Fikirlerinize ihtiyacım var

kayseride mi yok sosyallik ? bir kayserili olarak söylüyorum hiç bişey bulamazsanız Erciyese çıkın kardeşim bu yazın sıcağında serinliği tadarsınız bir de sucuk ekmek yersiniz :))) şaka bi tarafa ama kayseride gayette güzel yerler var ben kayseride olacaktım ki ah ahhh ... asıl meseleye geleyim canım bence siz yeni nişanlı olmanın verdiği farklı atmosferin içine girmişsiniz kimse kırılmasın üzülmesin diye fedakarlık etmişsiniz bu durumda uzamış gitmiş kaçınılmaz sıkıcılık boyutuna dayanmış, yavaş yavaş uzaklaşın derim birden kesmek de olmaz ama aynı devam ederseniz evlendikten sonrada aynı şekilde devam edilmesi beklenir benden söylemesi .

kendini merkezine koy çok üzülme kendini her sey geçici dikkat et kendine aileler arasında kalma kendi hayatın dengeyi kur gerekirse kendi aileni al karşına bu durumu konus nişanlında kendi ailesiyle konussun arada sıkısıp kalmayın

Her haftasonu erciyese mi gidelim. Bak şimdi buz pistine gidiyoruz sinemaya gidiyoruz pikniğe gidiyoruz at binmeye gidiyoruz lazer gameye gidiyoruz hariklr diyarına gidiyoruz hayvanat bahçesie gidiyoruz birlikte araba temizliyoruz sanyiye gidiyoruz yürüyüş yapıyoruz. Sonra bi bakıyoruz. Kayınvalidemlerdeyiz :)) buna çözüm istiyorum.

Ailelerle konuşsak bişey demezler tabi gezin evde oturmayın diyolar ama biz çıkınca da annelerimiz trip atıyor. Millete bakıyorum aileler çocukları idare ediyor ne biliim bizde aileleri idare ediyoruz. Kavga ediyolar bazen biz aralarını buluyoruz değişik bi dıurum içindeyiz.

trip mi attıyorlar atsınlar yıldırma psikolojisi yolunu bulmuşlar trip atarız iki gün geçmez aynı düzen olur diye dik durun kendinize vakıt ayırın. sizin evliliğiniz
Saygıda kusur etmiyorsanız baska bir sorun yok rahat olsun içiniz

canım asıl mesele bu zaten evlendikten sonra sen zaten adamın yanında olacaksın hep boş zamanlarında sana diyecek ya da dolu olsa bile annemler bekler hadi onlara çaya gidelim hadi yemeğe gidelim diye.. onun için zaten bir sıkıntı olmaz çünkü kendi evi ve ailesi.. bunu söylerken inan araya nifak sokmak gibi bir niyetim yok ama ne kadar iyi olursan ol bir zaman sonra sıkılıyorsun..nişanlıyken benim ailem burda olmadığı zamanlarda onlara gider yemek yer çay içer düğünü falan konuşurduk sonra ben evime geçerdim 2-3 saati bulurdu bu ben sıkılıyordum artık çünkü zaman geçiremiyorsun doğru düzgün konuşamıyorsun söylemiştim o da aşkım sen bana söyle eve gitmeyelim bugün diye benim için sorun yok derdi öyle kaçardık her günde dışarda yiyelim içelim olmuyor maalesef bütçeyi de düşünmek zorundasın.. ben üç aylık evliyim şimdi eşimin işi nedeniyle 2 ayını onsuz geçirdim hatta geçiriyorum şuan benim ailem memlekette olduğu için yaz döneminde onun ailesi ile kalıyorum kız kardeşime gidip geliyorum..çok şükür aramız çok iyidir ailesi ile kendi ailemden ayırmam ama sıkılıyorsun..kendini sorumlu hissediyorsun..ortalığı topla oturalım iki çift laf edelim aman gönülleri hoş olsun diye..bunlar beni yormuyor üzmüyor da ama eşim burada olduğu zaman onlarla geçirdiğim zaman kayıp gibi geliyor o geldiğinde ben daha az görüyorum kayınvalidemleri çünkü hadi orda kalalım falan dediğinde ben yeterince kaldım hayatım gerek yok diyorum bir kere anca kaldık o da eşim işten çok geç gelmişti gece ben uyudum kaldım orada gözüm kesmedi eve gitmeye o da yanıma kıvrıldı işten gelinceşimdi ailemle kalıyorum mesela eylülün ortalarına kadar böyleyim düzen yok..evden çıktıktan sonra baba evi bile misafirlik gibi geliyor..bunları sende yaşayacaksın illa ki.. sana tek tavsiyem bu kadar sık gidip gelmeyi alışkanlık haline getirmeyin..çünkü ilerde sen huzursuz olacaksın bunu eşine söylediğinde o benim ailemle görüşmek istemiyorsun olarak algılayacak çok daha başka problemler olacak..
sende biraz salmışsın anlaşılan zaten ailelerle oturuyoruz diye en iyisi sen araştır biraz farklı zaman geçirmeye çalışın böyle giderse birbirinize heyecanınız kalmaz..sen hareketlendir ortalığı biraz

Kayseride sosyallik yok demicen o zaman güzelim bak ne güzel sıralamışsın :))) çok hassasımdır bu konuda kendim gurbette olduğum için , dediğim gibi kendiniz halledeceksiniz akşamları da herkes kendi ailesinin yanına gidiversin nolacak yani akşama kadar zaten berabermişsiniz

Evlensek zaten ailesine gitmek isteyeciğini düşünmüyorum vakit bulamayacak ailesine gitmeye

Ben dayanamam ayrı olmayaa fırsat varken elimizdeneden ayrı yerlerdeyiyelim sevgiliyken 5 dakikanın hesabını yaptık görüşemiyoduk şimdi bulmuşken böyle yapmak zoruma gider valla :)

Evlensek zaten ailesine gitmek isteyeciğini düşünmüyorum vakit bulamayacak ailesine gitmeye

oooo siz geziyormuşsunuz zaten ben hiç bişey yapmadan evdesiniz sanıyordum.. eee baktın aktiviteler bitti evine git canım ya da ne bilim gündüzden başka bir iş ayarla onu hallet sonra nişanlınla buluş sonra evine git.. maalesef bu dönemde oluyor ama her zamanda gitmekten sıkılıyor insan. gittin bir saat otur kalk ya da nişanlına kaş göz yap kaçırsın seni
ister ister erkekler hadi bizimkilere gidelim aman ayıp olmasın evlendin hatunu buldun bizi unuttun demesinler ah şöyle vah böyle diye diye gider işte onun için diyorum sende ipler o konuda

Ben dayanamam ayrı olmayaa fırsat varken elimizdeneden ayrı yerlerdeyiyelim sevgiliyken 5 dakikanın hesabını yaptık görüşemiyoduk şimdi bulmuşken böyle yapmak zoruma gider valla :)

alışırsın canım alışırsın biz eşimle çıkarken ikimizde çalıştığımız için görüşemiyorduk sonra askere gitti sonra başka bi ile atandı evleneli 2 yıl olacak daha 10 aydır yanyanayız :)) insan bunlara alışıyor öyle daha değerli oluyor iki taraf içinde ... sizin durumun aile boyutu böyle giderse sıkıntı yaşarsınız evlendikten sonra onlarda sürekli size gelir kendi evinizdede yalnız kalamazsınız böyle sevgi yumağı gibi olursunuz hep ....

geçmiş olsun nasıl başlarsan böyle gider sözlü bir çiftin de durmadan evlerde bir araya gelmesi ilginç..ilişki monotonlaşmıştır bile.

Iyy hiç hoşlanmıyorum vıcık vıcık aile ilişkilerinden. Laf aramzda kv sevmem pek. Kadının bişeyini görmedim ama çok yapmacık. Anlatsam roman olur. Konu dağılmasın şimdi :)

Ah erkekler...

erkekler evlendikten sonra ailesine daha düşkün oluyorlar .. fazlasıyla kişiden duydum aynı şeyi
Iyy hiç hoşlanmıyorum vıcık vıcık aile ilişkilerinden. Laf aramzda kv sevmem pek. Kadının bişeyini görmedim ama çok yapmacık. Anlatsam roman olur. Konu dağılmasın şimdi :)

zaten neyi sevmezse insanın burnunun dibinde bitiyor derler ya seninkide öyle zaten fazla muhabbet içinde olmak iyi olmuyor gerçekten. kv ni yapmacık buluyorsan benim tavsiyem açık verme böyle tipler insanın ağzından laf almaya falan pek meraklıdır sanki genelde öyle gördümde

Aynen başka sürekli ağzımdan laf almaya çalıştı bbende uyandım tabi. Kendi yöntemlerimle çözdüm o durumu şimdi öyle şeylere yeltenemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…