Haklısınız aşık olacağımı sanmıyorum mantığıma uygun bir adam sakin disiplinli 30 yaşını geçmiş iş güç sahibi o kadarBenzeri hikayeleri iş arama sürecim 2,5 sene olduğu için çok yaşadım. Kesinlikle güvenme . Gönül eğlendiriyor. Belkide baştan beri işçi bile aramıyordur. Bana böyle işçi arıyor gibi ilan veren çok tuhaf adam denk geldi. Ayrıca rahata bak hele..Ara ara mesaj ile hayırı cumalar ile asılan kendisi , siz de olumlu olunca rest çekmeye başlamış. Güvenmiyorsan yazma vs demiş...Rahata bak. Erkekler bir hoş yaa güvenmiyorsan yazma ,konuşma vs. Yok güvenmiyoruz size . Babamın oğlu musun ne güvenecem .Sinirlendim yaa ...Kesinlikle gönül eğlendiriyor. Bence sil gitsin ama tipi tarzı hoş, takılıyoruz diyorsan ve kapılıp üzülmeyeceksen sen gönül eğlendir sen sil at sonra :) Ama hanımlar olarak bu konuda becerikli değiliz aşık maşık olursun aman haa
Amin Allah razi olsun kuzum mesela bugün çay icerken mesaj geldi telefonuna buna bakmam lazim umarim rahatsız olmuyorsunuzdur dediSen de haklısın canım ya. Dua edicem, inşallah hakkında en hayırlısı olsun.
Bilmiyorum ki ? :))Bu erkekler artık iyice birbirine benzer oldu.nedir bunların derdi yaa.mesajlara geç dönmeler,cevap vermemeler,yorgunum,yoğunum,vs,vs...yani sanırsın cumhurbaşkanı.bi havalarda hepsi de.biz mi bu hale getirdik bunları yoksa cağın hastalığı mi bu nedir?
Öyle mi diyorsun kuzumhıc guven verıcı bır adam degıl berra
aynenÖyle mi diyorsun kuzum
Yok mantık açısından bakıyorum suan sadeceaynen
hanı sosyal arkadaslık falan bı kahve arkadaslıgı olur ama duygusal bırseyler dusunme hıc
YaZmayı düşünmüyorum o yazmadanBer ra bu adam kuzu avlayan kurt gibi hissediyorum.İs ilanı veriyor,sonra iletişim halinde kalabilmek için 1 ay süre istiyor....sonra iş veremiyor ama diyalog kurup 7 görüşmede evlilik niyetini açıklıyor...öyle meskul öyle yoğun ,oyle vakti yok ama seni ise alsa maaşını ödeyemeyecek? Bak sen su ise ki eski eşi çok kiskancmis...anlatıp "çok soru sorma " mesajı veriyor. Anladıgim kadarıyla bu adam içine sinmiş senin ama ben pek iyimser degilim
Evlilik konusunu ben açtımBer ra bu adam kuzu avlayan kurt gibi hissediyorum.İs ilanı veriyor,sonra iletişim halinde kalabilmek için 1 ay süre istiyor....sonra iş veremiyor ama diyalog kurup 7 görüşmede evlilik niyetini açıklıyor...öyle meskul öyle yoğun ,oyle vakti yok ama seni ise alsa maaşını ödeyemeyecek? Bak sen su ise ki eski eşi çok kiskancmis...anlatıp "çok soru sorma " mesajı veriyor. Anladıgim kadarıyla bu adam içine sinmiş senin ama ben pek iyimser degilim
Umarım hayal kırıklığı yaşamazsın guzelimEvlilik konusunu ben açtım
Amin kuzum yorumlardan sonra YaZmayı düşünmüyorumUmarım hayal kırıklığı yaşamazsın guzelim
Diğer mesajlarımi da okudunuz mu ? Aslında bu kadar olumsuz yorumdan sonra yazmayı düşünmüyorumBana tamamen kandırılıyormuşsun gibi geldi hatta gibisi bile fazla olabilir
Allah aşkına tüm bunların neresi hangi kısmı mantıklı??
Uzak dur
Bu kadar evlilik odaklı düşünüyor olmasan gez/toz /yasa -gor derim ...sonuçta insanlari tanımak için vakte ve yaşanmışlıklara ihtiyaç vardır...ama sen çok iyi niyetli çok duygusalsin güzelim ondan uzulmenden korkuyorumAmin kuzum yorumlardan sonra YaZmayı düşünmüyorum
aramızda birşey olacağını sanmıyorum
Selamlar
3 ay kadar önce bir iş görüşmesi vesilesi ile bir avukatla tanistim çok kibar naif ortalama bir adam .O sıralar eşimle bosanmıştım ve iş arıyordum gazetede ilani gördüm aradım cuma günü olduğundan namaza gitmiş acmamisti neyse aynı gün 2 3 saat sonra beni aramissiniz dedi bende ilan için dedim sattlari ve isi maasi konustuk
1 hafta sonra işe alamayacağım üzgünüm dedi o sıralar dolar vs den dolayı eleman almaktan vazgeçti (1ay bekleyin numaram kalsın size ulaşirim demisti )
Ama kendisi arada bir hayırlı cumalar nasilsiniz diye yazmaya devam etti
1 ayın sonunda eleman alamayacağını eleman icin bekleyeceğini söyledi bende tamam dedim
Rica edersem numara mi silmeyin bir iş vs olursa size haber ederim dedi
Ve yılbaşı günü
"Hayırlı ve musmutlu günler gör " yazmış
Bende teşekkür ederim yazdım
Bana sizinle bir çay içmek tanışmak konuşmak isterim yazdı
Bende mümkün değil yazdım
O zaman müsade edin arada bir hal hatır sorayım dedi
2 haftadır arada bir mesajlasiyoruz
Çok kibar cizgisini bozmadi ama sorun şu ki çok geç cevap yazıyor 3 4 saat cevap yazmadığı oluyor
Günün her saati yazabiliyor bana
40 yasinda 4 yıl önce boşanmış
Bugün dışarda karşılaştık çay ikram etti yine çok kibardi ve naif
Ama asla whatsapp son gorulmeyi açmıyor
Bunun açıklamasını uzun uzun yaptı (2015 den beri bu sekilde kullanıyorum insanların benim ne zaman whatsapp a girip çıktığımı bilmesini istemiyorum dedi)
Çok ama çok sakin disiplinli çok titiz ve iş kolik malesef
Bana yazmadigi bir gün evli misin diye sordum evli olsam akşam 9 da yazamazdım guvenin yoksa yazma dedi
Ben meşgul adamim her dk mesaj yazamam ama ararsan istediğin kadar sohbet ederiz müsaitsem dedi
Suan sadece arkadaşız birbirimize baskı yapmayalım tamam mi dedi?
Siz neler düşünüyor sunuz?
Haklısınız temkinli ilerliyorum biraz fazla iş kolik (kadınlarla aram iyi değildir genelde önceliğim hep işim oldu demişti bugün hafta sonları bile bürosunda oluyot)
O her hafta görüşelim istiyor evlilik konusunu da ben açtım o biraz tanıyalım deyince bende aileler bilmeden seninle görüşmem doğru olmaz deyinceBencede uzak dur , tuhaf geldi. Evlilikte sadece mantikla olmaz diye dusunuyorum.
Sahsen ben bu kadar dakik , kuralci ve yogun bir insanla yasayamam. Yani mantik cercevesinde. Onceden tanisam ve sevsem farkli olur.
Bir de bence seven erkek ilgili olur. En azindan seni tanimak icin ,haftada bir gorusmek ister . Yani bu kadar kisa surede evlilik muhabbeti de tuhaf.
Yani sen bence boswer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?