• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var..

Natyyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2016
15
6
1
Merhaba.3 yıldır evliyim ve eşim istemediği için son 8 ay öncesine kadar korunduk.8 aydır hamile kalamıyorum bende polikistik over sendromu var sürekli kontrole gidiyorum tüm hormonlarım normalken bile olmadı ve doktorum eşimin artık incelenmesi gerektiğini söyledi ama malesef eşim gitmiyor 2 aydır ikna edemedim bazen gideceğim diyor hevesleniyorum tam gidecekken bir anda tartışmaya başlıyor şu an konuşmuyoruz çocuk benim için çok önemli ne kadar uğraştığımı üzüldüğümü göremiyor ne yapmalıyım fikir verirseniz çok mutlu olurum..

Eşinizin doktora gitmeyişi çocuk istemediği için olabilir mi
Sadece sizin çok istemenizle olmaz eşinizde istemeli
Çocuk olunca gece gündüz en büyük destekçiniz eşiniz olacak yada olmalı
Bunun için hazır hissetmeli
Neden istemediğini konuştunuz mu

Eşinizin doktora gitmeyişi çocuk istemediği için olabilir mi
Sadece sizin çok istemenizle olmaz eşinizde istemeli
Çocuk olunca gece gündüz en büyük destekçiniz eşiniz olacak yada olmalı
Bunun için hazır hissetmeli
Neden istemediğini konuştunuz mu
Evet konuşunca hemen kavgaya dönüyor dediğim gibi 8 ay önce birlikte karar verdik fakat umursamaz tavrı beni çok yıpratıyor olmazsa olmaz diyor konuşmaktan kaçıyor.

Sanki bana hala istemiyormuş gibi geldi.Belki bu durumu bahane edip olmaması için ilgilenmiyordur :(

Belki bi rahatsızlığı olduğunu biliyor ve size söylemiyor?
Bunları da düşünüyorum olabilir hepsini söyledim neye inanmak istiyorsan ona inan dedi tam bir umursamazlık içinde ve beni suçluyor ben sürekli bebek bebek diye uğraştığım için soğumuş sözde.

Bunları da düşünüyorum olabilir hepsini söyledim neye inanmak istiyorsan ona inan dedi tam bir umursamazlık içinde ve beni suçluyor ben sürekli bebek bebek diye uğraştığım için soğumuş sözde.
Çok şüphelendirici tavırlara girmiş. Kavga etmeden öğrenmeye çalış. Çok sakin ol

bence sakince konuşmayı dene.çocuk gercekten istıyor mu yoksa başka sorun var senın mı haberın yok sakince öğren

bence sakince konuşmayı dene.çocuk gercekten istıyor mu yoksa başka sorun var senın mı haberın yok sakince öğren
Ben çok sakin biriyim zaten ama o kestirip atıyor asla konuşmuyor bu durum da beni çileden çıkartıyor tek başıma çabalıyorum bekledim sabrettim ama hiç faydası olmadı hep huzursuz paylaşımsız anlayışsız bir evliliğe dönüştü artık.

Belli ki sorunun kendisinde olmasından korkuyor yapcak bişey yok onun tartışmaya başlamasına izin vermeden ya tatlı dille ya da baktın olmuyor sen tartışmayı başlatıp hatta yıkıp döküp hastaneye götürcen zorla

Bence eşin çoktaaan gitmiş doktora bu tavırlar bna onu düşündürüyor. Çok yaygın bi durum buu erkekler eşi olmadan gidip sonucu saklıyor..

Evet konuşunca hemen kavgaya dönüyor dediğim gibi 8 ay önce birlikte karar verdik fakat umursamaz tavrı beni çok yıpratıyor olmazsa olmaz diyor konuşmaktan kaçıyor.
bi rahatsızlığı olduğunu bilip sizden saklamaya çalışıor olabilir mi

tatlı dille konuşmayı dene bence. sorun sende de olsa bnde de olsa farketmez ki ben seni seviorum, biz çabalayalım olursa olur olmazsa bu yüzden seni sevmeyi bırakmam ki falan de

Doğru aslında bunu söylemen iyi oldu sağolasın..
canm bnce gizlice arastr Sen bi tanıdığım vardı randewu aldı gitmedi eşi yok izin alamadı işten yok baska doktor önrmişler ondan randewu yok bu ay maddi olark olmas derkn derknn 6 yıl geçtii kız sürekli ağlıyodu sonunda öğrendik adamın çocuğu olmuyomuş ve bunu ailesi bile biliyomuş o yüzden gitmiomuş doktoraa güven olmas bu konuda gurur meselesi yapıp gizliolar oysaki çözümü vardr belkidee.

canm bnce gizlice arastr Sen bi tanıdığım vardı randewu aldı gitmedi eşi yok izin alamadı işten yok baska doktor önrmişler ondan randewu yok bu ay maddi olark olmas derkn derknn 6 yıl geçtii kız sürekli ağlıyodu sonunda öğrendik adamın çocuğu olmuyomuş ve bunu ailesi bile biliyomuş o yüzden gitmiomuş doktoraa güven olmas bu konuda gurur meselesi yapıp gizliolar oysaki çözümü vardr belkidee.
Kızlar iyi ki varsınız bi cesaretle yine konuştum kendini doktora gitmek için hazır hissetmiyormuş hazır olunca gideceğim dedi benim için zor bi durum dedi ama belirsiz olması beni daha kötü etkiliyor çok mu acele ediyorum sizce 8 ayda?

Utaniyor mu neden gitmiyor
Utaniyorsa o gitmeden sizde spermi goturebilirsiniz

Back
X