Fikirlerinize ihtiyacım var🙏

Kucuk yaşta olsalar hadi neyse 13 yaş gayet buyuk bi yaş.bende ogretmenim ve boyle bisey olsa kesinlikle ailesine odeyin derdim.herkes yaptigi hatanin bedelini odemeli.aglamis uzulmus bunlari onceden dusunecekti.bildigin kasitli olarak zarar vermis ve pisman oldugunuda sanmiyorum.korkunca aglamistir

Kıyamam ona ne kadar canı sıkılmıştır.
Kesinlikle konuşurum. Parasını istemezdim. Ama mont o kadar boyanana kadar nöbetçi öğretmen neredeymis merak ederim.
bunu şaka olarak algılıyorum…
nöbetçi öğretmeni nasıl bir yere koyduğunuzu cidden merak ettim çünkü

bunu şaka olarak algılıyorum…
nöbetçi öğretmeni nasıl bir yere koyduğunuzu cidden merak ettim çünkü
Sanırım benim ogretmenligimden bu tarafa çok şey değişmiş. Biz koridorda nobetciyken sınıflar açık olmak zorundaydı. O katta ki sınıflardan da sorumluyduk.

Sanırım benim ogretmenligimden bu tarafa çok şey değişmiş. Biz koridorda nobetciyken sınıflar açık olmak zorundaydı. O katta ki sınıflardan da sorumluyduk.
hala öyle. o ayrı mesele ama her sınıfta her öğrencinin her hareketinden haberdar olmak mümkün değil. sınıflara girip çıkıyorsunuz kontrol amaçlı. ancak çocuk gelip şikayet edecek o şekilde haberdar oluyorsunuz.
dip not: nöbet öğretmenliğin en gereksiz,en berbat ve en saçma işi. 40 dk ders anlat 10 dk arada nöbet tut branşın için gerekliyse koştur koştur malzeme hazırla. o gün genelde ders programın yoğun olsun. sonuç olarak öğretmenden verim bekle. son zamanlarda haftada bir nöbete 3 saat ek ders veriyorlar nöbet karşılığı. vermesinler onlara kalsın. yeter ki mecburi olmasın. ay ne konuştum. bugün bu haftaki 2. nöbetimi tuttum da

Benim hem öğretmen hem idaresi hem i.k. olduğum. Meslek hayatımın en çok şeyini öğrendiğim ama en çileli döneminde çalıştığım okuldan biliyorum.
Cidden Allah kolaylık versin.

Şaka degil bu.Bile bile zarar verme.Alttan almayın.Baskalarina bilerek zarar veren cocugun ailesi bundan sorumludur.Telafi etmeliler

Neden idareye gitmiyorsunuz bu arada.Alin montu elinize cikin müdüre gösterin.Ögretmen anca orta yolu bulma derdinde burda.Sizi biraz cekingen buldum.Olmayın.

Kuru temizlemeye verin . Rosman da boya vs gibi leke çıkarıcı ürünler gördüm. Belki işe yarar.. çocuğunuz arkadaşını uyarsın. Bana kalırsa bi kere daha tekrar olursa konuşun . Çünkü o yaşlar zaten ergenlik dönemi çocuğunuza zorbalık yapıp dalga geçebilir.
Sanırım kiskanclik yapmış normal bi davranış elbette değil .

Son düzenleme:
Evettt

13 yaş gayrette büyük bir yaş… 5-6-7 değil ki…yaptığının bedeli olması gerektiğini öğrenmeli…kesinlikle aile ile iletişime geçip zararınızın tanzimini talep edin derim…

konu sahibi oglunuz eve gelince monta baktiniz mi? ogretmenin soyledigi gibi kullanilmayacak durumda degil mi yoksa gercekten berbat mi olmus?

13 yas bence de boyle bir saka icin cok buyuk bir yas. saka yaptigini zannediyorsa da hic komik ve zekice bir saka degil zaten her sekilde bu cocugun rehberlik servisine gitmesi gerekiyor.

birisi daha demiş. ben de lisedeyken erkeklerden biri yeni bir ayakkabı aldığında diğerleri hemen üzerine hayvan gibi basardı. birbirlerinin yemeklerini çalarlardı. lise sonda ehliyet alanların ehliyetlerini ısırır bölük pörçük yaparlardı. ama herkese yapamazlardı çünkü dayak yiyeceklerini ya da çocuğun döve döve parasını isteyeceğini biliyorlardı.

oğlunuz bir hayat dersi öğrendi. çocuğunuzun hayatına bu kadar müdahil olmayın. artık kocaman bir ergen, birey o. kendisi o arkadaşına mesafe koymayı öğrenecek. eşyasına daha kıymet verecek.

Eşim kuru temizlemeye verdi. Çıkar demişler. Sadece kapşonun beyaz kısmı pamuk olduğu ve müdahale edildiği için orası çıkmazmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…