Fikirlerinize Talibim..

Sizi kandırmış gibi duruyor eşiniz. Ki bunları saklaması da hiç hoş değil. Siz eski sevgilinizin resmini, dosyalarını taşısanız evlenirken ne hissederdi acaba ? Sizi suçluyor bir de.. Alttan almayın derim. İlişkisi olduysa da desin doğru düzgün. Geçmişi saklamak manasız. İnsan kuşkulanır.

Ben o kafayı hiçbir zaman çözemedim. Cinsellik de olsa duygusal haz etmediğin bir insanla birlikte olmayı için almaz öyle değil mi ? Yanlış mi düşünüyorum
Sevemez dediğim böyleleri kendisinden başka kimseyi sevemez. Bencilliğe bakar mısın? Gönül eğlendirmişmiş, e o kızın hisleri yok mu?
Siz de evlenilecek düzgün kız, aklınca yüksek mertebeye koymuş kafa yapısına gel ya. Haklısın hem de çok haklısın.

''Eşimle nişanlandığımız ilk zamanlarda bunun 6 yıl kadar kendi tabiriyle affınıza sığınarak sadece "cinsel birliktelik" yaşadığı bir kız arkadaşı olmuş. '' bu cümlenizi anlayamadım siz nişanlıyken mi bir başka kadınlar ilişkisi olmuş?
Sorunuza ithafen de erkek kadın hiç farketmez sadece cinsel amaçla yaşanan bir ilişkide bu kadar çok anı biriktirilmez.
Ha oldu da anılar var, elde kalanlar var, bunlar da başka bir ilişkiye başlandığında saklanmaya devam edilmez.
Fotoğraf unutulmuş olabilir kitap arasında o konu hakkında net yorum yapamıyorum ama flash işi benim canımı sıktı açıkçası.
Benden önce 6 yıl kadar ilişkisi olmuş.
Diyor ki saklamadım. O flashin varlığından bile haberim yok. Bana söylemeden atsaydın madem :) şaka gibi

Sizinle nişanlı olduğu dönemde mi cinsel birliktelik yaşamış bir başka kadınla? Anlatımınızdan anladığım bu ama yanlış mı anlattınız acaba?

Aslında şöyle düşündüm ben de; adam sevgiliyken aldattı bu şahısla ve şüphe duymasın diye de duygusal bağ yoktu dedi. Zira kadın her dönem ulaşmaya çalışmış. Bir ışık olmasa inatla neden peşinde dolaşsın ki ? Arada başka şeyler dönüyor sanki.

Abartmıyorsun haklısın her ne yasadinsa bittiyse ne var ne yok atıp yakman lazım saklamak nedir ya ben olsam cinnet geçirirdim. Bide bunların üstüne cikyo gelde ölme 😁 yerden göğekadar haklsın. Acaba senin öyle şeylerin olsa napardi
Onu da sordum ben görseydim sana yansıtmadan atardım Dedi:)

Niye durup durup gozune sokuyorsun? Şu anda seni aldattığını düşünüyorsan başka tabi. Ama şimdi böyle bir sorun yoksa eskiyi bırakmışsin tamamen sil gitsin. Ne demesini bekliyorsun çok aşıktım çok sevdim mi desin? Ayrıca senle evlenmiş. Çok sevse onunla evlenirdi degil mi?
[/QUOTE
Bende kendimi arada böyle teselli ederken buluyorum zaten. Ama dürüst olabilirdi değil mi evet sevdim bitti gitti diyebilirdi. Ama ısrarla duygusal hiçbir bağının olmadığını iddia ediyordu bende böyle şeylerle karşılaşınca insaniz daa dumura uğradım

Cümleten iyi geceler güzel arkadaşlarım,ablalarım,kardeşlerim.
Yine mi Cinnet Nur yaaa dediğinizi duyar gibiyim. Evet yine ben :eğlence:

Bayadır beynimi meşgul eden açıp açmamak da sonra da açmaya karar kıldığım bir konumu sizinle paylaşmak istiyorum. Hatta geçenlerde bir konu açmıştım belki hatırlayan olur kıskançlık falan filan.. O paylaştığım konudan bir kaç hafta önce olmuş bir mevzu bu.
O konunun aslında nereden daha yogun cereyan ettiğinden bahsedicem ve sizler olsaydınız ne tepkiler verirdiniz?

Eşimle nişanlandığımız ilk zamanlarda bunun 6 yıl kadar kendi tabiriyle affınıza sığınarak sadece "cinsel birliktelik" yaşadığı bir kız arkadaşı olmuş. Ve yine kendi deyimiyle ben her ne kadar inanmasam da duygusal hiçbir bağı olmamış. Bana her ne kadar inandırıcı gelmesede sonuçta geçmiştir banane diyerekten üzerine gitmemeye gayret ettim.
Ama ne yazık ki bu hanım kızımız bizim nişanlı olduğumuzu bildiği halde eşimin sürekli karşısına çıkma çabalarını,mesaj atmaları falan hiç eksik etmedi. Eşim kesinlikle karşılık vermiyordu. Her yerden engelliyordu falan filan fazla detaya gitmemeye çalışıyorum. Ama kız bildiğiniz takıntı yapmış annesini, kız kardeşini bile araya sokacak durumlara getirmişti.
Velhasıl kelam bunları bir şekilde aştık. Evlendiğimizin ilk günleri farklı sosyal medya hesaplarından eşime ulaşmaya çalışmalar,mesaj atmalar ooo gırlaaa..
Neyse bunları da öyle böyle aştık.
Bir gün eşimin kitaplarından birini elime aldım okumak için icini bi açtım. Bu hanımefendinin vesikalığıyla göz göze geldik :)
Eşimin "asla sevmedim,asla duygusal bir bağım yoktu,farklı şeyler yaşadık" sözleri kulaklarımda çınlarken direk aldım fotoğrafı yüzüne attım. Allah için duygusal bağınız olmamış olsaymış çerçeveletip duvara anıt diye asardın heralde dedim. Yine bir yeminler ben koymadım. Haberim bile yok, ne isim olur. Kesin kendisi koymuştur bilmem ne. Götürüp fotoğrafı dışarıda yakmalar. Buna hiç anlam veremedim zaten. Neyse bunun da üzerine kapattım.

Derkeeeen aradan aylar geçti ve eşimin eski montlarından birinin cebinde flash bellek buldum taktım televizyona. Allah var içimde hiç bir art niyet yoktu o flashı takarken.
Allah Allaaaah ne fotoğraflar ne fotoğraflar..
Sarmaş dolaş,göz göze, mumlu ışıklı ortamlarda koyun koyuna, serpme kahvaltılar,aynı evde kalmalar neler neler..

Ee tabi bunu görünce çıldırdım bu sefer. Açıklaması da şu oldu valla benim o monttan,o flashtan haberim bile yok. Allah bilir kaç sene öncenin. Hem sen neden ikide bir ortalığı karistiyorsun. Ayıp değil mi özele giriyorsun? Madem bir şeyler buldun bana söylemeden atabilirdin. Niye gözüme sokuyorsun filan.
Daha çok fıttırdim. Bana diyor ki suna bak geçmişim yüzünden kavga ediyorsun benimle.Oysa haberim bile yok bu fotoğraflardan.. Vesselam baya kavga ettik.
Arkadaşlar konuyu daha fazla uzatmıyorum ayrıntılara gidersem oğuz kaan destanı olacak yine.

Benim asıl takıldıgım konu şuydu. Bana yalan söylediğini düşündüm. Bir insan sevmediği biriyle sadece diğer türlü ilişki için böyle şeyler yaşar mı? Duygusal paylaşım olduğunu belli eden birden fazla fotoğraf var.
Madem bu insani önemsemiyorsun. Bu fotoğraflar neyin nesi ? Ya ben değer vermediğim insanla neden paylaşımlarda bulunayım.
Neden hızını alamamışsın da flasha aktarmışsın? Ve o flaşhı da saklamışsın?

Zaman zaman gözümün önüne geliyor o fotoğraflar ve işte geçmişi canımı sıkıyor. Dediğim mevzu da buralardan geliyor.
Ya sizce haksız mıyım Allah aşkına ben mi abartıyorum. Ya da abarttım?
Sen bu sahısla nıye evlendın altı yıl cınsel bırlıktelık olmus bırakmıs nasıl mıden aldı bu ınsanı kozı bırakmıs bıldıgın kullanmıs atmıs

6 yıl süren şeyin sadece cinsel birliktelik olmadığını sizin anlamanız gerekmiyor muydu bu durumda?

Ne olduğu çok önemli değil, geçmiş geçmiştir ama 6 yıllık bir birliktelikte fotoğraf da olur, romantizm de olur yani.
6 yıl olduğunu bana kendisi de söylemedi. Yine bir ekran görüntüsünde görmüştüm. Bu geldi geçti arada bir oluyordu deyince zaten o kadar sorgulamıştım

O kizla gezmis tozmus istedigini yasamis sonra seninle evlenmis. Kizin bu durum zorua gitmistir. Belki esin sevmistir de bilemeyiz. Ama merak etme seninle evlendigine gore onu aklindan cikarmistir.

Kesinlikle yalan söylemiş zamanında tabi ki duygusal bağ olmuş.. Asıl düşünülmesi gereken hala unutamamış mı oradan buradan kızın fotoları çıkıyor.. Siz evlendiniz yeni bir ev dizdiniz nasıl her yerden çıkıyor bu kız.. Kendiyle getirmiş anılarını da demek ki..
Montu zaten hiç kullanmıyordu. Kitaplarını da yanına almıştı.
Hâlâ unutamadığını düşünmüyorum ya

Flash’ı bilgisayar ortamında açıp fotografların yüklenme tarihine bakın. (Flash’ın oluşturulma tarihi de bulunur.) 6yıl önceki fotograflarin montun cebinde işi nedir ya. noouuu olmamış.

Koskoca 6 yıl. Az çok tahmin edersiniz yahu kahvaltıya da giderler, aynı evde de kalırlar, tatile de giderler. 6 gün değil ki.
Siz böyle desip problem çıkarmayı seviyorsanız adam gecistirmistir duygusal anlamda aramızda bir şey yoktu diye. .

Koskoca 6 yıl. Az çok tahmin edersiniz yahu kahvaltıya da giderler, aynı evde de kalırlar, tatile de giderler. 6 gün değil ki.
Siz böyle desip problem çıkarmayı seviyorsanız adam gecistirmistir duygusal anlamda aramızda bir şey yoktu diye. .

Bana da böyle geliyor.

İlk cümleyi okuyunca “6 yıl ilişki ama duygu olmadan” yalaaaannnn dedim. İmkansız. 2 ay olur 5 ay olur ama duygu olmadan bir ilişki sadece seks için bile olsa 6 sene devam etmez.

Sizin eski ilişkileri kafaya taktığınızı bildiği için sizin huzurunuzu kaçırmamak için böyle demiş olduğunu düşünüyorum.

Geçmiş geçmiştir. Sevgililerimizi/eşlerimizi geçmişleri ile kabullenmemiz lazım.

Eşim bir söz söyler cok hosuma gıder. “Uzun saclının ahı, tahtından eder şahı”. Hıc kımse sonu evlılıkle bıtmeyecekse 6 yıl kımse ıle cınsel munasabetı olmaz burası amerıka degıl. Olanlar saygım var ama kız o kadar cocuga bır sekılde ulasmaya calısmıs demek kı sadece cınsel ılıskı degılmıs.

Yani çok üzgünüm ama 6 senelik bir ilişki var ortada. Hangi insan duygusallık yaşamadan sırf seks var diye bu kadar uzun zaman beraber olur? Ben olaya şaşırmadım. Sizin bu yalana inanmanıza çok şaşırdım.

Back
X