Benimkinin cebinde akrep var cnmevlenirken gördüm akrebi. Bilemedim ki ne desem belki takdir bekliyordur senden gerçi evlenirken pintilik yaptıysa içinden gelmez ya neyse senide anlıyorum ben. Birde öyle denesen. Mesela teşekkür et aaa annem neler almış falan de. Dene bakalım belki hoşuna gider bırakır tuhaf tuhaf davranmayı. Büyüklerimiz etek öpmekle dudak aşınmaz demiş ama benim o etekleri yırtasım geliyor bazen seni bilemiycem ama bir dene bence
tebrik ederim çok güzel cevap vermişsin iyi olmuş inşallah bidaha demez
benim kv de öyle aldığı şeyin parasını söyler biz ona bişey almışsakta ücretini sorar sinir olurum
en son bi tura gittiğinde bana yüzük almış
bunu sürekli dile getirdi hani benim sana aldığım yüzük varya bi pahalı çok değerli o derdi
ama bir değil iki değil
en sonunda dayanamadım aldığım gibi yüzüğü al anne bana bol oluyor sen takarsın dedim veridm kurtuldum şimdi takıyo utanmadan
o yüzden ondan hediye mediye istemem
sadece bana aldığı değilki kızıma aldığınada parasına laf eder oysaki diğer torunlarınada alıyor
Allah ıslah etsin
üzülme hepsi aynı
sende onun aldıklarını alma yeme boşver
düğünde saat almıştı biraz orta yaş saati takmıyorum bana sölediği çok parada verdim neden takmıyorsun dedi bende yaşıma uygun değil ilerde takarım dedim
kendisinin size cevabı ne oldu onu çok merak ettim
ama bence saygı çerçevesinde çok güzel söylemişsin kendini suçlama
Yıl 2013 tüm çalışan gelinler gibi sende kendi düzenini kendin kuranlardansın
Üzülme artık, son moda bu
Bence pişman olmanıza gerek yok
Doğru bi cümle olmuş
Onun amacı da 3 e alıp 5 istemek midir nedir
İçinden gelmiyorsa almasın
Hem siz de kalıyor hem 2 kilo şeyin bile lafını ediyor
Sanki al diyen olmuş ta
kendimi düzenimi kurdum ve 2 sene önce ev aldık eşimle kredi ödüyorum kimseden yardım görmedim ozamanda
bizim tek isteğimiz kendi çalışıyor çalışmışken birikim yapsın bizim için çalışmıyor kendinizi için çalışıyor
ama birikimde yok
Bizde evlenirken tepeden tırnağa evimizi eşimizle birlikte yaptık.
Baktım erkek tarafı elini sürmeye niyeti yok nişandan sonra eşimle ailelerimizle konuştuk , bu yaştan sonra zora girmeyin, elimiz ekmek tutuyor, kendimiz yaparız dedik.
Ailemede yaptırmadım anlıyacağın.
Manevi olarak yanımızda plsunlar yeter dedik.
Bunlar çok önemli değil aslında.
Ben anladım sizi birikim diyorsunuz , çünkü çalışamayacağı günler gelecek, yaş ilerleyecek.
Kendi de düşünse keşke.
Ama nihayetinde can çıkar huy çıkmaz demişler.
Bazen en iyisi duymamak görmemek.
Günaydın herkeze formu uzun süredir takip ediyorum yorumları okuyorum cevaplarımda oluyor.
Benimde sizlere sormak istediğim daha doğrusu fikir almak istediğim bir derdim var... 2,5 yıldır evliyim çalışıyorum
kayınvalidem çalışıyor eşinden ayrı 2 oğlu var süreli olarak bizde ve diğer oğlunda kalıyor.Evlenme arifesinde ve sonrasında bizimde sorunlar oldu herşeyi eşimle kendimiz yaptık ailesinden kimse maddi manevi dahil destek olmadı.
Gelelim soruma kayınvalidem hrcamayı çok sever ama hep kendine alsın modunda şu zamana kadar kendisinden evime gelirken bişey almasını istemedim zamanında yapmadı şimdide yapmasın istemiyorum.
Kendinizi alır sevdiği sebzeyi meyveyi falan ama hep bir para mevzusu olur şukadara aldım şu market çok pahalı almıcam bidaha gibi
birkaç daha tekrarlanınca bende biz senden bi beklentimiz yok alma aldıysanda parasını dile getirme dedim.Sonra keşke sölemeseydim diyede düşündüm
sizinde kayınvalideniz de böyle para mevzusu yaparmı? benmi abarttım dün geceden beri moralim çok bozuk kendimi haklı yada haksız göremiyorum fikirlerinize ihtiyacım var..
ben kendimi aileden görüyorum alıyorum dedi bende al ama parasını dile getirme pahalıysada alma zorla al demiyoruzki dedim
bence kafana takıp moralinide bozma tatlım
şuan nişanlıyım daha ama benmki asla öldürsen sölemiyor.. hatta bazen ben sorarım ya sen onu bıraak bi diye kızar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?