- 8 Şubat 2022
- 19
- -3
- 1
- 24
- Konu Sahibi acibademmmmm
-
Okuluma devam ediyorum ön lisans yapıyorum şuanRüya adı altında fantezisini anlatarak düşüncenizi öğrenmek istemiş. Tiksinmeniz çok normal.
Hem bu yaşta ne sözü? Yanlış anlamayın yargılamak için söylemiyorum, sadece üzülüyorum. Bu yaşta tek derdiniz eğitiminiz olmalıydı.
Evet doğru okumuşsunuz rüyada gördüm diye anlattıAramızda vardı derken rüyasında fiili olarak 3 kişiymişsiniz yani öyle mi? Doğru mu okudum?
Arkana bile bakma.
Merhaba, şuan hali hazırda ön lisans yapıyorum. Ben kızdıktan sonra lafı çok çevirdi ama aklımda soru işareti kaldı teşekkür ediyorum cevabınız içinhiç zorlama ayrılın eğitiminiz ilkokul seviyesinde kaldıysa bile ordan başlayıp eğitiminize devam edin bunu dile getirmesi bunu bi şekilde teklif ediyor
Evli değilim ailem öğrendikten sonra sözlenmeye mecbur bırakıldım ön yargınızı bir kenara birakın lütfen.Tabi bi cocuga fantazisini anlatması pek hos olmamışallah askina 19 yasinda ne evlenmesi yaaaaaa
Vizyonu boş vermiş kıza misyon yüklemiş adamVizyon…
Ayrılmakta bir tercihEvli değilim ailem öğrendikten sonra sözlenmeye mecbur bırakıldım ön yargınızı bir kenara birakın lütfen.
Çok kırıcı konuşuyorsunuz. Dalga geçilecek bir şey göremiyorum ortada hanımefendi.Vizyonu boş vermiş kıza misyon yüklemiş adam
19 yaşında bir kız okumaya mecbur bırakılmalı, sözlenmeye değil.Evli değilim ailem öğrendikten sonra sözlenmeye mecbur bırakıldım ön yargınızı bir kenara birakın lütfen.
AAFHAGSGSJSGSUSHSHVizyonu boş vermiş kıza misyon yüklemiş adam
Benim de görüştüğüm kisiyi 18 yasinda ailem öğrenmişti. Benim ailem de hic anlayisli degildi, okuldan bile almaya kalkistilar. Ama oyle bi saçmalıga beni zorlamalarina izin vermedim.Evli değilim ailem öğrendikten sonra sözlenmeye mecbur bırakıldım ön yargınızı bir kenara birakın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?