- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi derdime derman
-
Açık mutfak oldugu icin tezgahı da baya dar benim evimin, hem ankestre fırın hem bulasık makinesi sığmazEvinizi kv mi veriyor? Eger oyleyse verdigine sukrederdim
Gumusluk cok avam bir sey bence genceciksiniz almayin oyle bir sey. Bakin kvniz 60yasinda ve gumuslugu var,sizin olmamali.
Mutfagi istediginiz gibi yaptirin,kirdirin edin. Ankastre yaptirin alti firin ustu ocak olsun. Bulasik makinesi de sigar o zaman
O zaman bulasik makinesi uzerine set ustu ocak alin firini kapattiginiz balkona koyarsiniz. Simdi fotografi falan olsa mutfaginizin daha net bir seyler soyleyebilirdim aslinda. Ne kadar kucuk olursa olsun mutfaga mutlaka sigiyor hepsi. Profesyonel birilerini cagirsaniz daha net fikir verebilir bence.Açık mutfak oldugu icin tezgahı da baya dar benim evimin, hem ankestre fırın hem bulasık makinesi sığmaz
Benim de oyle oldu. Kesinlikle kızmak küsmek yok ama içten içe bekledimBen beklerdim vermesini, içime sine sine otururdum en azından ilerleyen zamanda tabii ki kendi evimi almak için çabada bulunurum ama şimdi de oturacaksam, imkanda varsa büyük evi vermesini içten içe beklerdim.
Ona da nişanlim razi gelmez. Evimiz var diyeKayınvalidenizin kendi oturduğu evi size vermesini beklemeniz hiç doğru değil. Madem hiçbir eşya sığmıyor eşinizle konuşun ben burada oturmak istemiyorum daha büyük kiralık ev bakalım deyin. Öylesi hem daha uygun hem de daha farklı bir hâl çaresi düşünülür. Kimse için isteklerinizden vazgeçmeyin.
Merhaba,
Merak ettiğim konu şu.
Yakinda evleneceğim içim mobilya telaşı içindeyiz.
Evimiz açık mutfak ve salonum cok geniş değil.
Mesela koltuk takimlarim 3lü 2li ve tekli şeklinde sığıyo ancak. Yemek masasıni 1.60dan fazlasi siğmıyo. Gümüşlük sığmıyo.
Mutfak kısmi da dar. Hem fırın hem bulaşik makinesi sığmayacak.
Davlumbaz da uymuyo.
Yeni evlenicez ve merak icindeyiz. Böyle olunca da hevesimiz kırılıyo beğendiğimiz seyi alamıyoruz.
Kayinvalidemle daireleriniz aynı sene yapılmıs ama onunki çok büyük.
Her şeyi var davlumbazı.kocaman masası. Gümüşlüğü.
Benim de balkonum kücük onu da kapaticaz. Açik balkonum kalmayacak.
Kayinvalidemin kapalı balkonu da var hem de çok büyük bir terası var.
Ayrica bu evde sadece 4 ay kalıyolar. Diğer zamanlar 2 tane daha dayalı döşeli evleri var ordalar.
Sız olsaydiniz size büyük evde oturun demesini bekler miydiniz.
Onlar 2 kişi ve 60 yaşıni geçmiş insanlar. Siz gencsiniz hevesinizi alin. Istediğinizi alamiyosunuz demesini. Yarin öbürgün cocuğunuz olucak sığamazsınız. Biz 2 kişiyiz bize bu kadar büyük eve gerek yok demesini bekler miydiniz.
Ben bu konuda nişanlima da bir şey demedim ailesine ama sanki içten içe ıçerliyorum.
Kendileri de farkında. Şunu almayalım bunu almayalım sığmaz diye konuşuluyor.Hayır beklemezdim onlardan böyle bir teklif.ama içimde kalacaksa durumu anlatırım ev küçük olur benim için diyebilirdim.karşı taraf seçenek sunar o zaman heralde
Gümüşlük zaten istemiyorun. Kayinvalideminki hepsi siğcak kadar genis demek istedim. Benim ki de sığmıycak kadar küçükbence verdiğine şükredin
tabi verseydi iyiydi ama sorun etmeyin bence
çocuğundan kira alan anne babalar var
ayrıca bence gümüşlük falan çok gereksiz hiç özenmeyin demode artık bende yeni evlenicem asla düşünmüyorum almayı
Merhaba,
Merak ettiğim konu şu.
Yakinda evleneceğim içim mobilya telaşı içindeyiz.
Evimiz açık mutfak ve salonum cok geniş değil.
Mesela koltuk takimlarim 3lü 2li ve tekli şeklinde sığıyo ancak. Yemek masasıni 1.60dan fazlasi siğmıyo. Gümüşlük sığmıyo.
Mutfak kısmi da dar. Hem fırın hem bulaşik makinesi sığmayacak.
Davlumbaz da uymuyo.
Yeni evlenicez ve merak icindeyiz. Böyle olunca da hevesimiz kırılıyo beğendiğimiz seyi alamıyoruz.
Kayinvalidemle daireleriniz aynı sene yapılmıs ama onunki çok büyük.
Her şeyi var davlumbazı.kocaman masası. Gümüşlüğü.
Benim de balkonum kücük onu da kapaticaz. Açik balkonum kalmayacak.
Kayinvalidemin kapalı balkonu da var hem de çok büyük bir terası var.
Ayrica bu evde sadece 4 ay kalıyolar. Diğer zamanlar 2 tane daha dayalı döşeli evleri var ordalar.
Sız olsaydiniz size büyük evde oturun demesini bekler miydiniz.
Onlar 2 kişi ve 60 yaşıni geçmiş insanlar. Siz gencsiniz hevesinizi alin. Istediğinizi alamiyosunuz demesini. Yarin öbürgün cocuğunuz olucak sığamazsınız. Biz 2 kişiyiz bize bu kadar büyük eve gerek yok demesini bekler miydiniz.
Ben bu konuda nişanlima da bir şey demedim ailesine ama sanki içten içe ıçerliyorum.
Bir de onlar 60 yaşını geçmiş zaten ne yapacaklar açık ve kapalı balkonu.Bedava eve konmuşsunuz daha ne istiyorsunuz? Evi buldunuz da gözünüz daha büyüğünde mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?