- Konu Sahibi limonsepeti85
-
Evinize giren toplam gelirle alakali bir şey bu. 1000 tl evet büyük rakam benim şehri için örneğin ama eve giren paranın kaçta kaçı acaba ona göre yorum yapabiliriz
Odeyeceginiz kredi aylik ne kadar yapiyor hesapladiniz mi, daha olmadi baska seylerden kisarsiniz. Her ay kira ödemek hakkaten insana koyuyo. Kredi oderken en azindan kendi evime oduyorum diyosun
Ne yardan ne serden...
1/5 lik bir nakit çok yetersiz tabi. Ancak imkansız değil. Sen verdiğin kirayı kümülatifte toplarsan bankaya ödeyeceğin faizi böylece çıkarmış olursun aslında.kızlar merhaba,
kafama çok takılıyor. şu an oturduğumuz eve 1000 lira kira veriyoruz, mayısta 1100 olacak. ev almak istiyoruz ama yaşadığımız şehirde istediğimiz semtlerde evler bizi aşıyor. baktığım evlerin sadece 4 yada 5 te biri kadar naktimiz var. şu şartlarda çekeceğimiz krediyi ödeme durumumuz var, eşim devlet memuru ama ben özeldeyim. neyin ne olacağı belli olmuyor yani, işten çıkma durumumda ödemede zorlanırız. siz olsanız böyle bir işe kalkışır mıydınız? ne önerirsiniz? ortalık da karışık malum, eşim bir iki yıl daha bekleyelim diyor ama verdiğimiz kira çok gözüme batıyor. daha uygun eve çık demeyin çünkü evin ederinin aslında çok altında oturuyorum. kiradan edeceğim 200 lira max kar için bu evden çıkmak istemiyorum.
kızlar merhaba,
kafama çok takılıyor. şu an oturduğumuz eve 1000 lira kira veriyoruz, mayısta 1100 olacak. ev almak istiyoruz ama yaşadığımız şehirde istediğimiz semtlerde evler bizi aşıyor. baktığım evlerin sadece 4 yada 5 te biri kadar naktimiz var. şu şartlarda çekeceğimiz krediyi ödeme durumumuz var, eşim devlet memuru ama ben özeldeyim. neyin ne olacağı belli olmuyor yani, işten çıkma durumumda ödemede zorlanırız. siz olsanız böyle bir işe kalkışır mıydınız? ne önerirsiniz? ortalık da karışık malum, eşim bir iki yıl daha bekleyelim diyor ama verdiğimiz kira çok gözüme batıyor. daha uygun eve çık demeyin çünkü evin ederinin aslında çok altında oturuyorum. kiradan edeceğim 200 lira max kar için bu evden çıkmak istemiyorum.
Kiraya vereceğinize kendi evinize yatırım yapmanız sanırım daha iyi olacaktır benim fikrimce. Belki aynı muhitten olmaz ama bütçenize daha uygun bir yerden alırsınız. Zaten sizi 3 yıl zorlar sonrasında daha rahat olursunuz. Şimdiden hayırlı olsun, bana da dua ederseniz ev için sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?