril adama, bi yerde okumustum. Sarilmak en dogal agri kesiciymis. Ona sevildigini bu sekilde hissettir. Konusma onunla surekli dip dibe olma ama saril. Eminimki ici ısınacaktir yavas yavas. Durum hassas olmasa farkli seyler onericemde depresyon beni aşıyo.

Bazen ben de ne yapacağımı şaşırıyorum sarılmayalı çok oldu, onu da deneyeyim :) teşekkür ederim önerileriniz için :)

Bazen ben de ne yapacağımı şaşırıyorum sarılmayalı çok oldu, onu da deneyeyim :) teşekkür ederim önerileriniz için :)
Saril tabi. Neden sarilmican. Yapiş ona vatoz gibi. İnan bazi duygulari yavas yavas canlanacaktir. Ve bence tek ihtiyaci sevgi. Pes etme canim. Suan seninle ayni durumda olsam inan ilgi manyagi yapar adami hayata döndürürdüm. Allah kimseye tasiyamayacagi yuku vermezmis. Biraz guc biraz sevgi insallaj iyi gelir size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…