- 20 Mart 2018
- 74
- 33
- 3
- Konu Sahibi Siirsizsair
-
O da boyle diyor zaten ama hele bi gitmeyeyim cok kotu gelin olurum yani.Bebeginiz hayirli olsun
Esiniz tek basina gitsin ailesinin yanina. Soz herseferinde gitmek zorunda degilsiniz ki.
Esinle aran bozulmayacaksa gitmeyin. Bozulur diyorsaniz eger ozaman yinede gitmeyin 1-2-3 sonra hepsi alisir.O da boyle diyor zaten ama hele bi gitmeyeyim cok kotu gelin olurum yani.
O da boyle diyor zaten ama hele bi gitmeyeyim cok kotu gelin olurum yani.
Malesef bunu kabul etmiyor. Kizi olunca duzelir sandim ama yok. Biz ayri bir aile olamadik...Biraz dik ve kararlı olun. Annesinin fikri elbet önemli ama siz bir ailesiniz. Bunu kafasına sokana kadar soyleyin
Esimin tripleri ile ugrasirim. Gerci artik kizimdan sonra cok takmamaya calisiyorum ama bu evlilik boyle nasil devam eder bilmiyorum mutsuzumEsinle aran bozulmayacaksa gitmeyin. Bozulur diyorsaniz eger ozaman yinede gitmeyin 1-2-3 sonra hepsi alisir.
Zaten ne ettiysem kendime ettim ya ben cok haklisiniz bu cumlenizde boyle de kotu hissediyorum. Etse de bisey fark eder mi ki. Annesi bosan dese bosanir benden. Ama durumu bi gorseniz kvalidem bana karsi farkli ogluyla konusurken baska. Esim iaten gelir trip atar bana durduk yere sonra bi bakarim annesiyle bi bucuk saat konusms.ben cekistirilmisim. Olay da mesela tabagi istedigi yere koymamisimdir gibi basit bisey de olabilire olun böylede siz kötü hissediyorsunuz.
kendi hayatınızı kendiniz istediğiniz gibi şekillendirin zaten eşinizden de soğumuşsunuz. bırakın o düşünüp endişe etsin karım eskisi gibi değil diye.
Kac sene surer bu ogrenme... bu sogukluk isteksizlik gecrr mi.. kizim elimi kolumu bagliyor zaten. Bendeki kayinvalide cok baskici. Esimin kac yasina gelmis hala kiyafetine karisirEsin senin annesiyle karısının yerini birturlu tutturamayanlardan canım arayı bulamıyor idare edemiyor senin işin çok zor heleki baskıcı bir kayinvaliden varsa sana çok büyük is düşüyor çok zor ama arada çocuğun var sabret derim esin olalı birgün senin sabrını ve iyi niyetini görür ve herşey düzelir ben kendimden biliyorum bende aynı şeyleri yaşadım şimdi öyle bir hale geldikki ben esimi ailesine gitmesi için adeta zorluyorum kolundan çekiştire çekiştire götürüyorum sadece sabır canım allaha sigin dua et inan esin senin ve annesinin yerini öğrenecek
Evet calisiyorum hemsireyimçalışıyor musun?
Evet calisiyorum hemsireyim
Varligi yoklugu bana bisey ifade etmiyor artik oyle diyeyim. Bazen hersey duzelir gibi oluyor umut ediyorum ama sonra yerle yeksan ama dedigim gibi cinsellik yok hicbisey hissetmiyorumcinsel anlamda soğudun, muhtemelen sevgi de kalmadı. ya resti çek kafana göre yaşa ya da boşan.
Varligi yoklugu bana bisey ifade etmiyor artik oyle diyeyim. Bazen hersey duzelir gibi oluyor umut ediyorum ama sonra yerle yeksan ama dedigim gibi cinsellik yok hicbisey hissetmiyorum
Bi de kizimi dusunuyorum. Diyorum ki her cocuk anne baba birlikte yasamak istemez mi. Sonra diyorum ki cocuk icin evlilik mutsuz sekilde yurutulur mu.. kafayi yemek uzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?