Fikirlerinizi merak ediyorum..Sizce?

tesekkur ederim cevaplariniz icin.
yeni bir dis cikarma doneminden gectik umarim biraz daha duzelir.
yine ogun zamani geldi ve ben cok gerginim biliyorum ki istemiycek yine
rica ederim. ben sizi o kadar iyi anlıyorum ki.
ben ek gıdaya ilk geçiş aşamasında pek başaramadım sakin kalmayı, ben de geriliyordum yemek saati gelince. sonra sonra e napıyım benim kızım da böyle yerse yer yemezse yemez dediğim zaman ben gergin olmadığım zaman o da inat etmedi.

Reactions: nio
Bunu ona neden sormuyorsunuz? Maşallah seninki yiyor biliyoruz görüyoruz ama benimki yemiyor işte neden her seferinde vurgu yapıyorsun? Belki istemsizce yapıyorsun ama ben alınıyorum deseniz ne olur mesela?

İnsanların birbirleriyle iletişim kurmaktan bu kadar korkmalarını hiçbir zaman anlayamayacağım.

Ilginc gercekten,diyorlar ya kadinlari anlamak zor diye,ben bile kadin oldugum halde bazen anlamakta zorlaniyorum bazilarini..ben senin yerinde olsam,bu arkadasin beni uzmek.icin kasitli olarak boyle seyler yaptigindan eminsem eger,cocugu obez olma yonunde ilrlettigini soylerdim..bir elma,yarim muz,ekmek arask seyler bilmem ne.bunlari gercekten dedigin gibi arka arkaya siraliyor,halende yemek icin birseyler istedigini soyluyorsa bu arkadasin,derdim ki ona,cocugunu bir doktora gotur,sindirim problemi olmali,ya da baska bir seyin belirtisi.bu kadar yemesi bence normal degil diye soylerdim ki,biraz da kendisi dusunsun,canini sksin bakalim diye.

aynen oyle soyledim senin ki yiyor biliyorum benim ki yemiyor. bende istemezmiydim yesin herseyden..elimden geleni yapiyorum ve uzuluyorum dedim.
hicbirsey soylemedi ve siritti kendini tutmak istedi ama mani olamadi siritti iste.
sonraki gunler gorusmefim bugunde esiyle kavga etmis hi hi oyle mi dedim kapattim tel.
evde duramiyorum cok cnm sikkin filan dedi hi hi dedim gecistirdim...
baziinsanlarakonusmak kar saglamiyor

O çocuk obez olucak bence çok tehlikeli...Asıl o üzülsün.Vücudunda yağ oranı ne kadar az ise o kadar sağlıklısın.Yazık ediyor bebeğine o kadıncağız, birde bununla övünüyor.

sadece ben degil cogu kimse bi sorun olabilir cok fazla yiyor ve doydugunu anlamadini soyluyor.ben desem kiskaniyorum sanacak.
etraftakiler uyariyor zaten ama o memnun

O çocuk obez olucak bence çok tehlikeli...Asıl o üzülsün.Vücudunda yağ oranı ne kadar az ise o kadar sağlıklısın.Yazık ediyor bebeğine o kadıncağız, birde bununla övünüyor.

aslinda benim gozlemledigim kadariyla durdurmaya calisiyor cocuk yere yatip agliyor oda dayanamayip veriyor.
oda biraz endiseli son zamanlarda ozellille ovunur oldu bu nedenle nisbet yaptigini dusunuyorum.
hatta bi oturmada cocugu dr goturucem cok yiyor demisti

ben yerinizde olsam çıtı pıtı olacak benim kızım gerektiğinden fazla yemesin derdim
gerçi kıskanmaya yer arıyor sanırım
mesafe koyun
ama ne sorunlu arkadaşlık ilişkileri var
bence çok da başedilmez biri değil

Bugun parkta karsilastik...
bir ortak arkadasimizla cikmislar beni gorunce el salladilar gittim oturduk cay iciyorduk bugun benim kizin makyaj masami karistirdigindan bahsetttim ortak arkadasimiza laf lafi acti o arkadasta bana ayelinerin yakistigini soyledi gozlerin koyu renkli ve yuvarlak oldugu icin dedi bu arkadasimizda ya ne diyorsun bizim oralarda boyle gozlere portlek derler dedi...
sok oldum sok boyle baktim kaldim ki gozlerim birak portlek olmayi iri bile degil sadece yuvarlak ve koyu...
bugunde bu oldu iste

Bebekleriniz kaç aylık bilmiyorum ama küçük bi bebeğin simite varana kadar yemesi normal değil. Herkes herşeyi yiyo diye övünür ben de aksine hala beni emmek istiyor diye ovunuyorum. Burda kendinizi yetersiz hissetmeye bırakın yavrumu emzirebiliyorum diye sevinmelisiniz. Biz de7 ayligiz ek besine geçtik ama isterse yiyor istemezse hiç zorlamiyorum ve emziriyorum

Kadının çocuğu bildiğin obez

Çocuklu bir kadının biriyle böyle sıkı dimi olmasi gerçekten iyi olmuyor çünkü çocuğun yorgunluğu üstüne bir de o oluyor

aaaa bak bu harika bir fikir...
evet bende boyle yapabilirim zaten onun cocugu onu emmiuor emmek istemiyor bu iyi fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…