Fikirlerinizi bekliyorum

Flört ediyor gibi değiliz aslında o aramızda bir evlilik olsun istiyor ama tanıyalım önce bir huyumuzu vs kafasında yoksa hâlâ siz ... bey ve hanım tarzı yaziyoruz

Berracim sen kaç yaşındaydin ki? Daha gençsin gibi aklımda kalmış. Yaş farkı çok değil mi?

Flört ediyor gibi değiliz aslında o aramızda bir evlilik olsun istiyor ama tanıyalım önce bir huyumuzu vs kafasında yoksa hâlâ siz ... bey ve hanım tarzı yaziyoruz
Flört etmiyorsunuz ama evlilik istiyor, 2 hafta da 7 kez mesajlaşmışsınız...?
Zaten bir kez boşanmış biri olarak daha temkinli yaklaşacağınızı düşünüyorum. Flörtü ihmal etmeyin. Ruhunuzu okşasınlar biraz. Hemen tekrar evliliğe adım atmayın ama bu adam bana hiç samimi gelmedi.

Berracim sen kaç yaşındaydin ki? Daha gençsin gibi aklımda kalmış. Yaş farkı çok değil mi?
32 olacağım canım ya aslında o tanımak istedi biraz tanıyalım baktık uyusamadik yolumuza gideriz dedi 2 haftadır kısa kısa mesajlar yazdık o kadar

Ben mi safım bilemedim de ben bir ardniyet göremedim aslında ...spontan gelişmiş ve ne guzel bir vesile bulup ama iş ama cuma yazmış. .watsapp ta ise en doğal hakkı yani orda çevrimiçi gören bir müvekkili de yazabilir cevaplamamak kabalik olur diye çok normal ...sizinle de amacı her ne ise renk verir zaten sadece dikkatli olun çakal cok...sevgiler arkadaşim

Ortalama bir adam derken yakışıklı değil anlamında yazdım

Müvekkilleri çok yazıyormuş ondan kapalı dedi 3 ayda hiç cizgisini bozmadi bilemiyorum

Bana dediği yeni boşanmış bir kadın olarak temkinli ol ama seni tanımama da izin ver 2 ay kadar görüşelim eğer uyusursak ve sende istersen ailelere söyleriz ve bir söz yaparız ve bir kaç ay sonunda evleniriz acelemiz yok ama sizi tanımak istiyorum dedi bugün
Evlilik lafını ilk ben açtım aile yapım dolasıyla

Yeni mesajlasirken 1 2 saat cevap vermediği oldu bende neden çok geç yazıyorsunuz meşgul iseniz söyleyin yazmam dedim sonrada yada evli iseniz diye ekledim oda bu cevapları yazdı

Son düzenleme:
Bir de nasıl bir başvuru bu? Fotoğrafınızı falan gördü mü yürüdü yoksa sadece telefon görüşmesiyle mi?
Telefon dan görüştük ama o zaman whatsapp profil resmim yoktu 1 ay kadar yine arada nasılsınız vs yazdı o aralar 4 5 hafta kadar önce avukat oldugu için nafaka ile ilgili soru sordum öyle öğrendi boşanmış oldugumu ama yine arada nasılsınız is buladiniz mi yazdı
resmimi 3 hafta önce değiştirdim

32 olacağım canım ya aslında o tanımak istedi biraz tanıyalım baktık uyusamadik yolumuza gideriz dedi 2 haftadır kısa kısa mesajlar yazdık o kadar
Anladım canım, yine az bi fark değil ama iyi bir elektrik aldıysan tanımak için fırsat ver bence. Sadece çok kendini kaptirma, hemen bağlanma, fazla güvenme. Hayırlısı ne ise öyle olsun diye iste. Ben adamda yorumlardaki kadar bi anormallik görmedim. Sana daha önce boşanmış olduğunu söylediyse, evli misin diye sorunca kizmakta haklı bence. Sonuçta yalancılıkla itham etmiş oluyorsun. Tanı,dışarda buluşun. Çok hevesli görünen taraf olma, sık boğaz etme. Hayırlısı olsun inşallah.: )

Insallah hayirli degil ise hic olmasın canim
Evlimisiniz diye yazınca hayır 4 yıl önce boşandım yazdı eski eşiyle aşırı kıskançlık üzerine ayrılmış 1 ay evli kalabilmisler kadın düğün dvdsini izlerken katılan konukları kiskaninca ve sürekli büroya baskın yapınca bosanmislar tek celsede
O yüzden biraz ağır tepki verdi
Haklısın ona da yazdım korkularım var kirilmak istemiyorum diye oda sadece tanışma aşamasında iki yetiskiniz sınırımi aşmam ve seni incitmem zaman gerekiyor sadece birşey olacaksa olur dedi
Sabahları yazamıyor genelde ama akşamları yazıyor çok dakik bir adam aynı saatte yemek yiyip aynı saatte uyuyor dinlenmem lazım yarın şu saatte davam var şu saatte büro da olacağım yazıyor vs ınstagram ve face vs kullanmıyor bugün çay icerken bürosunu önündeki cafede içtik (evli olsa) teklif etmezdi diye düşünüyorum
Bide ben çok guvensizim galiba
Tek takıldığım nokta geç cevap yazması o kadar ne sorarsan sor cevap veriyor

Ben de pek sevmem mesajlasmayi. Zaten böyle tanımak da çok zor..haftada 1 gün de olsa yüz yüze görüşebilseniz daha doğal ilerler süreç.

Ben de pek sevmem mesajlasmayi. Zaten böyle tanımak da çok zor..haftada 1 gün de olsa yüz yüze görüşebilseniz daha doğal ilerler süreç.
Oda öyle istiyor hafta da yada 2 haftada 1 çay içelim oturalım dedi ama çıkma şansım yok babası vefat etmiş 2 kardeşi ve annesi ile kalıyor
Telefona fazla bakamıyorum çok yoruluyorum dinlenmek istiyorum dedi
Arkadaşlarım mesajlarini okudu ve iyi biri dediler bilemiyorum tabi
Ailem baskıcı biraz onun ailesi ise daha rahat

Niye çıkma şansın yok canım ya. Evdekiler baskı yapıyorsa bişey uydur çık 1-2 saat..avukatla görüşücem de, yalan da olmaz bak.
Karşılıklı oturmadan, gözlemlemeden nasıl tanışır, bağ kurar ki insan

Korkuyorum kuzum
Adam tanımak istiyor çok da kibar efendi ama (o kadar kötü bir tecrübe yaşadım ki korkuyorum)

Benzeri hikayeleri iş arama sürecim 2,5 sene olduğu için çok yaşadım. Kesinlikle güvenme . Gönül eğlendiriyor. Belkide baştan beri işçi bile aramıyordur. Bana böyle işçi arıyor gibi ilan veren çok tuhaf adam denk geldi. Ayrıca rahata bak hele..Ara ara mesaj ile hayırı cumalar ile asılan kendisi , siz de olumlu olunca rest çekmeye başlamış. Güvenmiyorsan yazma vs demiş...Rahata bak. Erkekler bir hoş yaa güvenmiyorsan yazma ,konuşma vs. Yok güvenmiyoruz size . Babamın oğlu musun ne güvenecem .Sinirlendim yaa ...Kesinlikle gönül eğlendiriyor. Bence sil gitsin ama tipi tarzı hoş, takılıyoruz diyorsan ve kapılıp üzülmeyeceksen sen gönül eğlendir sen sil at sonra :) Ama hanımlar olarak bu konuda becerikli değiliz aşık maşık olursun aman haa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…