FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM :(

yevmiyefisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2017
167
39
28
merhaba herkese
benim ailemle bir sorunum var annem köyde yada yobaz bir yerde yetişmiş bir insan değil okumuş dershanelere gitmiş bi kadın. babama karşı zaafı var yani yeri geliyor bizi bile hiç sayıyor gibi geliyor. ben çalısıyorum hafta sonu gezmeye gidiyorum kız arkadaşlarımla 6 ay oldu işe gireli onlardan para istemiyorum gezmeye giderken hala bana niye gidiyorsun diye soruyorlar istediğim cok birsey değil ve yanlıs birsey yapmadıgımı biliyorlar. bıktım artık gerçekten işten gel temizlik yap yetmiyor onu yap bunu yap yaranamıyorum gercekten YARANAMIYORUM! arkadaşlarım konusuyor anlamıyor ben konusuyorum anlamıyor. hep bir geri kafalılık yapıyor 6 aylık maasımla ne bekliyorsun nasıl birikim yapmamı daha 22 yasındayım bırakında özgürlüğümü yasayayım herseyden soğuttu beni yemin ederim herseyden soğuttu!!!

ben şimdi ne diyeyim ne yapayım bimiyorum bazen böyle alıp basımı gidesim geliyor zaten yasadıgımız yer büyük bir yer değil hafta içi evdeyim birsey yapmıyorum. kendimi haklı görüyorum bir daha bu yasıma gelmeyeceğim ama artık ne tepki vereceğimi bilmiyorum babam artık işten alırım onu diyormus yanlıs birsey yapıyormusum gibi alt tarafı kız arkadaşlarımla dışarıya cıkıyorum.

Değiştiremezsin,kendin söylüyorsun bu yasa bir daha gelmeyecen. Çok göze batmadan,onlarida kırmadan çık gez eğlen.
bu şekilde kalp kırmadan çok zor yoksa üzülen ben olacagım bana diyorki eşin olursa kurtulmuş olurum yükümden laf söz gelir diye artık sahibin olur diyor sanir oluyorum gerçekten ben köpek miyim ben bir kadınım bir bireyim

annenin babanın yapısı bu değiştiremezsin... sevsende sevmesende sizin aileniz.. ailenin huyu ve davranışı bu şekilde... bu düşüncelerle büyümüşler ve yetişmişlerdir...

tabii ki oylesin onlar başka penceren bakıyor hepsi bu. Haklılar ben evladımi 22 yasinada gelse yüreğim ağzımda beklerim sanırım bu devirde. Her seferinde yanlış bişey yapmadığınız,su saatte evde olacağınızı sakince belirtin

bin defa anlattım evlensem kurtulacakmıs bu düşüncesinden çok saçma geliyor ve böyle olmalarını kabullenemiyorum artık büyüdüm diyorum anlamıyor arkadaslarım evli cocukları var hayaımda kimsenin olmadıgını biliyorlar

Laf dinlememek daha iyi. Biz iki kardeşiz. O isyankar,ben mülayim. O gider istediği zaman eve gelir laf etmezler. Ben dışarı çıksam hemen ararlar neredesin, ne zaman geleceksin ?

ergen gibi davranmaya bilirsin . annen babandan tabiki izin alaıp dışarı çıkacaksın
tepkiye gerek yok 6 aydır çalışıyorsun diye dünyanın en özgür ruhlu insanı sen değilsin

ergen gibi davranmaya bilirsin . annen babandan tabiki izin alaıp dışarı çıkacaksın
tepkiye gerek yok 6 aydır çalışıyorsun diye dünyanın en özgür ruhlu insanı sen değilsin
TEPKİYE GEREK YOKSA EVDE OTURUP KOCA BEKLEYİP SAHİPLENDİRECEĞİM KENDİMİ KURTULUŞUMU NEDEN EVLİLİKTE ARAYAYIM. 6 AYDIR CALISIYORUM DİYE DEĞİL 22 YASINDA OLDUGUM İÇİN VE ARTIK ÇALIŞAN BRİ BİREY OLDUGUM İÇİN HAFTASONU HAVA ALMAYA İHTİYACIM OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM

Bir yere giderken izin almayın, aksam eve şu saatte geleceginizi belirtip cıkın. Eve geldiginizde laf edilirse "ne derseniz diyin, ben böyleyim" tavrınızı koruyup söylenenlere kulak asmayın. Böyle böyle alısırlar.

işte böyle kalplerini kırarak değilde insanca yaptırabilseler keske sunu

Once forumda buyuk harfle yazmak yasak 22 yasindaki hanim kardesim
Ayrica is yazismalarindada buyuk harfle yazmak bagirmak anlamina gelir ki yazilmasi pek hos karsilanmaz
Sonraki durum ise evde otur koca mi bekle dedim ki ben sana her anne baba gibi seni merak edip soruyorlar sukur etki seni merak eden soran annen baban var
Diger bir konu ise yasin daha cok genc elbet buyuyup bugunlerini hatirlayip guleceksin

bagırma amaçla yazmadım kendim resmi bir yerde calıstıgım için bunun ne anlama geldiğinide biliyorum yazıktan sonra farkettim ve geri alma gereği duymadım. umarım öyle olur güler geçerim

bagırma amaçla yazmadım kendim resmi bir yerde calıstıgım için bunun ne anlama geldiğinide biliyorum yazıktan sonra farkettim ve geri alma gereği duymadım. umarım öyle olur güler geçerim
geri alma gereği duymadın çünkü önemsemedin hayatta herşeye böyle mi yapıyorsun.
neyse ergenlik zor iş bende zor geçirmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…