- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.912
- 248
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
-
Daha once kim bakiyordu çocuklara?
Bana biraz erken gibi geldi ama net bisey soyleyemeyecegim.
Bence kalabilir, 13 yaşında kızınız büyük yeterince. Telefon da var ve arayıp haber veriyorsa bi sıkıntı olmaz bence
Ben 4 . Sınıfa , kardeşim 1 e gidiyordu, öğlen okul sonrası evde yalnız kalıyorduk annem çalışıyordu, annemin ki de fazla cesurcaymış ama sizin kızın yaşı iyi bence
Kalırlar ya 13 yaş küçük bir yaş sayılmaz kaldı ki 2,5 saatlik süre uzun bir surede değil bence o üç haftalık süre de bi çeşit deneme olmuş aile için bence ufaklıklar denemeden başarıyla geçmiş
ne yapalım canım , mecbur oluyor böyle.Evet haber veriyor mutlaka. Annelik işte yine de bir acaba kalıyor insanın aklında. Dünden beri annem bizde akşam çocuklar annneanne sen hep bizde kalsana sen evde olunca daha güzel dediler belki de o biraz burktu içimi.
E canım olacak o kadar onlar kardeş arasında ki tatlı kavgalar benim kardeşlerim yan oda da kavga ediyorlar annemin başının etini yiyorlar anne kızın , anne bu oğlun varya diye diyeOğlum arada ablasını sinirlendirse de idare ediyorlar, zaten çoğunlukla şikayet etmek için arıyor kızım anne oğlun diye başlıyor lafa. Yetmiyor babasını arıyor ve baba oğlun varsa senin bu oğlun diye giriyormuş lafa.
6 yaşında eve tek başıma geliyordum, 11 yaşındayken de yenidoğan kardeşime bakıyordum annem dışardayken.
bence yeterince büyükler ama her çocuğun huyu farklıdır. kapı, pencere, ocak falan dikkatli olsunlar.
Acıkcası 13 yas kucuk bır yas degıl.
Hanı mecburıyetler keske boyle gelısmese, kapıyı kımseye acmasınlar tembıhlıyorsunuzdur bol bol
ne yapalım canım , mecbur oluyor böyle.
Çok kafana takılıyorsa okul sonrası etüdler var özel, onlara verebilirsin , Kızımı okuldan etüd alıyor . akşam ben çıkınca etüdden alıyorum saat kaç olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?