Şahsen eşinizin yaptığı açıklama inandırıcı değil. Ekran görüntüsünü hesabına bakmak belki de daha ilerisini yapmak için istemiş olabilir. Bu konudan kaynaklı ayrılacağınızı düşünmüyorum bir şekilde sineye çekeceksiniz yada inanmak isteyeceksiniz iki seçenek var sonuçta. Ama açıklamasına inanmadığınızı ekran görüntüsü alarak ne yapmak istediğini anladığınızı tekrarlanırsa bu şekilde kapanmayacağını da hatta kendisini eski hayatına uğurlayacağınızı da bilmeli bence.Merhaba, Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Eşimle ilgili bir durum yaşadım 3 yıldır beraberiz ve 5 aydır da evliyiz. Eşim online okey oynuyor. Orda insanlar sesli konuşma falan yapıyor ama eşim yapmaz oynar çıkar. Neyse iki gün önce galerisine girdiğim de bir ekran görüntüsü gördüm. Okeyden bir kız instgram hesabını yazmış eşim istemiş. Ama konuşmanın ne başı var ne sonu bu oyunda konuşuluyor baktım instgramdan konuşmada yok ekleme de. 3 yıllık ilişkimizde de asla aldatma falan olmadı erkek asla yapmaz diyemem ama yaşamadım. Benim de bu konuda çok hassas olduğumu ve asla affım olmadığını bilir neyse. Sordum kendisine oyunda hile yaptı kasayı boşalttı küfür etti bende sinirlendim instgram hesabını istedim dedi açıklama çok sacma. Kıza yaz ekle o zaman konuş ne diyecek dedim bana nasıl güvenin yok falan dedi. İki gündür hiç bir şekilde konuşmuyoruz. Elimde kanıtım da eklememis konuşmamış ama belki ben görmesem ekleyip konuşacaktı. Bana akil verin ne yapayım. Doğru söylüyor olabilir ama ne olursa olsun inst istemesi yanlış belki bugün bunu yapan yarın daha kötü bir şey yapacak sizce ne yapayım kendimi yiyorum iki gündür
Instagram hesabınızdan kızı bulup ekleyin açık açık sorun. Belki arkadaşlarında dediği gibi başka bir hesabı vardır. Oradan eklemiştir. Ayrıca sırf kıza sinirlenip neden kızın ınstagramını istesin. Hadi o istedi kız niye durduk yere versin.Merhaba, Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Eşimle ilgili bir durum yaşadım 3 yıldır beraberiz ve 5 aydır da evliyiz. Eşim online okey oynuyor. Orda insanlar sesli konuşma falan yapıyor ama eşim yapmaz oynar çıkar. Neyse iki gün önce galerisine girdiğim de bir ekran görüntüsü gördüm. Okeyden bir kız instgram hesabını yazmış eşim istemiş. Ama konuşmanın ne başı var ne sonu bu oyunda konuşuluyor baktım instgramdan konuşmada yok ekleme de. 3 yıllık ilişkimizde de asla aldatma falan olmadı erkek asla yapmaz diyemem ama yaşamadım. Benim de bu konuda çok hassas olduğumu ve asla affım olmadığını bilir neyse. Sordum kendisine oyunda hile yaptı kasayı boşalttı küfür etti bende sinirlendim instgram hesabını istedim dedi açıklama çok sacma. Kıza yaz ekle o zaman konuş ne diyecek dedim bana nasıl güvenin yok falan dedi. İki gündür hiç bir şekilde konuşmuyoruz. Elimde kanıtım da eklememis konuşmamış ama belki ben görmesem ekleyip konuşacaktı. Bana akil verin ne yapayım. Doğru söylüyor olabilir ama ne olursa olsun inst istemesi yanlış belki bugün bunu yapan yarın daha kötü bir şey yapacak sizce ne yapayım kendimi yiyorum iki gündür
28 yaşındayım ve bu zamana kadar ne kendimi ne de etrafımda ki insanları asla yaşadıkları durumlarda teselli etmeyi seçmedim hep gerçekçi olmayı seçtim. Dediğim gibi ya daha ilerisi ilerde olursa şuan çocuğum yok ailem her zaman yanımda isim var kendime yetebilirim. Ama ilerde çocuğum olursa her şey zorlaşır. Yakın 3 arkadaşıma anlattığım da böyle bir konu için bitirme konuş anlat güzelce halledin dedi. Ama ben nasıl bu psikolojiyi atlatacağım. Sonuçta ben yapmıyorsam oda yapmamalı. Aldatmak asla sadece cinsellik değil başka bir kadınla konuşmakta aynı şey. Bizim kötü bir ilişkimiz de yok her şeyi konuşuruz. Açık sözlüyüzdür birbirimizle her şeyi konuşuruz niye böyle bir durum yaşandı anlamadımŞahsen eşinizin yaptığı açıklama inandırıcı değil. Ekran görüntüsünü hesabına bakmak belki de daha ilerisini yapmak için istemiş olabilir. Bu konudan kaynaklı ayrılacağınızı düşünmüyorum bir şekilde sineye çekeceksiniz yada inanmak isteyeceksiniz iki seçenek var sonuçta. Ama açıklamasına inanmadığınızı ekran görüntüsü alarak ne yapmak istediğini anladığınızı tekrarlanırsa bu şekilde kapanmayacağını da hatta kendisini eski hayatına uğurlayacağınızı da bilmeli bence.
Şuan tek sorun kanitlayamamam sizce nasıl kanıtlarım bu durumuYalan dolan ya sacmalik yaptığı açıklama. İnstagramdan konuşup silmistir ya da fotograflarina falan bakip begenmeyip vazgeçmiştir. Bosverin bence napcaksiniz yani bosanacak misiniz?
Ben çok saçma olduğunu belirttim size her şeyi yazıyorum ki sizinde fikrinizi alayım diyeKiz esine kufur ediyor
O da "cikisa gel" der gibi insta ver diyor o da veriyor
Ne olacakmis ozelden mi kufurlu konusacaklarmis?
Sen dogru olabilir dedikten sonra biz ne diyebiliriz ki
Ona baktım eğer tamamen silmiyorsa yok ama girip çıktığında kullanıcı adını falan tamamen temizliyorsa olabilirBu erkekler yakalanınca ne kadar komik yalanlar atıyolar ya. Hani karşıdakini gerizekalı yerine koyuyolar. Kız küfür ediyo ama instagramını verip kendini ifşa ediyor öyle mi? Yani çok aptalca bir yalan.
Eşinizin başka bir instagram hesabı olabilir gözünüz üstünde olsun. Nitekim arkadaşım sevgilisinin tamamen tesadüf eseri başka bir instasına denk gelmişti. Sırf gizli gizli haltlar yemek için açmıştı herif.
Kızın inst hesabını aldım ama onu yapmak beni küçültür mu bilemedim o yüzden yazmak istemedimInstagram hesabınızdan kızı bulup ekleyin açık açık sorun. Belki arkadaşlarında dediği gibi başka bir hesabı vardır. Oradan eklemiştir. Ayrıca sırf kıza sinirlenip neden kızın ınstagramını istesin. Hadi o istedi kız niye durduk yere versin.
Mesaj silme huyu hiç yok yıllar önceki mesajı bile durur. Birbirimizin telefonuna hiç bakmayiz ama işimiz olur istersekte veririzAçıklamasına inanmadım tabi ki. Başka hesap kullanıyor olabilir mi? Telefonunu saklar mı? Ya da mesajları silmiş olabilir mi?
Ben çok saçma olduğunu belirttim size her şeyi yazıyorum ki sizinde fikrinizi alayım diye
Sunu yazmissiniz ya hani dogru soyluyor olabilir diye ondan dedim. Kıza yaz ekle o zaman konuş ne diyecek dedim bana nasıl güvenin yok falan dedi. İki gündür hiç bir şekilde konuşmuyoruz. Elimde kanıtım da eklememis konuşmamış ama belki ben görmesem ekleyip konuşacaktı. Bana akil verin ne yapayım. Doğru söylüyor olabilir ama ne olursa olsun inst istemesi yanlış
Sizde haklısınız ama eşinizin bu konuda size yalan söyleyip söylemediğini başka türlü öğrenemezsiniz.Kızın inst hesabını aldım ama onu yapmak beni küçültür mu bilemedim o yüzden yazmak istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?