- 9 Haziran 2017
- 167
- 39
- 28
- Konu Sahibi yevmiyefisi
-
bu şekilde kalp kırmadan çok zor yoksa üzülen ben olacagım bana diyorki eşin olursa kurtulmuş olurum yükümden laf söz gelir diye artık sahibin olur diyor sanir oluyorum gerçekten ben köpek miyim ben bir kadınım bir bireyimDeğiştiremezsin,kendin söylüyorsun bu yasa bir daha gelmeyecen. Çok göze batmadan,onlarida kırmadan çık gez eğlen.
ne yapmalıyım tepki olarakannenin babanın yapısı bu değiştiremezsin... sevsende sevmesende sizin aileniz.. ailenin huyu ve davranışı bu şekilde... bu düşüncelerle büyümüşler ve yetişmişlerdir...
siz tepki gösterdikçe üzerinize gelirler....ve daha çok sorun olur...tepki göstermeyin...ne yapmalıyım tepki olarak
tabii ki oylesin onlar başka penceren bakıyor hepsi bu. Haklılar ben evladımi 22 yasinada gelse yüreğim ağzımda beklerim sanırım bu devirde. Her seferinde yanlış bişey yapmadığınız,su saatte evde olacağınızı sakince belirtinbu şekilde kalp kırmadan çok zor yoksa üzülen ben olacagım bana diyorki eşin olursa kurtulmuş olurum yükümden laf söz gelir diye artık sahibin olur diyor sanir oluyorum gerçekten ben köpek miyim ben bir kadınım bir bireyim
ne yapayım dışarı çıkmayayım kocamın kölesi olmayı mı bekleyeyimsiz tepki gösterdikçe üzerinize gelirler....ve daha çok sorun olur...tepki göstermeyin...
bin defa anlattım evlensem kurtulacakmıs bu düşüncesinden çok saçma geliyor ve böyle olmalarını kabullenemiyorum artık büyüdüm diyorum anlamıyor arkadaslarım evli cocukları var hayaımda kimsenin olmadıgını biliyorlartabii ki oylesin onlar başka penceren bakıyor hepsi bu. Haklılar ben evladımi 22 yasinada gelse yüreğim ağzımda beklerim sanırım bu devirde. Her seferinde yanlış bişey yapmadığınız,su saatte evde olacağınızı sakince belirtin
bu şekilde kalp kırmadan çok zor yoksa üzülen ben olacagım bana diyorki eşin olursa kurtulmuş olurum yükümden laf söz gelir diye artık sahibin olur diyor sanir oluyorum gerçekten ben köpek miyim ben bir kadınım bir bireyim
ne olur sanki gönlümüzce anlasarak izin verselerLaf dinlememek daha iyi. Biz iki kardeşiz. O isyankar,ben mülayim. O gider istediği zaman eve gelir laf etmezler. Ben dışarı çıksam hemen ararlar neredesin, ne zaman geleceksin ?
ne olur sanki gönlümüzce anlasarak izin verseler
TEPKİYE GEREK YOKSA EVDE OTURUP KOCA BEKLEYİP SAHİPLENDİRECEĞİM KENDİMİ KURTULUŞUMU NEDEN EVLİLİKTE ARAYAYIM. 6 AYDIR CALISIYORUM DİYE DEĞİL 22 YASINDA OLDUGUM İÇİN VE ARTIK ÇALIŞAN BRİ BİREY OLDUGUM İÇİN HAFTASONU HAVA ALMAYA İHTİYACIM OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUMergen gibi davranmaya bilirsin . annen babandan tabiki izin alaıp dışarı çıkacaksın
tepkiye gerek yok 6 aydır çalışıyorsun diye dünyanın en özgür ruhlu insanı sen değilsin
ben konusuyorum yine aynı seyler hep aynı seyler sıkıldım artıkBence sessiz olunca daha çok üstümüze geliyorlar. Hayır gideceğim, karışamazsınız bu yaşıma geldim diyenlere ses edemiyorlar.
işte böyle kalplerini kırarak değilde insanca yaptırabilseler keske sunuBir yere giderken izin almayın, aksam eve şu saatte geleceginizi belirtip cıkın. Eve geldiginizde laf edilirse "ne derseniz diyin, ben böyleyim" tavrınızı koruyup söylenenlere kulak asmayın. Böyle böyle alısırlar.
Once forumda buyuk harfle yazmak yasak 22 yasindaki hanim kardesimTEPKİYE GEREK YOKSA EVDE OTURUP KOCA BEKLEYİP SAHİPLENDİRECEĞİM KENDİMİ KURTULUŞUMU NEDEN EVLİLİKTE ARAYAYIM. 6 AYDIR CALISIYORUM DİYE DEĞİL 22 YASINDA OLDUGUM İÇİN VE ARTIK ÇALIŞAN BRİ BİREY OLDUGUM İÇİN HAFTASONU HAVA ALMAYA İHTİYACIM OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM
bagırma amaçla yazmadım kendim resmi bir yerde calıstıgım için bunun ne anlama geldiğinide biliyorum yazıktan sonra farkettim ve geri alma gereği duymadım. umarım öyle olur güler geçerimOnce forumda buyuk harfle yazmak yasak 22 yasindaki hanim kardesim
Ayrica is yazismalarindada buyuk harfle yazmak bagirmak anlamina gelir ki yazilmasi pek hos karsilanmaz
Sonraki durum ise evde otur koca mi bekle dedim ki ben sana her anne baba gibi seni merak edip soruyorlar sukur etki seni merak eden soran annen baban var
Diger bir konu ise yasin daha cok genc elbet buyuyup bugunlerini hatirlayip guleceksin
geri alma gereği duymadın çünkü önemsemedin hayatta herşeye böyle mi yapıyorsun.bagırma amaçla yazmadım kendim resmi bir yerde calıstıgım için bunun ne anlama geldiğinide biliyorum yazıktan sonra farkettim ve geri alma gereği duymadım. umarım öyle olur güler geçerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?