Fikirlerinize ihtiyacım var

Çok kırıcı konuşuyorsunuz. Dalga geçilecek bir şey göremiyorum ortada hanımefendi.
Yavrum evladım sana bir şey demedim ki. Karşındaki sıfatsıza dedim. Ne yazdığımı iyi oku

3’lü ilişki teklif etmiş işte. Ne dememizi beklediğinizi anlayamadım.

Adam sapkın düşüncelere sahip ve aldatmaya da meyilli biri.

Burda herkes 19 yaşın evlenmek için çok genç olduğunu, kaldı ki bu adamın da evlenmek için yanlış biri olduğunu belirtmiş. Ama siz bu hatadan dönecek gibi durmuyosunuz bence.

Son düzenleme:
Çok kırıcı konuşuyorsunuz. Dalga geçilecek bir şey göremiyorum ortada hanımefendi.

ayyy burada böyle alıngan kırılgan nadide minnoşlar gelip gelip nişanlısının grup yapma imasına rağmen “hala devam etmek istiyorum ne yapayim sizce” diyor ya bayılıyorum size

19 yaşında bir ergenin fantazilerini dinlemişsiniz.
Yoklamış sizi, rüya falan değildir o.

Evlilik güzeldir pembeşeker.
Ama gençlik de güzeldir, şöyle özgürce biraz daha kendini bularak, kendini keşfederek eğlenerek gezerek öğrenerek geçirseniz bu güzel yılları, daha güzel olur.

Evli değilim ailem öğrendikten sonra sözlenmeye mecbur bırakıldım ön yargınızı bir kenara birakın lütfen.

Aynı güzel ailenize gidip , ben çok gencim , aşkta meşkte gözüm yok , okuluma işime bakacağım deyip kurtulun bu şahıstan.

Aileniz bu sözü tamamına erdirirse size yazık olur.

Kendim tam bir öküz olsam da fantezilere karşı değilim ama fantezininde bir adabı olmalı. İnşallah sizden yüz bulup gerçek hayatta da yaşamak istemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…