- Konu Sahibi mutluluk1234
ben 2 buçuk yıllık evliyim eşimle sevgi bağımız allaha şükür güzel fakat kayınvalidem oda bizde kalıyor arada eltimgile gidiyor bizde kaldıkça olmadık şeyler söyleyip huzursuzluk çıkartıyor. Bir gün biz eşimle dışarı çıktık oda bizim evimizde tamam başımın üstünde yeri var geldik eve surat bi karış anlamadık eşimle oturduk demez mi? aralığın kapısını niye kilitliyorsun diye anne ne diyosun sen dedim yok öyle bişey yemin ederim dedim bağırıp duruyor onun eşyalarının olduğu oda ve benim yatak odam var ilerdede aralığın kapısı bana diyoki yatak odanı kilitleyebilirsin ben bişey demem ama benim eşyalrım var aralığın kapısını kilitleyemezsin diyor yemin ederim hiç aklıma bile gelmedi bak odamı bile kilitlemedim sonra dedimki kendi kendime madem yapmadığım bişeyi yaptın diyor bende bundan sonra kilitlerim odamı dedim meğer bu odamı karıştırıyomuş hiç haberim yok nerden öğrendiniz diyeceksiniz ben odamı kilitledim görümcemi aramış demişkki odasını kilitliyo görümcem geldi her gelmesinde oda huzursuzluk çıkartır kıskandıklarından eşime diyoki odasını kilitliyomuş sen niye dövmüyosun felan eşimle beni kıskanıyorlar ne hakla sorarsın o soruyu utanır insan ne işin var anne gelinin odasında demiyorda bize hesap sormaya geliyor kaynanamda demiyor tabi kızım benim yüzümden kilitlemeye başladı ben olmadık şey söyledim dememiş sadece kilitlediğimi söylemiş allahım yarabbim işleri güçleri yok benimle uğraşıyorlar anlamadım ne istiyorlar . ben yeni evli olduğum için bileziklerim vardı kocama diyoki karının bileziklerini al bana ev al dedi bende eşimi seviyorum al aşkım dedim yeterki huzur versinler dedim bi miktar yatırdık şimdi onun evini yatırıyoruz bi sene sonra çıkacak ev fakat şimdide oturma diye tutturdu bu aralar eltimde kalıyor biz gidip alacakmışız o zman gelirmiş bize benim kapım herkese açık kimseyi kovmadım etmedim gelmek isteyen gelir eltime giderken dac-vetlemi gidiyordu şurdan dura ona gidebiliyosa banada gelebilir demi ama valla sinirlerim oynuyo bu ayrımcılık ne yaaa çıldıracagımmm ben huzur istiyorum başka bişey istemiyorum yaaaa ne yapmam lazım kızlar evlendik evleneli bi huzur vermedi fikirlerinizi eksik etmeyin benden yardım edin ne yapmam gerekiyor?biraz uzun oldu k.bakmayın......