Fikirlerinize ihtiyacım var

Diğer arkadaşların da dediği gibi şu an maddi olarak zor durumda kalacaksa Oz devam edin işinize ama bu durumdan rahatsızlığınızı dile getirin hesap sorun yani. Başka garanti bir iş bulmadan da ayrılmayın bence işinizden. Evet siz değil onlar kaybeder ama azminiz oldukça siz aynı işyerinde yine yükselirsiniz.
İşte azimlide olsa insan bırakmıyorlar ki
sabah olmasın ben işe gitmeyeyim diye saatleri sayıyorum yarının nasıl geçeceğini merak etmekten bir yandan eşim seni bukadar üzen insanlara katlanma gidip çıkışını alalım diyor herşeyi geçtim aslında düşündüğüm eşim ben kendime gelip iş bulana kadar zorlanacak hep çalışmaya alıştığımdan yük olacakmışım gibi geliyor

sabah olmasın ben işe gitmeyeyim diye saatleri sayıyorum yarının nasıl geçeceğini merak etmekten bir yandan eşim seni bukadar üzen insanlara katlanma gidip çıkışını alalım diyor herşeyi geçtim aslında düşündüğüm eşim ben kendime gelip iş bulana kadar zorlanacak hep çalışmaya alıştığımdan yük olacakmışım gibi geliyor
böyle düşünmenize hiç herke yok, eşler birbirine yük olur mu hiç. Olmazsa yeni bir iş bulana kadar biraz idare edin iş yerinde, eğer orada psikolojiniz bozulacaksa ayrılın. Sağlıktan daha önemli bir şey yok.

Yanliz bu psikolojiyle isin zor. Bunlar sende birikecek ve inan fiziksel cikacak bu durum senden. Saglam bir sekilde cikman mumkun degil bu sekilde

Yanliz bu psikolojiyle isin zor. Bunlar sende birikecek ve inan fiziksel cikacak bu durum senden. Saglam bir sekilde cikman mumkun degil bu sekilde
Evet bende öyle düşünüyorum şimdi birkaç ay sıkışacağımızı düşünüp ilerde sağlık giderlerine vericez iyi hissetmiyorum kendimi

Bi kaç ay bi sıkışıklık yaşarız sonrası sağlık olsun emeklilik hayalleri yeni bi iş bulup alışmak içinde bulunduğum psikolojiden sanırım düşünemiyorum bile şuan
İş bulum sonra da ayrılın çok ayıp.etmisler..Siz ayrılınca buyuk bir kayıpları olmayacak gibi mi yani umursar üzülürler mi acaba ..
Bir isyerinde oyle bir hale gelinmeli ki sizi kaybetmeyi goze almasınlar onlarbu davranislariyla bunu goze lmislar pek degeriniz yokmus bencr tazminattan daha onemli gurur ben olsam istifa eder Allah a havale ederim..

İş bulum sonra da ayrılın çok ayıp.etmisler..Siz ayrılınca buyuk bir kayıpları olmayacak gibi mi yani umursar üzülürler mi acaba ..
Bir isyerinde oyle bir hale gelinmeli ki sizi kaybetmeyi goze almasınlar onlarbu davranislariyla bunu goze lmislar pek degeriniz yokmus bencr tazminattan daha onemli gurur ben olsam istifa eder Allah a havale ederim..
Genelde şeflere hediye getiren yada torpille işe girenler ve ağzı iyi laf yapanlar(dedikodu laf taşıma ) tutunabiliyor birde benim gibi ezilmeyi kabul edenler kayıpları olmaz vicdanları da asla sızlamaz zaten sızlayacak olsa bunu yapmazlardı sebep olarakta tekrar hamile kalır diye benim iyiliğim içinmiş

İşten çıkarmıyorlar ne yazıkki insanı zor duruma düşürüp uğraştırıyorlar altı ay rapor alan arkadaşım var yinede çıkarmadılar

Raporlu personeli işten çıkartmak ciddi suçtur hiç bir işveren bu riske girecek kadar aklını yitirmemiştir.
Hem incelemeye girer hemde çalışan adına kamu davası olur SGK tarafından.

Raporlu personeli işten çıkartmak ciddi suçtur hiç bir işveren bu riske girecek kadar aklını yitirmemiştir.
Hem incelemeye girer hemde çalışan adına kamu davası olur SGK tarafından.
işten çıkmak için rapor alıyordu dönmek istemediğini anlatmak için devamsızlıkta yapıyordu o anlamda söyledim

çok kararsız kaldım duygusal davranmak istemiyorum bu yüzden bana mantıklı davrana bilmem için fikir verirseniz bu çıkmazdan kurtulabilirim sanırım

Sorun işim birkaç yıldır bir firmada çalışıyorum üç hafta önce sağlık sorunlarımdan dolayı (hamile olduğumu öğrendim ve bu hafta başında düşükle sonuçlandı) rapor almak zorunda kaldım ve bu yüzden işimden alındım tıpkı ceza verilirmişçesine başka bişe verildim kademem düşürüldü

Maaşıma bişey yansımayacak ama gururuma dokundu fırsat kollanıyormuş resmen
Düşük tehditi yüzünden rapor verdi doktor keyfi bi durum yok ortada hatta yıllık iznimi istedim rapor sorun oluyor diye Onuda vermediler ve zorla rapor almamı sağlayıp sonrada rapor alıyor diye suçlanıp cezalandırılmış oldum

Haliyle üzüldüm eşimde bu yüzden işi bırakmamı söylüyor durduk yere işimden tazminatımdan düzenimden olucam ama sessizce kabullenmekte zoruma gidiyor gururuma dokunuyor işimle alakalı eksik hatalı çalışıyorsun diye uyarı bile almadım bu güne kadar şimdi neden böyle oldu anlayamıyorum

Gerçekten şu üç hafta da yaşadıklarımdan sonra sağlıklı düşünemez oldum
hiç bişey olmamış gibi işe geri dönüp verilen işte çalışayım mı gururlu davranıp eşimin dediği gibi direk istifamı mı vereyim iki durumdan da olumsuz etkileneceğim net ama hangisi beni daha çok sarsacak kestiremiyorum
Ne yapmalıyım sizce ?
tazminat almadan çıkma.

Bugün dayanamadım ve gittim müdürümüzle konuştum ilk defa özel konum yüzünden gittim ama ne olacaksa olsun deyip gittim ne varsa söydim rapor alırsam işimi kaybedeceğimin söylendiğini, yine hamile kalırım diye pozisyonumdan alındığımı ne varsa
Şefimin bende övgüyle söz ettiğini bu duruma çok şarşırdığını yanlış anlamam gerektiğini pozisyon olarak tek olduğumdan yedek birininde olması gerektiğini herkesin en azından 5poziyon bilmesi gerektiği bu arada ben yeni olmama rağmen 8pozisyon falan biliyorum hepsinde saydım. kolay öğrendiğimi yeni iş öğreteceklerini falan söyledi Ama bence hepsi bahane bu kafada ben ne iş öğreneceğim ki zamanlama berbat bikaç gün daha deniycem aldığım tazminatı psiyatristlere vermek istemiyorum deyip bişiler değişmezse istifamı vericem

Back
X