• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var

amylee000752

Aşkımeşimm <3
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
325
67
38
Selam kızlar. Benim sorunum nişanlımın ailesi ve benim ailem. Sözlendiğimiz günden itibaren iki taraf da sürekli onlarla beraber olmamızı istiyor. Birine gitsek diğeri küsüyordu. Bizde hafta içi görüştüğümüzde bizim evde haftasonları da kvlerde görüşmeye karae verdik böylece ikisinin de gönlünü yapmış olduk. Ama bir yıldır haftasonu ord haftaiçi bizde artık kuscam. Arada başbaşa dışarı çıktığımız oluyor inkar edemem birlikte vakit geçirdiğimiz ama şu var biz kayserideyiz burda sosyallik adına hiç bişey yok bizde istemiyoruz eve tıkılıp kalmak ama dışarı çıkınca da yapack bişey bulamıyoruz. Bu haftasonlarını kv ayırmak artık gwlwnk haline geldi. Evlenince de her haftasonumuzu ailelere ayırırız diye korkuyorum açıkçası. Sizce ne yapmalıyım? Bu tabuyu yıkmalı mı yoksa sorun olmasın diye devam mı etmeliyim lütfen üstün fikirlerinize ihtiyacım var canlarım.
seviliyosunuz....

evlenecek yaşta olduğunuza göre,ıstedıgınız gıbı yasamakta özgürsünüz..

ben olsam bastan hıc alıştırmazdım bu kadar sık görüşmeye..

Yapacak birşey yoksa gidin hem sizde skilmazsiniz ama evlenince her haftada gidilmez canim sizinde bir aileniz düzeniniz olacak sonuçta

Merhaba
Bencede çok sıkıcı sürekli sürekli, evlenince kayseride oturacaksiniz sanırım, arkadaş ortamının yokmu, kayseri büyük bir şehir tabi tam bilmiyorum ama biz bu yaz oradan geçerken mantı yemek için şehir merkezine girmiştir mantımizida kaşıkla adında bir restoranda yedik neyse konumuza dönelim arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz, sinemaya gidebilirsiniz, cafede mutlaka vardır ve gezilecek yerler, bence aileleri çok alıştırmayin ilk başlarda tepkili olabilirler ama zamanla kabulleneceklerdir sorduk lari zaman dışarıda işimiz var falanca arkadaslarla görüşürüz, şuraya gitmemiz lazım gibi şeylerle bir an önce alıştırmaya bakın yoksa işiniz zor.

bnce bu kadar sıkılığa hiç gerek yok evlenmeden önce ara ver ki sonra demesinler bak bak evlendi oğlumuzu aldı götürdü görüşmüyoruzda demesin arayı soğuk tut biraz :)

Eğer evlendikten sonra görüşme sıklığını değiştireceksen bunu kendi ailen için de değiştirmek zorundasın farkındasın değil mi? Yani onlarla iki haftada bir görüşeceksen aynısı kendi ailen için de geçerli olacak. Bence sen şimdiden iki tarafı da alıştır. Evlendikten sonra daha çok zorluk çekebilirsin çünkü.

her hafta sonu yapacak hiç bir işiniz kalmıyor mu yahu kayınvalideye gidiyorsunuz? çok sıkıcı olur bu..çalışıyorsan bir günü sevgiline ayır bir günü kendine ayır, olmadı ayda bir veya iki gün arkadaşlarınla görüş..ne bilim kendi ailenle zaman geçir, yakın yerlere şehir turuna gidin günü birlik illa ki gezilecek yerler var oralarda.. aileler arası git gel mekik dokuyarak kendine de nişanlına da eziyet etme..tabii ki gidilir gelinir ama senin yönteminle bu çok sık ve çok sıkıcıdır..
birde alışıyor aileler sonra niye gelmiyorsunuz oluyor?? alıştırmayın bu kadar yarın öbür gün çok zorluk çekersin, nişanlın için ailesine sık sık gitmek sıkıntı olmaz ama insan evlendikten sonra benim evim diyor.. onun için kendini düşünmen lazım biraz..

Merhaba
Bencede çok sıkıcı sürekli sürekli, evlenince kayseride oturacaksiniz sanırım, arkadaş ortamının yokmu, kayseri büyük bir şehir tabi tam bilmiyorum ama biz bu yaz oradan geçerken mantı yemek için şehir merkezine girmiştir mantımizida kaşıkla adında bir restoranda yedik neyse konumuza dönelim arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz, sinemaya gidebilirsiniz, cafede mutlaka vardır ve gezilecek yerler, bence aileleri çok alıştırmayin ilk başlarda tepkili olabilirler ama zamanla kabulleneceklerdir sorduk lari zaman dışarıda işimiz var falanca arkadaslarla görüşürüz, şuraya gitmemiz lazım gibi şeylerle bir an önce alıştırmaya bakın yoksa işiniz zor.
Arkadaşalrımız var ama hepsi bekar çocuk gibi davranıyorlar buluştuğumuzda hoşlanmıyoruz pek nişanlı ya da evli de hiç arkadaşımız yok. Gerçi nişanlım bu durumda memnun gibi hiç şikayet etmiyor ama ben rahatsız olmaya başladım. Nişanlımla da konuştum. O da bana hak verdi bi süre başbaşa kalmaya başladık şimdi yine ayı bu haftasonu kv gidicez.

bnce bu kadar sıkılığa hiç gerek yok evlenmeden önce ara ver ki sonra demesinler bak bak evlendi oğlumuzu aldı götürdü görüşmüyoruzda demesin arayı soğuk tut biraz :KK66:
Nasıl işte. Onlara gitmesek bizim evdeyizinanın yapılacak herşeyi yaptık gezilecek heryeri gezik gün boyu dışarda olsak da son durak akşam yemeğimiz mutlaka ve mutlaka ev oluyor

Eğer evlendikten sonra görüşme sıklığını değiştireceksen bunu kendi ailen için de değiştirmek zorundasın farkındasın değil mi? Yani onlarla iki haftada bir görüşeceksen aynısı kendi ailen için de geçerli olacak. Bence sen şimdiden iki tarafı da alıştır. Evlendikten sonra daha çok zorluk çekebilirsin çünkü.
Haftada 1 kere görüşmek iki tarafa da eter diye düşünüyorum mesela 3 saat bi yerde 3 saat bi yerde cumartesi günü. Pazar günü de kendimizle oluruz evde diye düşünüyorum. Ama evlenmeden ne olacağı da belli değil açıkçası.

Siz şimdiden böyle sık giderseniz evlendikten sonra niye değişsin ki.Alıştırıyorsunuz farkında değilsiniz

her hafta sonu yapacak hiç bir işiniz kalmıyor mu yahu kayınvalideye gidiyorsunuz? çok sıkıcı olur bu..çalışıyorsan bir günü sevgiline ayır bir günü kendine ayır, olmadı ayda bir veya iki gün arkadaşlarınla görüş..ne bilim kendi ailenle zaman geçir, yakın yerlere şehir turuna gidin günü birlik illa ki gezilecek yerler var oralarda.. aileler arası git gel mekik dokuyarak kendine de nişanlına da eziyet etme..tabii ki gidilir gelinir ama senin yönteminle bu çok sık ve çok sıkıcıdır..
birde alışıyor aileler sonra niye gelmiyorsunuz oluyor?? alıştırmayın bu kadar yarın öbür gün çok zorluk çekersin, nişanlın için ailesine sık sık gitmek sıkıntı olmaz ama insan evlendikten sonra benim evim diyor.. onun için kendini düşünmen lazım biraz..
Nişanlım için zaten bi problem yok bu da onun fikriydi açıkçası. Ama ben sıkılmaya başladım. Evlenince böyle olmayacak çalışıyoruz bişe bahane edip görüşmüycezz diyor nişanlım şmdi yapcak bşy yok diyor ona da hak veriyorum ama açıkçası bu durum benikorkutuyor.

Siz şimdiden böyle sık giderseniz evlendikten sonra niye değişsin ki.Alıştırıyorsunuz farkında değilsiniz
Şu da var. Bu haftasonu şehir dışına gittik haftaya haftasonu ne yapcaz. Atıyorum at binmeye gittik şu bu. Bunların hepsi de bi yerde paraya bakıyor ve malumunuz evlilik arefesindeyiz çok lükse kaçıyor bunlar şu aşamada. Hiç bişey yapmasak dışarda arabada otursak sıcaktan durulmuyor yine eve gitmek zorunda kalıyoruz amaan çok karışkk

Sanmıyorum zor olur çünkü alışmışlar şimdiden. Siz nişanlısınız alışverişi bahane edip dışarı çıkın sinemaya gidin günü birlik seyahat edin evlendikten sonra bir daha bu ana dönemezsiniz ki tadını çıkar şu vakitlerin... Birlikte zaman geçirin aileleri biraz dışarı bırakın...

Arkadaşalrımız var ama hepsi bekar çocuk gibi davranıyorlar buluştuğumuzda hoşlanmıyoruz pek nişanlı ya da evli de hiç arkadaşımız yok. Gerçi nişanlım bu durumda memnun gibi hiç şikayet etmiyor ama ben rahatsız olmaya başladım. Nişanlımla da konuştum. O da bana hak verdi bi süre başbaşa kalmaya başladık şimdi yine ayı bu haftasonu kv gidicez.

Çocuk gibi davranıyorlar derken? Aslında sizinle aynı yaştalar sonuçta. Siz de nişanlandınız diye derin bir olgunluk seviyesine mi ulaştınız. Ben insan nişanlansa da evlense de içindeki çocuğu kaybetmemeli diye düşünüyorum. Biz artık nişanlıyız olgun davranmalıyız, bekar arkadaşlar gibi takılamayız diye düşünmek bana anlamsız geliyor.

Çocuk gibi davranıyorlar derken? Aslında sizinle aynı yaştalar sonuçta. Siz de nişanlandınız diye derin bir olgunluk seviyesine mi ulaştınız. Ben insan nişanlansa da evlense de içindeki çocuğu kaybetmemeli diye düşünüyorum. Biz artık nişanlıyız olgun davranmalıyız, bekar arkadaşlar gibi takılamayız diye düşünmek bana anlamsız geliyor.
Bizim nişanlılığımız biraz sorunlu geçti. Çok sorun yaşadığımızdan ister istemez vi olgunluk çöktü üzerimize. Hareketlerimize konuşmalarımıza daha çok dikkat eder olduk. Biz böyleyken yanımızda sevgilisiyle gelen bekar bi arkadaşımız sevgilisi gittikten sonra onunla asıl amacının farklı olduğunu bize anlatınca haliyle bizde biz napıyoruz diyoruz yani.

Sanmıyorum zor olur çünkü alışmışlar şimdiden. Siz nişanlısınız alışverişi bahane edip dışarı çıkın sinemaya gidin günü birlik seyahat edin evlendikten sonra bir daha bu ana dönemezsiniz ki tadını çıkar şu vakitlerin... Birlikte zaman geçirin aileleri biraz dışarı bırakın...
Söylediklerinizi dikkate almaya çalışacağım..

Back
X