- 13 Mayıs 2011
- 3.943
- 3.661
- 373
rica ederim. ben sizi o kadar iyi anlıyorum ki.tesekkur ederim cevaplariniz icin.
yeni bir dis cikarma doneminden gectik umarim biraz daha duzelir.
yine ogun zamani geldi ve ben cok gerginim biliyorum ki istemiycek yine
Bunu ona neden sormuyorsunuz? Maşallah seninki yiyor biliyoruz görüyoruz ama benimki yemiyor işte neden her seferinde vurgu yapıyorsun? Belki istemsizce yapıyorsun ama ben alınıyorum deseniz ne olur mesela?
İnsanların birbirleriyle iletişim kurmaktan bu kadar korkmalarını hiçbir zaman anlayamayacağım.
sadece ben degil cogu kimse bi sorun olabilir cok fazla yiyor ve doydugunu anlamadini soyluyor.ben desem kiskaniyorum sanacak.Ilginc gercekten,diyorlar ya kadinlari anlamak zor diye,ben bile kadin oldugum halde bazen anlamakta zorlaniyorum bazilarini..ben senin yerinde olsam,bu arkadasin beni uzmek.icin kasitli olarak boyle seyler yaptigindan eminsem eger,cocugu obez olma yonunde ilrlettigini soylerdim..bir elma,yarim muz,ekmek arask seyler bilmem ne.bunlari gercekten dedigin gibi arka arkaya siraliyor,halende yemek icin birseyler istedigini soyluyorsa bu arkadasin,derdim ki ona,cocugunu bir doktora gotur,sindirim problemi olmali,ya da baska bir seyin belirtisi.bu kadar yemesi bence normal degil diye soylerdim ki,biraz da kendisi dusunsun,canini sksin bakalim diye.
O çocuk obez olucak bence çok tehlikeli...Asıl o üzülsün.Vücudunda yağ oranı ne kadar az ise o kadar sağlıklısın.Yazık ediyor bebeğine o kadıncağız, birde bununla övünüyor.
Onun cocugunun yemesi beni hic rahatsiz etmez...
bilakis memnun olurum yol gosterir bana diye.
ama ben nispet yaptigini dusundugum belkide hissettigim icin rahatsiz oldum yoksa onceden de yapiyordu ben aaa massallah massallah deyip sonuna kadar dinliyordum.
taki bikac gun oncesine kadar...
simdi size sordugum acaba yanlis mi dusunuyorum.
kadi ki benim kizim yuruyor arkadasin bebegi yurumedi her bebegin ozelligi farkli farkli bunun bilincindeyim
Kadının çocuğu bildiğin obezesimin is arkadasinin esi arkadasim...1 yil once tanistik 6 aydir sik sik gidip geliyoruz ikimizinde bebekleri yasit..
aslinda onu severDim..ama artik kararsizim...
kizim dis cikartti hatta konu bile acmistim cok istahsiz bir bebek ve cok hareketli onun bebegi massallah gayet istahli gipta ediyorum ahhh benim bebegimde hatta tum bebekler boyle yese..ne zorluk cikariyor ne oyunla yiyor...
gayet normal yiyor dogustan istahliymis annesi ekstra bisey yapmamis...
bu kadinla zaman zaman bulusup konusur sohbet ederiz.gecenlerde esimin is yerinde karsilastik derken sozlestik sik sik gorusmeye basladik son uc aydir yedigimiz ayri gitmiyordu...
son gunlerde bebi rahatsiz eden seyler yapiyor misal kizimin eline yesin dite bisey veriyorum kizim ya istemiyor yahut basini hayir seklinde salliyor arkadas da yemiyorsa ver benim ki yesin diyor.
benim ki simdiye dek ikincisini dee yemisti cooktaaan diyor.
benimki cekilecek cile degilmis cidden isim zormus gercektende gunde bazen onbes ayri ayri mama hazirladigim oluyo yeterki yesin diye.. :'(
gecen kizimin elinde yine bisey vardi arkadasin bebegi agliyordu versin diye bende cantama davrandim vereyim mi dedim yok cnm az once bir simit bir elma yarim muz yedi biraz sonra ver dedi bunu sik sik yapiyor...
az once ceyrek ekmek yedi arasina sunu koydum biliyomusin sabah benim yumurtamida yedi vs...
amaci beni uzmekse basardi!
artik kizim yemedikce gozume batiyor daha daha huzursum oldum bence beni kiskirtiyor.
esime anlattim senin sahip oldugun onun olamadigi bisey olmali ondan hirsini aliyor eskisi gibi sik gorusme mesafe koy dedi...
sizce neden boyle yapiyor ben kizima bisey yedireyim diye cirpindikca neden yediklerini anlatir bi insan.
daha anlatmadigim seylerde cabasi.
DURUM GUNCELLEMESİ;
Bugun parkta karsilastik...
bir ortak arkadasimizla cikmislar beni gorunce el salladilar gittim oturduk cay iciyorduk bugun benim kizin makyaj masami karistirdigindan bahsetttim ortak arkadasimiza laf lafi acti o arkadasta bana ayelinerin yakistigini soyledi gozlerin koyu renkli ve yuvarlak oldugu icin dedi bu arkadasimizda ya ne diyorsun bizim oralarda boyle gozlere portlek derler dedi...
sok oldum sok boyle baktim kaldim ki gozlerim birak portlek olmayi iri bile degil sadece yuvarlak ve koyu...
bugunde bu oldu iste
Bebekleriniz kaç aylık bilmiyorum ama küçük bi bebeğin simite varana kadar yemesi normal değil. Herkes herşeyi yiyo diye övünür ben de aksine hala beni emmek istiyor diye ovunuyorum. Burda kendinizi yetersiz hissetmeye bırakın yavrumu emzirebiliyorum diye sevinmelisiniz. Biz de7 ayligiz ek besine geçtik ama isterse yiyor istemezse hiç zorlamiyorum ve emziriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?