kızlar şimdi şöyle ki benim derdim şu.. ben araba almak istiyorum ilk arabam olacak neyse. daha önce de belirttiğim gibi eşim başak burcu veya adına her ne derseniz takıntılı,tutumlu vsvs. istiyor ki aldığım tüm maaşı birilkim yapayım ne kendime ne eve ne cocuga bişey almayalım. ama öyle olmuyor maalesef bir sürü masraf pluyor. bende eşim laf yapmasın diye atıyorum 40bin tl maaş alıyorsam 30unu yatırıö yapıyorum kalan 10 inanki yetmiyor. bende krediye yüklemiyorum maalesef. şuan eşimin haberi yok ama 25bim tl kredi borcum var. bankadan araba için 250bin tl cekmek istiyorum aylık 15bin ödeme cıkacak 36 ay vade. ŞİMDİ SORUM ŞU;
ben ücretsiz izne çıkıcam 4-5 aylığına.(çıkmak zorundayım çünkü bulundugum yerde hastane şartları kötü ailemin oldugu yerde tedavi olucam) kredi cekersem içeriye her ay ödeyebilmem için 15bin tl bırakmam lazım.
eşime çaktırmadan arada kredimi de kapatmak istiyorum nasıl yapmalıyım,sizce mantıklı olan ne olur benim aklıma gelmeyen ?
not:arabayı aralığa kadar almak istiyorum cümkü hem bebekle zor oluyor hem de yeni yılda arabalara zam gelmesimdem korkuyorum.