- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi ironihayat
-
sanırım ben yanlış lanse ettim size. uzun zamandır beraber oldugum bırısı var ailem bunu bılmıyor bilse kıyamet kopar. ben evlenmek ıstıyorum ama onun boyle bır durumu yok 2 cocugu var ve esınden ayrılamıyor cocuklar yuzunden bende zaten zorlamadım ayrıl dıye onu sevıyorum 6 yıldır beraberım ayrılamayım belkı mılyon kere ayrıldım yapamıyorum onsuz.hı yargılayın kufur edın umrumda degıl. ben bunu kabul etmısım. benı duzgun bır adamla evlendırmek ıstıyor aıleme uygun bırısıyle. boyle bır kısmet cıktı karsıma bende degerlendırmek ıstıyorum. arkadasın bırısı ılk soyledıgım seyın parası oldugunu soylemıs ben tam olarak konusmadım bana durumlarını gayet ıyı oldugu aılesı duzgun ve adamın cok ıyı bır ınsan oldugu. bana ne soylendıyse onu yazdım. fikir ıstıyorum sızden yargılama degıl.
son derece yanlış anlamışsınız konuyu. kısacA
erkek arkadaş evli ve çocuklu.6 yıldır beraberler.
ve bu erkek arkadaş , konu sahibine bir arkadaşını yapmak istiyor. yani hem devam edecekler. hemde ele gitmesin sevgilisi olayı
yazık olacak göz doktoruna,adam komplolar zincirinin içinde bir paravan olarak kullanılacak yazık ki.
son derece yanlış anlamışsınız konuyu. kısacA
erkek arkadaş evli ve çocuklu.6 yıldır beraberler.
ve bu erkek arkadaş , konu sahibine bir arkadaşını yapmak istiyor. yani hem devam edecekler. hemde ele gitmesin sevgilisi olayı
sanırım ben yanlış lanse ettim size. uzun zamandır beraber oldugum bırısı var ailem bunu bılmıyor bilse kıyamet kopar. ben evlenmek ıstıyorum ama onun boyle bır durumu yok 2 cocugu var ve esınden ayrılamıyor cocuklar yuzunden bende zaten zorlamadım ayrıl dıye onu sevıyorum 6 yıldır beraberım ayrılamayım belkı mılyon kere ayrıldım yapamıyorum onsuz.hı yargılayın kufur edın umrumda degıl. ben bunu kabul etmısım. benı duzgun bır adamla evlendırmek ıstıyor aıleme uygun bırısıyle. boyle bır kısmet cıktı karsıma bende degerlendırmek ıstıyorum. arkadasın bırısı ılk soyledıgım seyın parası oldugunu soylemıs ben tam olarak konusmadım bana durumlarını gayet ıyı oldugu aılesı duzgun ve adamın cok ıyı bır ınsan oldugu. bana ne soylendıyse onu yazdım. fikir ıstıyorum sızden yargılama degıl.
bu kadar çetrefillii bi hayatın sonuda böyle oluyor işte yazık nekadar yorulmuşsun onsuz olamam falan dıye düşünme kımse vazgeçilmez değil şu hayattao güzel yorumlarını artık yapmayın boşuna elinizi kolunuzuda yormayın. vicdansız namussuz serefsiz her boku ben yapan bir kadınım. her yaptıgınız yorumu sonuna kadar hakedıyorum. o kadar pisim ailemin yğzüne bakamayan bakmaya layık olmayan kendini herkeze melek gibi gosteren serefsiz kadının tekiyim. hepınız rahatladınızmı o adamıda kandırmıyorum bıktım artık hergun acıyı tadmaktan bıktım. depresyon ılacları almaktan mantıklı bıle dusunemıyorum. kadınlar klubu benım ıcın bıtmıstır. siteye gırmıyorum mumkunse sizlerde youm yapmayın. ne asagılık ne yazık bır kadın oldugumu ben zaten 6 yıldır bılıyorum.
o güzel yorumlarını artık yapmayın boşuna elinizi kolunuzuda yormayın. vicdansız namussuz serefsiz her boku ben yapan bir kadınım. her yaptıgınız yorumu sonuna kadar hakedıyorum. o kadar pisim ailemin yğzüne bakamayan bakmaya layık olmayan kendini herkeze melek gibi gosteren serefsiz kadının tekiyim. hepınız rahatladınızmı o adamıda kandırmıyorum bıktım artık hergun acıyı tadmaktan bıktım. depresyon ılacları almaktan mantıklı bıle dusunemıyorum. kadınlar klubu benım ıcın bıtmıstır. siteye gırmıyorum mumkunse sizlerde youm yapmayın. ne asagılık ne yazık bır kadın oldugumu ben zaten 6 yıldır bılıyorum.
herhalde sız evlenıncede görüşmeye devam etmeyı düşünüyorsunuz umarım yalnış anlamışımdır
segilinizde sizi ailenıze uygun bı adamla evlendırmek istıyor ee sonra sızı başından atmak istıyor olmasın
birde şu muhafazkar aileyiz,muhafazakarız kavramları nasılda hayatımıza girdi..herkes herşekilde muhafazakar...
görüntü var ses yok gibi
o güzel yorumlarını artık yapmayın boşuna elinizi kolunuzuda yormayın. vicdansız namussuz serefsiz her boku ben yapan bir kadınım. her yaptıgınız yorumu sonuna kadar hakedıyorum. o kadar pisim ailemin yğzüne bakamayan bakmaya layık olmayan kendini herkeze melek gibi gosteren serefsiz kadının tekiyim. hepınız rahatladınızmı o adamıda kandırmıyorum bıktım artık hergun acıyı tadmaktan bıktım. depresyon ılacları almaktan mantıklı bıle dusunemıyorum. kadınlar klubu benım ıcın bıtmıstır. siteye gırmıyorum mumkunse sizlerde youm yapmayın. ne asagılık ne yazık bır kadın oldugumu ben zaten 6 yıldır bılıyorum.
vallahi başka sebebi olabilir mi? hayatındaki ikinci kadına koca öneriyor tanıdık. aileler de görüşürse şaşırmam ben. çift olarak takılmaya da başlarlar, böyle böyle yakın olurlar yazık karısı da adam da bir şey anlamaz. böyle gül gibi geçinip giderler.
ben kafama koydum burda anlattıklarım sadece yüzeysel yaşadığım dünya kadar acım var ayrılmamanın nedeni sadece ona bağlanmam değil altında çok şey var. belkide kurtuluş olarak gördüm o adamı. devam edin yorunlarınıza lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?