- 15 Mart 2018
- 1.645
- 3.217
- 53
- 37
- Konu Sahibi CiNNET NUR
Allah için duygusal bağınız olmamış olsaymış çerçeveletip duvara anıt diye asardın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah için duygusal bağınız olmamış olsaymış çerçeveletip duvara anıt diye asardın
Allah için duygusal bağınız olmamış olsaymış çerçeveletip duvara anıt diye asardın heralde dedim.
O son cümleyi kullandım. Bulsam atardım sana yansitmadan dedi ama tansiyonu bi ileri bi geri yaptı fark ettim o aradaHaklısınız valla açık bir şekilde yalan söylüyor
Kız eve girip koymadı ya resmi ve flashi
Hadi farzedelim ki varlıklarını unuttu fotolar silah zoruyla mı çekildi
Nereden tutsan elinde kalır.
Ayrıca özelim nedir ya karı koca arasında özel mı olurmuş hele ki böyle bir konuda
Sende eski sevgilinle olan fotolarıni kitaplar arasına falan koy da çıldırsin senin ozelin sonuçta ona ne?!
Geçtim konuyu ama. Arada gözümün önüne o fotoğraflar geliyor. Sevmedim deyişleri geliyor. Bir beyin titremesi geliyorduygusal hıc bır bagım olmadı deyıp tersı cıktıgı ıcın yanı yalan soyledıgı ıcın bu tepkıyı vermıssınız oyuzden abartmıyorsunuz
cınsel bırlıktelık ıcın senelerce bırıyle gorusmesı onun sorunu onu derdı sız zaten o kısımla ılgılenmemıssınız gecmısı gecmıste bırakıp evlenmısız olması gerektıgı gıbı
yalan soylemesı cok can sıkıcı gonul bagımız oldu dese ne olacaktı sankı keske hıc yalan soylemeseymıs can sıkıcı
bence haklısınız ama konuyu kapatın gecmıs gıtmıs yalanı acıga cıkmıs malesef onun adına utanc verıcı bırsey yeterınce utanmıstır bosverın
Artık atılması gereken eski bir monttu. Neyse ki minnak tesellilerimin arasında bu da var ama bu yalan konusunda aşırı hassasım sanırım o yüzden arada kendi kendime gündem yapıyorumEn kötüsü yalan söylemiş olması. Sadece cinsellik yaşadık diye belirtmesinin anlamı ne ki zaten, 6 yıl sürdü bitti gitti ne gerekvar detay vermeye yalan söylemeye. Montu yeni bi montsa giydiği bir şeyse geçmiş olsun. Mümkün değil onu orda unutmuş olmasının. Bilerek saklıyorsa da aklında hala kalmış demek. Ama dolapta yıllanan bi montsa konuyu kapat gitsin, olan olmuş şimdi evliliğini bi yalan yüzğnden bitircek değilsin. Ama burnunu sürt. Yalan söylediği için.
Eskı olabılır bısey yasamıs olabılırsın ama bu kızdan saklanmıs gızlenmıs ve kız yenı ogrenıyor. Sadece cınsel demıs dıyelım ama kız duygusal bırseyler yasadıgını gormus yanı esı kandırmıs. Benım ıcın gecmıs onemlı yanı evlıyım buyuk konusmuyorum ama cınsel ılıskı olsa altı yıl ben kabul etmem onlar bızım herseyımıze bakıyor gecmıs demıyor hangı erkek altı yıl cınsel ılıskısı olan kızla evlenır hep erkekler yapsın zatenBenim içim eski eskidir bu kadar net ben benden sonrasına bakarım güvenmedigim adamlada evlenmem![]()
Evet canımbu mont giymediği bir mont mu? kuytu köşede kalmış bir şey mi yani böyle senelerdir üzerine sürmediği?
Başkasının mutsuzluğu üzerine yuva kurmuşsunuz derken ? Burada benim suçum ne pardon ?!!!!! Çok sevmiş olması çırılçıplak fotoğraflar göndermesi yatakta pozlar vermesi anlamına mı geliyor? Cinsel mesajlar seks dolu diyaloglar mi çekmesini gerektiriyor ?Bu konuda en çok diğer kadına üzüldüm.6 yılını değmeyen bi adama heba etmiş. Bi gün hadi evlenelim demesini beklemiş. Bu takıntı değil,kadın sevmiş. Sizde başkasının mutsuzluğunun üstüne yuva kurmuşsunuz.üzgunum ama eşiniz kötü biri
Haklısınız. Hatta seven sevdiğine dokunamaz bile!Başkasının mutsuzluğu üzerine yuva kurmuşsunuz derken ? Burada benim suçum ne pardon ?!!!!! Çok sevmiş olması çırılçıplak fotoğraflar göndermesi yatakta pozlar vermesi anlamına mı geliyor? Cinsel mesajlar seks dolu diyaloglar mi çekmesini gerektiriyor ?
Ayrıca banane yani ben mi ayırdım onları. Bu ne saçma bir eleştiri????!!!
Bile bile lades demişsiniz. Sevdiği insanla beraber olan birsürü bekar kadın var.tabi erkekte seviyoo sıralar. Sonra erkek el değmemişini istiyo.namus diyo.öbur kız çöpe. Siz bunları bilip duyup evet demişsiniz. Bile bile hemcinsinizi mutsuz etmişsinizBaşkasının mutsuzluğu üzerine yuva kurmuşsunuz derken ? Burada benim suçum ne pardon ?!!!!! Çok sevmiş olması çırılçıplak fotoğraflar göndermesi yatakta pozlar vermesi anlamına mı geliyor? Cinsel mesajlar seks dolu diyaloglar mi çekmesini gerektiriyor ?
Ayrıca banane yani ben mi ayırdım onları. Bu ne saçma bir eleştiri????!!!
Ne olduğu beni ilgilendirmez. O hanim kızımızın tercihi. Ama başkasının mutsuzluğu üzerine yuva kurmuşsunuz ne demek yaaaaHaklısınız. Hatta seven sevdiğine dokunamaz bile!![]()
Peki fotografları evlendikten sonra görünce tepkim nasıl olmalıydı?Bu konuda takıntılıysanız en başından beri evlenmemek en mantıklısı olurdu. Evlenmek de kabul etmek olur.
6 yıl da illaki bir şeyler olmuştur ama geçmiş sonuçta.
O zaman o bozulduğunuz noktanın açıklamasını yapın. Buradan gelen bir yorumdan diğer kadını bu şekilde kendinizce rencide edemezsiniz.Ne olduğu beni ilgilendirmez. O hanim kızımızın tercihi. Ama başkasının mutsuzluğu üzerine yuva kurmuşsunuz ne demek yaaaa
Şuan gerçekten saçmalıyorsun. Bu söylediklerinin hepsi benim sorunum mu sence ya şaka mı yapıyorsunBile bile lades demişsiniz. Sevdiği insanla beraber olan birsürü bekar kadın var.tabi erkekte seviyoo sıralar. Sonra erkek el değmemişini istiyo.namus diyo.öbur kız çöpe. Siz bunları bilip duyup evet demişsiniz. Bile bile hemcinsinizi mutsuz etmişsiniz
o zaman cidden bellekten haberi olmayabilir.o kadınla 6 sene harcamış , ama evlenmemiş bırakmış.kızın belli ki ilgisi varmış bağlanmış ama eşin öyle görmüyormuş.ama senle evlenmiş sen onun için öyle değilmişsin.kızın halt yemesi bence o bellek.içine toplayıp bak anılarımız tarzı cebine atmalar, ya da direkt vermeler.eşinin de önemsediği ya da bildiği bir şey olsaydı senin eline geçebilecek bir yerde tutmazdı yok ederdi.adamın sana karşı bir yanlışı bir sorununuz yoksa kır at gitsin.erkekler yapıyor böyle ya romantik ortammış falan takılma.o romantizm eşinden çıksaydı şu an onunla nikahlı olurdu.Evet canım