- 21 Kasım 2013
- 1.165
- 749
- 178
- Konu Sahibi nebahat_1990
Arkadaşlar buradaki bazı konularda okudum, bende sizlere sormak istiyorum. Eşinizin ailesi ev verip te başınıza kaktılar mı? evden çıkmanızı yada kira vermenizi istediler mi? o evde oturduğunuza pişman ettiler mi böyle durumları yaşayan arkadaşlar yada çevrelerinde yaşayanlar, ne oldu da bu durum oldu ve sizin tavrınız (çevrenizdekilerin tavrı) ne oldu? Ve tam tersi eşinizin ailesi ev verip te lafını bile yapmayan aileler yok mu? Burada ki konuları okuyunca düşünmeden edilmiyor, acaba evi olsa da kabul etmesek mi, bizi pişman ederler mi? ya da kabul ettiysek laf soktukları zaman neler yapmalıyız, bu gibi sorunlar yaşayan, yaşamayan burayı okuyan arkadaşları da bilgi sahibi yapmış olalım, fikir verelim.
benim düşüncem, bence böyle bir iyilik, kötü niyetle başa kakılmamalı, evladımızı en ufak bişeyde vermiş olduğumuz eviyle tehdit etmemeliyiz. başına kaktıktan sonra değeri kalır mı? çok çok büyük bir kötülük, terbiyesizlik yapılmadıysa başa kakmak yanlış birşey, ayıp birşey olduğunu düşünüyorum.
benim düşüncem, bence böyle bir iyilik, kötü niyetle başa kakılmamalı, evladımızı en ufak bişeyde vermiş olduğumuz eviyle tehdit etmemeliyiz. başına kaktıktan sonra değeri kalır mı? çok çok büyük bir kötülük, terbiyesizlik yapılmadıysa başa kakmak yanlış birşey, ayıp birşey olduğunu düşünüyorum.