Neden hapse girmis?
Ayrica kendisi hatirlatmamis ki baskalari söylemiş.
Eger suçu agirsa belki iyiki olmamis kurtulmusum da diyordur icinden.
Merhaba, uzun zamandır aklıma takılan bir konu var sürekli içimi kemiren takıntı gibi oldu artık. Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum bu konuda. Erkek arkadaşımda 1 buçuk senedir beraberiz. Benim aklıma takılan konu eski sevgilisi. Lisede çıkmışlar mezhep ayrımından dolayı ayrılmışlar. Ayrıl barış toplamında 1 seneyi geçgin çıkmışlar. Kız okul bittiğinden biraz sonra başkasıyla evlenmiş. Ondan da boşanmış ama evlendiğinde de seviyormuş erkek arkadaşımı. Neyse, beni şüpheye sokan durum ilk tanıştığımız zamanlarda arkadaşken bana bir arkadaşım var X ona çok benziyorsun demişti, ben daha sonradan öğrendim bu X'in malum kişi olduğunu. Ama hiç benzemiyoruz alakamız bile yok. İlk çıktığımız demiyim de yakın olduğumuz zamanlarda da birine şey demişti ''abi sana bahsettiğim bir kız vardı ya o hapisteymiş'' dedi benim yanımda ama konu kapanmıştı hemen. Bir kerede gezerken bu kızla aynı sınıfta oldukları için ortak liseden bir arkaşıyla karşılaştık biraz konuştular falan sonra biliyor musun X hapse girmiş dedi sonra erkek arkadaşım bana baktı kıza hıı biliyorum falan dedi sadece konu kapandı gene. Ama bir süredir takmış durumdayım acaba hala aklında o var mı falan diye. Beni sevdiğinden eminim ama şüphe yapmadanda duramıyorum. İlk tanıştığımız zamanlarda adı geçerdi ama biz çıkmaya başladıktan sonra ben sormadan onun ağzını bile adına almadı, bana hep saçmalama eskiler falan aklımda değil benim için sadece sen varsın diyor, ama içime kuşku düştü bir kere.Çok sıkıldım bu durumdan bir akıl verseniz.
Eski sevgilisini,bırak düşünmeyi,sormayı bile kendime gurur yaparım.Biten bitmiştir.Hee içinde bitmediyse yol orda kimseyi tutamazsın.
Bilmiyorum hiç sormadım açıkcası. İlkinde kendi benim yanımda başkasına söylemişti. İkincisinde liseden bir arkadaşı söyledi. Konusunu dahi açmaz ama ben taktım kafaya canım
Bence büyütülecek bir sey yok. Bana basit geldi. Biz kadinlar her seyden bir kötülük cikarmaya cok merakliyiz. Icinizi ferah tutun..
Merhaba, uzun zamandır aklıma takılan bir konu var sürekli içimi kemiren takıntı gibi oldu artık. Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum bu konuda. Erkek arkadaşımda 1 buçuk senedir beraberiz. Benim aklıma takılan konu eski sevgilisi. Lisede çıkmışlar mezhep ayrımından dolayı ayrılmışlar. Ayrıl barış toplamında 1 seneyi geçgin çıkmışlar. Kız okul bittiğinden biraz sonra başkasıyla evlenmiş. Ondan da boşanmış ama evlendiğinde de seviyormuş erkek arkadaşımı. Neyse, beni şüpheye sokan durum ilk tanıştığımız zamanlarda arkadaşken bana bir arkadaşım var X ona çok benziyorsun demişti, ben daha sonradan öğrendim bu X'in malum kişi olduğunu. Ama hiç benzemiyoruz alakamız bile yok. İlk çıktığımız demiyim de yakın olduğumuz zamanlarda da birine şey demişti ''abi sana bahsettiğim bir kız vardı ya o hapisteymiş'' dedi benim yanımda ama konu kapanmıştı hemen. Bir kerede gezerken bu kızla aynı sınıfta oldukları için ortak liseden bir arkaşıyla karşılaştık biraz konuştular falan sonra biliyor musun X hapse girmiş dedi sonra erkek arkadaşım bana baktı kıza hıı biliyorum falan dedi sadece konu kapandı gene. Ama bir süredir takmış durumdayım acaba hala aklında o var mı falan diye. Beni sevdiğinden eminim ama şüphe yapmadanda duramıyorum. İlk tanıştığımız zamanlarda adı geçerdi ama biz çıkmaya başladıktan sonra ben sormadan onun ağzını bile adına almadı, bana hep saçmalama eskiler falan aklımda değil benim için sadece sen varsın diyor, ama içime kuşku düştü bir kere.Çok sıkıldım bu durumdan bir akıl verseniz.
aşkından sevgisinden bahsetmemiş
benim dikkatimi çeken bu oldu
ortada haber niteliği olan bir durum var
hapise girmek ciddi bir konu
herhangi bşir tanıdığın bile olsa konusu açılması normal
seni benzetme nedeni belki fiziksel değil
karaktaristikseldir
kaşıma
boşver
adam söylemiş
geçmişe mazi deniyor
:)
Tanışalı daha 1 hafta olmuştu o yüzden fizikseldir ama benzemiyoruz. Hani şey olur ya insana özlediği birini benzetir başkalarına falan ayyy sinirlendimm.Birde şey demişti rüyamda görüyorum ara sıra ağlarken kalkıp sigara içiyorum. Tabii o zamanlar çıkmıyorduk. Ya taa lisede olan bir şey gerçi iletişimleri kopmamış bir sürede gene de insan niye hatırlarki bu kadar? Yarım kaldığı için mi? Sinir oluyorum ya.
VARDIR BİR KUYRUK ACISI
boşver cidden kaşıma
ben aşk olduğunu düşünmüyorum
Bunlar başlardaydı sonradan şüpheye düşeceğim bir olay olmadı yine de takıyorum ister istemez. Aşk ya da sevgi değilse ne peki? Düşündükçe sanki bu olaylar soğutuyor onu benden bir garip oluyorum.
bak ne var biliyormusun
birdönem güzel birşeyler yaşadığın biri var
ayrılık nedeninde elinde olmayan sebeplerden kaynaklanmış
sonra ne hikmetse
senden ayrıldıktan sonra bu kişinin hiçbir işi rast gitmemiş
evlenmiş boşanmış
hapse girmiş
....
kimbilir duymadığın neler var
insan ister istemez düşünür
belkide birlikte olsalardı yazık bunlar olmayacaktı
gece uykudan uyanması bile bu nedene bağlı
AŞK SEVGİ DEĞİLDE
ACIMA
belkide birlikte olsalardı yazık bunlar olmayacaktı Cümlene kırıldım açıkcası.Ne yani birlikte olsalardı benimle tanışmasa mıydı yani. Acıma olabilir evet haklısın ama kendi seçimleri evlilik vs madem sevmiyordu evlenmeseydi genç yaşta. Olan bitenin üstünden seneler geçmiş kaldı ki bu düğünlerine bile gitmiş saçmalık.
hayır yanlış anlamışsın
ben sevgilinin düşünce tarzını seslendirmek istedim
kendini sorumlu tutttuğu birşeyler vardır diye düşünüyorum
yani sonuçta ayrılmışlar
ve olaylar ondan sonra kötüleşmiş
adam belkide kendine pay biçiyor durumdan
Eğer hala seviyorsam pay çıkartırım ama diğer türlü umrumda olmaz açıkcası. Benden önce belliki geçmişte yaşıyormuş acaba hala öyle mi? Bu konuları açmak istemiyorum ona şahsen bana böyle konular açsın istemezdim. Şu an askerde ve ben paranoyalarla başbaşayım.
aynene dediğin gibi
paranoyaya gerek yok
sadece şöyle düşün
ADAM ACIMIŞ BUNA CANIM
sonuçta birdönem selamları sabahları olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?