Bana her onune gelene asılan çapkın adam izlenimi verdiSelamlar
3 ay kadar önce bir iş görüşmesi vesilesi ile bir avukatla tanistim çok kibar naif ortalama bir adam .O sıralar eşimle bosanmıştım ve iş arıyordum gazetede ilani gördüm aradım cuma günü olduğundan namaza gitmiş acmamisti neyse aynı gün 2 3 saat sonra beni aramissiniz dedi bende ilan için dedim sattlari ve isi maasi konustuk
1 hafta sonra işe alamayacağım üzgünüm dedi o sıralar dolar vs den dolayı eleman almaktan vazgeçti (1ay bekleyin numaram kalsın size ulaşirim demisti )
Ama kendisi arada bir hayırlı cumalar nasilsiniz diye yazmaya devam etti
1 ayın sonunda eleman alamayacağını eleman icin bekleyeceğini söyledi bende tamam dedim
Rica edersem numara mi silmeyin bir iş vs olursa size haber ederim dedi
Ve yılbaşı günü
"Hayırlı ve musmutlu günler gör " yazmış
Bende teşekkür ederim yazdım
Bana sizinle bir çay içmek tanışmak konuşmak isterim yazdı
Bende mümkün değil yazdım
O zaman müsade edin arada bir hal hatır sorayım dedi
2 haftadır arada bir mesajlasiyoruz
Çok kibar cizgisini bozmadi ama sorun şu ki çok geç cevap yazıyor 3 4 saat cevap yazmadığı oluyor
Günün her saati yazabiliyor bana
40 yasinda 4 yıl önce boşanmış
Bugün dışarda karşılaştık çay ikram etti yine çok kibardi ve naif
Ama asla whatsapp son gorulmeyi açmıyor
Bunun açıklamasını uzun uzun yaptı (2015 den beri bu sekilde kullanıyorum insanların benim ne zaman whatsapp a girip çıktığımı bilmesini istemiyorum dedi)
Çok ama çok sakin disiplinli çok titiz ve iş kolik malesef
Bana yazmadigi bir gün evli misin diye sordum evli olsam akşam 9 da yazamazdım guvenin yoksa yazma dedi
Ben meşgul adamim her dk mesaj yazamam ama ararsan istediğin kadar sohbet ederiz müsaitsem dedi
Suan sadece arkadaşız birbirimize baskı yapmayalım tamam mi dedi?
Siz neler düşünüyor sunuz?
Arada nasılsınız iş buladilniz mi de yazıyor du ? Ailesini kardeşlerini eşiyle neden ayrıldığını vs de anlattı 3 4 gün önceSurekli bir cuma muhabbeti
Cumaya gittim acamadim
Hayirli cumalar
Adamin giris noktasi hos olmamis. Bu sekil tanisip sonra yilbasinda “musmutlu” yazmasi tamamen celiski ve laubalilik. 40 yasinda olgun bir adama yakismamis. Ne koy olur ne kasaba diyorum
Anladım bir kabalığını görmedim ama olabilirAdam gerçekten eleman mi arıyor flört etmek için mi ilan vermiş belli değil. Ve çok kaba...
Diğer başvuran kadınlara da yazmadığı ne malum?Arada nasılsınız iş buladilniz mi de yazıyor du ? Ailesini kardeşlerini eşiyle neden ayrıldığını vs de anlattı 3 4 gün önce
Is bulabildiginizi sormasi tamam amaArada nasılsınız iş buladilniz mi de yazıyor du ? Ailesini kardeşlerini eşiyle neden ayrıldığını vs de anlattı 3 4 gün önce
Bilmiyorum asla naifligini bozmadı 3 aydırBana her onune gelene asılan çapkın adam izlenimi verdi
Olabilir yaziyordur belkiDiğer başvuran kadınlara da yazmadığı ne malum?
Ben sordum aslında neden ayrıldınız diye o anlatinca bende anlattimIs bulabildiginizi sormasi tamam ama
Ailesini kardeslerini hele hele eski esiyle ayrilisini anlatmasi da tamamen fiyasko
Ay tekrar dusundum de cok kotu yaaa. Bir daha yazmayin bence cevap. Resmen kaba tabirle “kiz dusurmek veya bosananlari kafeslemek” icin eleman ariyor adam. Berbat
Mesela cevap olarak evli olsam dokuzda yazamam guvenmiyorsan yazma demesi kaba... Meşgul adamim mesaj yazamam hep ararsan konuşurum demesi kaba. Başka türlü ifade edebilir. Siz de demek ki mesaj yaz falan diyorsunuz ki mesaj yazamam diyor. Öyle şeyler demek için de erken...Anladım bir kabalığını görmedim ama olabilir
Bir de nasıl bir başvuru bu? Fotoğrafınızı falan gördü mü yürüdü yoksa sadece telefon görüşmesiyle mi?Olabilir yaziyordur belki
Boşanmış oldugumu bilmiyordu ama olabilirIs bulabildiginizi sormasi tamam ama
Ailesini kardeslerini hele hele eski esiyle ayrilisini anlatmasi da tamamen fiyasko
Ay tekrar dusundum de cok kotu yaaa. Bir daha yazmayin bence cevap. Resmen kaba tabirle “kiz dusurmek veya bosananlari kafeslemek” icin eleman ariyor adam. Berbat
Gereksiz samimiyet olmus. Neyse saglik olsun ama dikkat edin. Siz sorsaniz bile anlatmamasi gerekirdi ne munasebet yani. Guzel bir dille geri cevirirdi normal bir insan.Ben sordum aslında neden ayrıldınız diye o anlatinca bende anlattim
AnladımAdam her basvuru yapana asiliyor belli. Hic guven vermiyor. Ne aradigini bilse elemani alacak emme
Ne aradigini bilse elemani alacak emme
Öyle uzun uzun yazmıyor adımla değil berra hanım diye yada siz diye yazıyor pek öyle özel konuşmalar vs olmadı 2 hafta 7 kez falan mesajlasmisizdirGereksiz samimiyet olmus. Neyse saglik olsun ama dikkat edin. Siz sorsaniz bile anlatmamasi gerekirdi ne munasebet yani. Guzel bir dille geri cevirirdi normal bir insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?