Fikirlerinizi bekliyorum

Haklısınız aşık olacağımı sanmıyorum mantığıma uygun bir adam sakin disiplinli 30 yaşını geçmiş iş güç sahibi o kadar
O yazmadan iki kere yazdım sadece
Genelde yazdiklarimiz da nasılsınız gününüz nasıl geçti vs o kadar

Sen de haklısın canım ya. Dua edicem, inşallah hakkında en hayırlısı olsun.
Amin Allah razi olsun kuzum mesela bugün çay icerken mesaj geldi telefonuna buna bakmam lazim umarim rahatsız olmuyorsunuzdur dedi
Sonra bir muvekkili aradi bana müvekkilim arıyor bir cevap vereyim seni duraga birakayim dedi gerek yok dedim çok kibar bir sekilde vadenin kapisina kadar ugurladi beni

Bu erkekler artık iyice birbirine benzer oldu.nedir bunların derdi yaa.mesajlara geç dönmeler,cevap vermemeler,yorgunum,yoğunum,vs,vs...yani sanırsın cumhurbaşkanı.bi havalarda hepsi de.biz mi bu hale getirdik bunları yoksa cağın hastalığı mi bu nedir?

Bilmiyorum ki ? :))
Bugün 1 çay içtik 2 kez müvekkilleri aradi 15 dk oturduk zaten gerçekten yoğun gibi geldi bana

hıc guven verıcı bır adam degıl berra

Ber ra bu adam kuzu avlayan kurt gibi hissediyorum.İs ilanı veriyor,sonra iletişim halinde kalabilmek için 1 ay süre istiyor....sonra iş veremiyor ama diyalog kurup 7 görüşmede evlilik niyetini açıklıyor...öyle meskul öyle yoğun ,oyle vakti yok ama seni ise alsa maaşını ödeyemeyecek? Bak sen su ise ki eski eşi çok kiskancmis...anlatıp "çok soru sorma " mesajı veriyor. Anladıgim kadarıyla bu adam içine sinmiş senin ama ben pek iyimser degilim

YaZmayı düşünmüyorum o yazmadan
3 ay içinde ara ara yazdı 2 3 haftadır da tanışma teklifinden sonra yine yazdı ama asla çizgiyi aşmadı asla çizgiyi aşmadi Yani olmayacak ise hic olmasolmasın gözüyle bakıyorum zaten(bugun telefonda muvekkiline de bende boşandım zor bir süreç ama sabır dedi)

Evlilik konusunu ben açtım

Bana tamamen kandırılıyormuşsun gibi geldi hatta gibisi bile fazla olabilir
Allah aşkına tüm bunların neresi hangi kısmı mantıklı??
Uzak dur

Bana tamamen kandırılıyormuşsun gibi geldi hatta gibisi bile fazla olabilir
Allah aşkına tüm bunların neresi hangi kısmı mantıklı??
Uzak dur
Diğer mesajlarımi da okudunuz mu ? Aslında bu kadar olumsuz yorumdan sonra yazmayı düşünmüyorum

Amin kuzum yorumlardan sonra YaZmayı düşünmüyorum
aramızda birşey olacağını sanmıyorum
Bu kadar evlilik odaklı düşünüyor olmasan gez/toz /yasa -gor derim ...sonuçta insanlari tanımak için vakte ve yaşanmışlıklara ihtiyaç vardır...ama sen çok iyi niyetli çok duygusalsin güzelim ondan uzulmenden korkuyorum

Bencede uzak dur , tuhaf geldi. Evlilikte sadece mantikla olmaz diye dusunuyorum.

Sahsen ben bu kadar dakik , kuralci ve yogun bir insanla yasayamam. Yani mantik cercevesinde. Onceden tanisam ve sevsem farkli olur.

Bir de bence seven erkek ilgili olur. En azindan seni tanimak icin ,haftada bir gorusmek ister . Yani bu kadar kisa surede evlilik muhabbeti de tuhaf.
Yani sen bence boswer.

sağlıklı ve kaliteli bir sosyal hayatı olan işinde tecrübeli bir avukat tutup da iş görüşmesine gelen bir kadına yazmaz bu kadar üstüne düşmez.. onca zaman bulamamış da bir iş görüşmesindeki kadına mı kalmış?
zaten onlarn kulüpleri ne bileyim cemiyetleri filan vardır. bu belli ki abaza bir tip ve iş çıkmaz.

hele cuma muhabbeti doğrudan kaçma sebebi.
bir erkek sürekli dini mesajlar veriyorsa kendini düzgün iyi göstermek içindir. halbuki en büyük pislikler de bu dindar geçinenlerden çıkıyor inanın. çok örneğini gördüm.
daha önce de yazdım açık açık dinsizim diyen erkekler daha ahlaklı artık..

Haklısınız temkinli ilerliyorum biraz fazla iş kolik (kadınlarla aram iyi değildir genelde önceliğim hep işim oldu demişti bugün hafta sonları bile bürosunda oluyot)

belkide bu nedenle boşanmıştır eşinden. işinin herşeyden önce gelmesi zarar...
devir öyle bir değişti ki, insanlar nette tanışıp evleniyor. sizin içinde neden olmasın..belki bi his ile yazdı Size. kısmet bu işler. ama bir arkadaş yazmış ya çok hoşuma gitti, hem cumaya gidiyor cuma mesajı yazıyor ardından musmutlu yıllar diyor bu tezat!
haklı buldum bu bakış açısı çok yerinde oldu. siz neler hissediyorsunuz , sanki ilerleme katetmek istediğinizi anladım. yazsın hemen ilgilensin gibi ?

O her hafta görüşelim istiyor evlilik konusunu da ben açtım o biraz tanıyalım deyince bende aileler bilmeden seninle görüşmem doğru olmaz deyince
Oda bende liseli gençler gibi takilalim demiyorum tabi ki olumlu olursa evleneceğiz yazdı ama görüşmeyi düşünmüyorum yorumlardan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…