Aman diyeyim iste ,siz dikkat edin nolur nolmaz.Öyle uzun uzun yazmıyor adımla değil berra hanım diye yada siz diye yazıyor pek öyle özel konuşmalar vs olmadı 2 hafta 7 kez falan mesajlasmisizdir
Flört ediyor gibi değiliz aslında o aramızda bir evlilik olsun istiyor ama tanıyalım önce bir huyumuzu vs kafasında yoksa hâlâ siz ... bey ve hanım tarzı yaziyoruzOrtalama bir adam diye isimlendireceğim bir adamla flörtleşmezdim. Biraz zoraki ilerlemiş gibi ayrıca yazışma tarzı hiç samimi gelmedi.
Ve yine ayrıcaYıl olmuş 2019 hala whatsapp son görülmen neden kapalı diye soru mu soruluyor?
Haklısınız temkinli ilerliyorum biraz fazla iş kolik (kadınlarla aram iyi değildir genelde önceliğim hep işim oldu demişti bugün hafta sonları bile bürosunda oluyot)Aman diyeyim iste ,siz dikkat edin nolur nolmaz.
Flört etmiyorsunuz ama evlilik istiyor, 2 hafta da 7 kez mesajlaşmışsınız...?Flört ediyor gibi değiliz aslında o aramızda bir evlilik olsun istiyor ama tanıyalım önce bir huyumuzu vs kafasında yoksa hâlâ siz ... bey ve hanım tarzı yaziyoruz
32 olacağım canım ya aslında o tanımak istedi biraz tanıyalım baktık uyusamadik yolumuza gideriz dedi 2 haftadır kısa kısa mesajlar yazdık o kadarBerracim sen kaç yaşındaydin ki? Daha gençsin gibi aklımda kalmış. Yaş farkı çok değil mi?
Ortalama bir adam derken yakışıklı değil anlamında yazdımOrtalama bir adam diye isimlendireceğim bir adamla flörtleşmezdim. Biraz zoraki ilerlemiş gibi ayrıca yazışma tarzı hiç samimi gelmedi.
Ve yine ayrıcaYıl olmuş 2019 hala whatsapp son görülmen neden kapalı diye soru mu soruluyor?
Müvekkilleri çok yazıyormuş ondan kapalı dedi 3 ayda hiç cizgisini bozmadi bilemiyorumBen mi safım bilemedim de ben bir ardniyet göremedim aslında ...spontan gelişmiş ve ne guzel bir vesile bulup ama iş ama cuma yazmış. .watsapp ta ise en doğal hakkı yani orda çevrimiçi gören bir müvekkili de yazabilir cevaplamamak kabalik olur diye çok normal ...sizinle de amacı her ne ise renk verir zaten sadece dikkatli olun çakal cok...sevgiler arkadaşim
Bana dediği yeni boşanmış bir kadın olarak temkinli ol ama seni tanımama da izin ver 2 ay kadar görüşelim eğer uyusursak ve sende istersen ailelere söyleriz ve bir söz yaparız ve bir kaç ay sonunda evleniriz acelemiz yok ama sizi tanımak istiyorum dedi bugünFlört etmiyorsunuz ama evlilik istiyor, 2 hafta da 7 kez mesajlaşmışsınız...?
Zaten bir kez boşanmış biri olarak daha temkinli yaklaşacağınızı düşünüyorum. Flörtü ihmal etmeyin. Ruhunuzu okşasınlar biraz. Hemen tekrar evliliğe adım atmayın ama bu adam bana hiç samimi gelmedi.
Ben mi safım bilemedim de ben bir ardniyet göremedim aslında ...spontan gelişmiş ve ne guzel bir vesile bulup ama iş ama cuma yazmış. .watsapp ta ise en doğal hakkı yani orda çevrimiçi gören bir müvekkili de yazabilir cevaplamamak kabalik olur diye çok normal ...sizinle de amacı her ne ise renk verir zaten sadece dikkatli olun çakal cok...sevgiler arkadaşim
Yeni mesajlasirken 1 2 saat cevap vermediği oldu bende neden çok geç yazıyorsunuz meşgul iseniz söyleyin yazmam dedim sonrada yada evli iseniz diye ekledim oda bu cevapları yazdıMesela cevap olarak evli olsam dokuzda yazamam guvenmiyorsan yazma demesi kaba... Meşgul adamim mesaj yazamam hep ararsan konuşurum demesi kaba. Başka türlü ifade edebilir. Siz de demek ki mesaj yaz falan diyorsunuz ki mesaj yazamam diyor. Öyle şeyler demek için de erken...
Telefon dan görüştük ama o zaman whatsapp profil resmim yoktu 1 ay kadar yine arada nasılsınız vs yazdı o aralar 4 5 hafta kadar önce avukat oldugu için nafaka ile ilgili soru sordum öyle öğrendi boşanmış oldugumu ama yine arada nasılsınız is buladiniz mi yazdıBir de nasıl bir başvuru bu? Fotoğrafınızı falan gördü mü yürüdü yoksa sadece telefon görüşmesiyle mi?
Anladım canım, yine az bi fark değil ama iyi bir elektrik aldıysan tanımak için fırsat ver bence. Sadece çok kendini kaptirma, hemen bağlanma, fazla güvenme. Hayırlısı ne ise öyle olsun diye iste. Ben adamda yorumlardaki kadar bi anormallik görmedim. Sana daha önce boşanmış olduğunu söylediyse, evli misin diye sorunca kizmakta haklı bence. Sonuçta yalancılıkla itham etmiş oluyorsun. Tanı,dışarda buluşun. Çok hevesli görünen taraf olma, sık boğaz etme. Hayırlısı olsun inşallah.: )32 olacağım canım ya aslında o tanımak istedi biraz tanıyalım baktık uyusamadik yolumuza gideriz dedi 2 haftadır kısa kısa mesajlar yazdık o kadar
Insallah hayirli degil ise hic olmasın canimAnladım canım, yine az bi fark değil ama iyi bir elektrik aldıysan tanımak için fırsat ver bence. Sadece çok kendini kaptirma, hemen bağlanma, fazla güvenme. Hayırlısı ne ise öyle olsun diye iste. Ben adamda yorumlardaki kadar bi anormallik görmedim. Sana daha önce boşanmış olduğunu söylediyse, evli misin diye sorunca kizmakta haklı bence. Sonuçta yalancılıkla itham etmiş oluyorsun. Tanı,dışarda buluşun. Çok hevesli görünen taraf olma, sık boğaz etme. Hayırlısı olsun inşallah.: )
Ben de pek sevmem mesajlasmayi. Zaten böyle tanımak da çok zor..haftada 1 gün de olsa yüz yüze görüşebilseniz daha doğal ilerler süreç.Insallah hayirli degil ise hic olmasın canim
Evlimisiniz diye yazınca hayır 4 yıl önce boşandım yazdı eski eşiyle aşırı kıskançlık üzerine ayrılmış 1 ay evli kalabilmisler kadın düğün dvdsini izlerken katılan konukları kiskaninca ve sürekli büroya baskın yapınca bosanmislar tek celsede
O yüzden biraz ağır tepki verdi
Haklısın ona da yazdım korkularım var kirilmak istemiyorum diye oda sadece tanışma aşamasında iki yetiskiniz sınırımi aşmam ve seni incitmem zaman gerekiyor sadece birşey olacaksa olur dedi
Sabahları yazamıyor genelde ama akşamları yazıyor çok dakik bir adam aynı saatte yemek yiyip aynı saatte uyuyor dinlenmem lazım yarın şu saatte davam var şu saatte büro da olacağım yazıyor vs
Tek takıldığım nokta geç cevap yazması o kadar ne sorarsan sor cevap veriyor
Oda öyle istiyor hafta da yada 2 haftada 1 çay içelim oturalım dedi ama çıkma şansım yok babası vefat etmiş 2 kardeşi ve annesi ile kalıyorBen de pek sevmem mesajlasmayi. Zaten böyle tanımak da çok zor..haftada 1 gün de olsa yüz yüze görüşebilseniz daha doğal ilerler süreç.
Niye çıkma şansın yok canım ya. Evdekiler baskı yapıyorsa bişey uydur çık 1-2 saat..avukatla görüşücem de, yalan da olmaz bak.Oda öyle istiyor hafta da yada 2 haftada 1 çay içelim oturalım dedi ama çıkma şansım yok babası vefat etmiş 2 kardeşi ve annesi ile kalıyor
Telefona fazla bakamıyorum çok yoruluyorum dinlenmek istiyorum dedi
Arkadaşlarım mesajlarini okudu ve iyi biri dediler bilemiyorum tabi
Ailem baskıcı biraz onun ailesi ise daha rahat
Korkuyorum kuzumNiye çıkma şansın yok canım ya. Evdekiler baskı yapıyorsa bişey uydur çık 1-2 saat..avukatla görüşücem de, yalan da olmaz bak.
Karşılıklı oturmadan, gözlemlemeden nasıl tanışır, bağ kurar ki insan
Benzeri hikayeleri iş arama sürecim 2,5 sene olduğu için çok yaşadım. Kesinlikle güvenme . Gönül eğlendiriyor. Belkide baştan beri işçi bile aramıyordur. Bana böyle işçi arıyor gibi ilan veren çok tuhaf adam denk geldi. Ayrıca rahata bak hele..Ara ara mesaj ile hayırı cumalar ile asılan kendisi , siz de olumlu olunca rest çekmeye başlamış. Güvenmiyorsan yazma vs demiş...Rahata bak. Erkekler bir hoş yaa güvenmiyorsan yazma ,konuşma vs. Yok güvenmiyoruz size . Babamın oğlu musun ne güvenecem .Sinirlendim yaa ...Kesinlikle gönül eğlendiriyor. Bence sil gitsin ama tipi tarzı hoş, takılıyoruz diyorsan ve kapılıp üzülmeyeceksen sen gönül eğlendir sen sil at sonra :) Ama hanımlar olarak bu konuda becerikli değiliz aşık maşık olursun aman haaSelamlar
3 ay kadar önce bir iş görüşmesi vesilesi ile bir avukatla tanistim çok kibar naif ortalama bir adam .O sıralar eşimle bosanmıştım ve iş arıyordum gazetede ilani gördüm aradım cuma günü olduğundan namaza gitmiş acmamisti neyse aynı gün 2 3 saat sonra beni aramissiniz dedi bende ilan için dedim sattlari ve isi maasi konustuk
1 hafta sonra işe alamayacağım üzgünüm dedi o sıralar dolar vs den dolayı eleman almaktan vazgeçti (1ay bekleyin numaram kalsın size ulaşirim demisti )
Ama kendisi arada bir hayırlı cumalar nasilsiniz diye yazmaya devam etti
1 ayın sonunda eleman alamayacağını eleman icin bekleyeceğini söyledi bende tamam dedim
Rica edersem numara mi silmeyin bir iş vs olursa size haber ederim dedi
Ve yılbaşı günü
"Hayırlı ve musmutlu günler gör " yazmış
Bende teşekkür ederim yazdım
Bana sizinle bir çay içmek tanışmak konuşmak isterim yazdı
Bende mümkün değil yazdım
O zaman müsade edin arada bir hal hatır sorayım dedi
2 haftadır arada bir mesajlasiyoruz
Çok kibar cizgisini bozmadi ama sorun şu ki çok geç cevap yazıyor 3 4 saat cevap yazmadığı oluyor
Günün her saati yazabiliyor bana
40 yasinda 4 yıl önce boşanmış
Bugün dışarda karşılaştık çay ikram etti yine çok kibardi ve naif
Ama asla whatsapp son gorulmeyi açmıyor
Bunun açıklamasını uzun uzun yaptı (2015 den beri bu sekilde kullanıyorum insanların benim ne zaman whatsapp a girip çıktığımı bilmesini istemiyorum dedi)
Çok ama çok sakin disiplinli çok titiz ve iş kolik malesef
Bana yazmadigi bir gün evli misin diye sordum evli olsam akşam 9 da yazamazdım guvenin yoksa yazma dedi
Ben meşgul adamim her dk mesaj yazamam ama ararsan istediğin kadar sohbet ederiz müsaitsem dedi
Suan sadece arkadaşız birbirimize baskı yapmayalım tamam mi dedi?
Siz neler düşünüyor sunuz?
Sen de haklısın canım ya. Dua edicem, inşallah hakkında en hayırlısı olsun.Korkuyorum kuzum
Adam tanımak istiyor çok da kibar efendi ama (o kadar kötü bir tecrübe yaşadım ki korkuyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?