Fikirlerinize ihtiyacım var

eva__

<3 Tek Başına <3
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
169
0
96
Samsun
Sizlerin bu konu hakkındaki düşüncelerinize çok ihtiyacım var,çok da merak ettiğim bir konu.Sürekli kafamı karıştırıp duruyor çünkü.kafamçokkarıştıSorum şu ki mesela çok sevdiğiniz biri var oda size çok yakın davranıyor,çok şey paylaşıyor ve yaşıyorsunuz sevdiğini düşünüyorsunuz ama ne yazık ki başka şehirdeki okulları kazanıyorsunuz ve kopuyorsunuz..Sizce eğer ilerki yıllarda tekrar birbirimizi gördüğümüz zaman eskisi gibi olur muyuz? yoksa birbirimize çok mu soğuk davranırız?Şimdiden teşekkür ederim.Umarım konuyu doğru yere yazmışımdır

Sizlerin bu konu hakkındaki düşüncelerinize çok ihtiyacım var,çok da merak ettiğim bir konu.Sürekli kafamı karıştırıp duruyor çünkü.kafamçokkarıştıSorum şu ki mesela çok sevdiğiniz biri var oda size çok yakın davranıyor,çok şey paylaşıyor ve yaşıyorsunuz sevdiğini düşünüyorsunuz ama ne yazık ki başka şehirdeki okulları kazanıyorsunuz ve kopuyorsunuz..Sizce eğer ilerki yıllarda tekrar birbirimizi gördüğümüz zaman eskisi gibi olur muyuz? yoksa birbirimize çok mu soğuk davranırız?Şimdiden teşekkür ederim.Umarım konuyu doğru yere yazmışımdır

Ben bu konuda hiç sorun yaşamadım açıkçası..
Kankardeşim 20 yıllık dostumopuyorumnanaktan
Üniversiteyi İstanbul'u kazandı,okulu bitti ve oraya yerleşti..
Yakında da evleniyor,yine İstanbul'da. Hatta yeni evinde bana oda bile ayırmış,gelince kalayım diye..kaydirigubbakcemile3
Yılda en fazla 3 defa yüzyüze geliyoruz.
Ama telefon,mail hemen hergün birbirimizden haberdarız.:1hug:
Hala hiç kimseye anlatamadıklarını sadece ben bilirim..
Hiç kopmadık hiç..:nazar:

bu çok yakın bir arkadaşın mı yoksa hoşlandığın biri mi ? ben bu kısmı anlayamadım
tatlım ona göre yorum yapıcam :)

Ben bu konuda hiç sorun yaşamadım açıkçası..
Kankardeşim 20 yıllık dostumopuyorumnanaktan
Üniversiteyi İstanbul'u kazandı,okulu bitti ve oraya yerleşti..
Yakında da evleniyor,yine İstanbul'da. Hatta yeni evinde bana oda bile ayırmış,gelince kalayım diye..kaydirigubbakcemile3
Yılda en fazla 3 defa yüzyüze geliyoruz.
Ama telefon,mail hemen hergün birbirimizden haberdarız.:1hug:
Hala hiç kimseye anlatamadıklarını sadece ben bilirim..
Hiç kopmadık hiç..:nazar:
[/QUOTE

Ne kadar güzel birşey 20 yıllık dostunuz ve hala kopmamanızz.Daima öyle olmanız dileğiyle:icecream:

bu çok yakın bir arkadaşın mı yoksa hoşlandığın biri mi ? ben bu kısmı anlayamadım
tatlım ona göre yorum yapıcam :)

Hem çok yakın arkadaşım hemde onadan hoşlanıyorum canım :1rolleyes::1rolleyes:

Son düzenleme:
bunu zaman gösterir ama erkek milleti sonuçta pek fazla güvenmemek lazım ne demişler gözden ırak olan gönüldende ırak olur... kaydirigubbakcemile

siz üniversiteyi bitinceye kadar o köprünün altından daha çok sular akar canım...o zamana kadar onun seni istemesinden önce sen onu isteyecekmisin bakalımm?daha yolun çok başındasınız..üniversite ortamı..arkadaş çevresi...oooooo...yeni bir dönem başlıyor önünüzde.geçmişe dönüp bakacağınızı sanmam ilerde...herşeyin hayırlsı de zamanının keyfini çıkar..

çıkıyor alsaydınız belki bir ihtimal devam eder diyebilirdim ama siz daha çıkmıyorsunnuz bile
zaten üniv. gidince unutursun sende ortamın hayatın değişicek :) çünkü belki orada başkasını tanıcaksınız:)

Beni aydınlattığınız için size çok teşekkür ederimm.Kafamın karışıklığı geçti, doğru söylüyorsunuz sağolun a.s.

Back
X