- Konu Sahibi Endoplazmikretukulm
-
Aile ile öğretmen görüşecek. Kuru temizleme ile çıkacak inşallah. Tek temennim can yakıcı şakalar yapmasınlarÖğretmene söyler aile ile mutlaka görüşmesini ya da görüşmeyi isterdim.
Yeni bir mont alacak gücüm olsa da olmasa da isterdim.
13 yaşındaki çocuk "şaka" yapıyorsa sonuçlarına katlanmalı. Yaptığının sonucunu görmeli en azından.
Belki daha can yakıcı şakalar da yapabilir, bilinmez.
Sinirim yatıştıktan sonra görüştük öğretmenle. Aile ile konuşacak. Çocukla konuşmuş.Oğlunuza resmen zorbalık yapmış.
Ayni yasta oglum var. Aglamis dediniz icim gitti.
Mutlaka konusun hatta beklemeyin siniriniz geçmesin. Bu çocuk bile isteye zarar vermiş, iyi bir uyarı almazsa devamı gelir.
Benim çocuğum böyle birşey yapsa ve ailesi söylese istemesine gerek kalmaz çünkü hediye olarak alırdım. Çocuğumun harçlıklarından keserdim ki başkasının malına zarar vermemeyi öğrensin :)Ne yapacağımı ne konuşacağımı bilmiyorum. Kimseyi kırmak yüzgöz olmak istemiyorum.
Aile ile öğretmen görüşecek. Kuru temizleme ile çıkacak. O yüzden para talep etmedik.Lütfen ailesiyle görüşün ve yenisini almalarını talep edin. O koca çocuk şimdi bir yaptırımla karşılaşmayınca yaptıklarına fazlasıyla devam edecektir
katılıyorum.benim çocukda 5. sınıfta.sınıfta devamlı bir şeyler çalınıyor.en son bir çocuğun beden dersi spor ayakkabıları çalındı .aa bunlar çocuk denir mi?5 6 yaşlarındaki çocuk bilmeyerek bir hevesle alsa neysee.bunlar dümdükk hırsız mesela.o montu boyayan çocuk da gayet bilinçli yapmışBenim çocuğum böyle birşey yapsa ve ailesi söylese istemesine gerek kalmaz çünkü hediye olarak alırdım. Çocuğumun harçlıklarından keserdim ki başkasının malına zarar vermemeyi öğrensin :)
Kimseyi kınamayan ne hatalar yaptık psikologlardan çocuğunuzun hatasında yanınızda olmalısınız diyor ama konu kabul edip destekleyeceğimiz anlamına gelmiyor.Anne değilim ama çocuğum yapmış olsaydı anlatırdım tek başına kızar ve özür dilettirirdim.katılıyorum.benim çocukda 5. sınıfta.sınıfta devamlı bir şeyler çalınıyor.en son bir çocuğun beden dersi spor ayakkabıları çalındı .aa bunlar çocuk denir mi?5 6 yaşlarındaki çocuk bilmeyerek bir hevesle alsa neysee.bunlar dümdükk hırsız mesela.o montu boyayan çocuk da gayet bilinçli yapmış
bunları yapan çocuklara bağırılsın dövülsün zaten kimse demez.ama bu davranışlar normal değil başkalarını da yapmadan durdurulmalılar.bu da uzman desteğiyle olur haklısınız.ama herkes aa benim çocuğum yapmaz ya da şakadır o derse ankarada şaka olsun diye arkadaşının üstüne dezenfektan döküp çakmakla da ateşe verip ölmesine sebep olan öğrenciye kadar gider sorunlar.böyle bir şakayı nasıl bir beyin yapar?Kimseyi kınamayan ne hatalar yaptık psikologlardan çocuğunuzun hatasında yanınızda olmalısınız diyor ama konu kabul edip destekleyeceğimiz anlamına gelmiyor.Anne değilim ama çocuğum yapmış olsaydı anlatırdım tek başına kızar ve özür dilettirirdim.
Bu daha iyi olmuş, öğretmenler velilerin direkt birbirleriyle muhatap olmasını istemez çünkü.Aile ile öğretmen görüşecek. Kuru temizleme ile çıkacak. O yüzden para talep etmedik.
Kalp kırılmadan sorun çözülmüş, çok sevindim senin adına.Aile ile öğretmen görüşecek. Kuru temizleme ile çıkacak. O yüzden para talep etmedik.
Aynen dediğiniz gibi oluyormuş. Yeni bir eşya ile okula gitmek istemiyor. Sevdiği kalemlerini götürmüyor. Neden böyle bu çocuklar yaaa.bu seneye kadar sorun yasamamistik eğitim hayatında. Küçük oğlumun sınıfında oldu ufak tefek şeyler. Ne öğretmene ne veliye yansıtmadım. Cocuk bunlar dedim geçtim. Belkide yansıtmak konuşmak lazımdı. Normal olduğunu düşünüp ergenlikte daha fenalarinı yapıyorlar.birisi daha demiş. ben de lisedeyken erkeklerden biri yeni bir ayakkabı aldığında diğerleri hemen üzerine hayvan gibi basardı. birbirlerinin yemeklerini çalarlardı. lise sonda ehliyet alanların ehliyetlerini ısırır bölük pörçük yaparlardı. ama herkese yapamazlardı çünkü dayak yiyeceklerini ya da çocuğun döve döve parasını isteyeceğini biliyorlardı.
oğlunuz bir hayat dersi öğrendi. çocuğunuzun hayatına bu kadar müdahil olmayın. artık kocaman bir ergen, birey o. kendisi o arkadaşına mesafe koymayı öğrenecek. eşyasına daha kıymet verecek.
herkes çocuk yapmamalı. kesinlikle katılıyorum size. insanlar o kadar çıkarcı ki fazladan kitap almışsın aferin oğlum demişlerdir. eminim.Aynen dediğiniz gibi oluyormuş. Yeni bir eşya ile okula gitmek istemiyor. Sevdiği kalemlerini götürmüyor. Neden böyle bu çocuklar yaaa.bu seneye kadar sorun yasamamistik eğitim hayatında. Küçük oğlumun sınıfında oldu ufak tefek şeyler. Ne öğretmene ne veliye yansıtmadım. Cocuk bunlar dedim geçtim. Belkide yansıtmak konuşmak lazımdı. Normal olduğunu düşünüp ergenlikte daha fenalarinı yapıyorlar.
Mesela okulda kitap fuarı vardı. Çocuklar para götürüp istediği kitabı alacaktı. Ben ilk gün para vermeyi unuttum. İkinci gün istediği kitabın parasını koydum çantasına. 32 tl. Oğlum 14liralik kitap ile geldi eve. Para üstü getirmedi. Nerde dedim para üstü. Neden istediğin kitabı almadın dedim. Arkadaşım banada kitap al dedi ona aldım, param bu kitaba yetti dedi. Parasını mi unutmuş dedim hayır dün 2 kitap aldı dedi. Burada velinin sorması lazım oğlum bu kitabı nasıl aldın diye. Ben olsam sorarım. 1 liralık silgi bile alsa sorarım. Ben bu konuyu ne öğretmene ne veliye yansitmadim. Hediyen olsun dedim geçtim. Ama konuşmak lazımmış. Büyüdükçe olaylar değişiyor.
Kesinlikle öyle...katılıyorum.benim çocukda 5. sınıfta.sınıfta devamlı bir şeyler çalınıyor.en son bir çocuğun beden dersi spor ayakkabıları çalındı .aa bunlar çocuk denir mi?5 6 yaşlarındaki çocuk bilmeyerek bir hevesle alsa neysee.bunlar dümdükk hırsız mesela.o montu boyayan çocuk da gayet bilinçli yapmış
Leke çıktıKonu sahibi son durum nedir yorumuma beğeni gelince girip baktım da. Merak ettim
13 yaş düşündüğünüz kadar küçük değil aslında. O yaşlardaki çocuklar her şeyin farkında oluyor. Ben 13 yaşında anlamadığı için bu tarz bir şaka yapan birini hiç ne gördüm ne duydum. Büyük ihtimalle art niyet var. Konu sahibi oğlunun başarılı olduğunu söylemiş zorbalık veya kıskançlık söz konusu olabilir.Ben konusurdum.
13 cok buyuk bir yas degil,yaptigi hareketi saka olarak dusunuyor olabilir.
Ama ailesi ve ogretmeni mutlaka bilmeli,ona yon gostermeli.
Bu dogru bir hareket degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?