Fikirlerinize ihtiyacım var

1 kereye mahsus olmussa ve sizin iliskinizin cok basindaysa yani acaba olacak mi olmayacak mi asamasinda olduysa cok problem degil. Ama isin su boyutlarini gozardi etmemek gerekiyor.
Acaba onu unutamamis mi?
Sonradan tekrar gorusmus veya bulusmus mu?
Bunlari sorgulamak lazim. Eger bir problem yoksa eski sevgili muhabbetinin hosuna gitmedigini ve onunla kesinlikle konusmasini istemedigini soylemelisin. Yoksa onu yedekte tutup ilk ayrilmanizda o kiza kosar. (Yasadigim icin)
Eski sevgiliden asla dost falan olmaz. Bunu da bi kenara yazmak lazim :KK66:
bu konuda kesinlikle katılıyorum eski sevgiliden arkadas bile olmaz.zaten o konustuklari gunden beri hicbir baglantisi olmadigini soyledi.ve o kizdan sonra 2 sevgilisi daha olmus. unutamadigini dusunmuyorum.ama ssonucta yeni bir iliskiye başlıyorsun. konusurken insan bir düşünür rahatsız olur diye düşünüyorum

Of ya bu erkeklerin hepsi aynı
Ada'm bir ilişkiye başlarken bile diğeriyle görüşmeye devam etmiş daha en baştan zemini sağlam kuramamış.
Peki siz 4 yıllık sevgilisiniz dimi bunu niye durduk yere söyledi ? Başka bi açığını yakaladın mı ? Bu anlattığı ilk mi

Of ya bu erkeklerin hepsi aynı
Ada'm bir ilişkiye başlarken bile diğeriyle görüşmeye devam etmiş daha en baştan zemini sağlam kuramamış.
Peki siz 4 yıllık sevgilisiniz dimi bunu niye durduk yere söyledi ? Başka bi açığını yakaladın mı ? Bu anlattığı ilk mi
4 degil bir yıllık bir iliskimiz var.hayir kullanmadigi bir facebook hesabi vardi. benimde facebookum yok sifresini istedim bir sey için. arkadas olarak ekli oldugunu gordum. konus oyle açıldı. onceden konustuklarini biliyordum ama iliskimizden once konustular diye biliyordum. megerse iliski basladigi sıralarda olmus olay.

Sen kemal doğulu musun saçına yorum yapıyosun yaa, stilist misin kuaför mü Allah Allah :sinirli:
inanir misiniz bende ayni ornegi hakan akkaya dan vermistim. sanane elalemin saçından be adam. hayir anlasan bir sey demiycem.yani kızın amacinin cok temiz oldugunu düşünmuyorum acikcasi

inanir misiniz bende ayni ornegi hakan akkaya dan vermistim. sanane elalemin saçından be adam. hayir anlasan bir sey demiycem.yani kızın amacinin cok temiz oldugunu düşünmuyorum acikcasi
Değil tabi, bak evli çocuklu kadın olarak söylüyorum canım, o kızdan gözünü ayırma

Normal arkadaş ne diye fotoğraf yollasinki?Bence aralarında ki duygusal bağ hala kopmamis. .

hadi normal fotoğraf yollasın da kiz saçlarını kestirmis nasil olmus diye atiyor ya bundan sanane degil mi ama :kızgın:
Fotoğraf normal de olsa seksi bir pozda olsa normal değil. .Hele ki saçlarım nasıl olmuş diye soruyorsa bu hala ilgi beklediğini gösterir. Dikkatli olun.

4 degil bir yıllık bir iliskimiz var.hayir kullanmadigi bir facebook hesabi vardi. benimde facebookum yok sifresini istedim bir sey için. arkadas olarak ekli oldugunu gordum. konus oyle açıldı. onceden konustuklarini biliyordum ama iliskimizden once konustular diye biliyordum. megerse iliski basladigi sıralarda olmus olay.
He 4 yıl başka konudan aklıma takılmış
Anladım cnm ama dediğim gibi en başta zemini sağlam kuramamış. Ama bilemiyorum sonra hatasını anlayıp hiç görüşmemişte olabilir. İzle derim sıkı takibe al belki ilk ve son olmuştur. Ama insanın içine bi kere şüphe girdimi kemirir durur

Fotoğraf normal de olsa seksi bir pozda olsa normal değil. .Hele ki saçlarım nasıl olmuş diye soruyorsa bu hala
He 4 yıl başka konudan aklıma takılmış
Anladım cnm ama dediğim gibi en başta zemini sağlam kuramamış. Ama bilemiyorum sonra hatasını anlayıp hiç görüşmemişte olabilir. İzle derim sıkı takibe al belki ilk ve son olmuştur. Ama insanın içine bi kere şüphe girdimi kemirir durur
sordugumda yillar önce ortada hicbir sey yokken terkettim o kızı. vicdan azabi cektim arkadas kaldim demisti.en cokta bu sinirimi bozdu valla

sevdigim adamin benden 1 gun oncesi beni ilgilendirmez.ancak hayatinda oldugum dakikadan itibarenki fazlasiyla ilgilendirir..
dusunsene esime sevgilime vs. eski kiz arkadadasi sacim nasil olmus diye foto gonderecek birdahaki sefere kel olmus fotosunu gonderir artik.
gonlu akli baska kizlarda kalmis adamla ben yapamam yol veririm..

sorduğumda cok yakin arkadas olarak kaldiklarini söyledi. o yuzden konuştugunu soyledi.

Bazen ayrılan çiftler arkadaş kaldığını söylüyor ama çok güçlü bir bağ yoksa yeni bir ilişkiye zaman harcamak varken eski sevgiliye zaman harcanmaz diye düşünüyorum .

Back
X