- 18 Haziran 2017
- 1.263
- 999
- 73
- Konu Sahibi goncammm48
-
kafam çok karışık cuma günü yumurtlama günüm ama çarşamba fln gitsem zararı olur mu yumurtaya fln diyekafam karıştı doktora da sorduğum bir konuydu sıcağın spermlere iyi gelmediğini biliyodum da bayan açısından zararlı mı acaba diye emin olamadımHamilelerin girmesi sakıncalı ama bebek çalışmasında olanlar için bir şey duymamıştım.
Bence iyi bile olur gevşeme yönünden.
sağol canım ben de gideyim o zamanIyi bile gelir. Sirf damarlari acilsin gevsesin diye sicak su ve kaplicalara giden arkadaşlarimi biliyorum.
Sicak iyi gelebilir .Gevseme acisindanIdrar yolu iltihabinda ,maydanoz suyunun buharina oturanlar var diye biliyorum.Bebek dusunenlerde yapiyor.Damarlar acilsin diye.Ben de yaptigim ay hamile kalmistim, ama dusuk olmustu.
bugün yarın yakı da alacağım bele bir de onu deneyim bakalımöncesinde iyi gelir..
hatta, zamanında burada okudum. bele sıcak su torbaları koyanlar, yakı yapıştıranlar vardı yumurtlama öncesinde.
masaj da yaptırın ohh..
Gidin bir şey olmaz yumurtaya. Bebiş gelince gideneyeceksiniz zaten. Keyfini çıkarın, rahatlayın.kafam çok karışık cuma günü yumurtlama günüm ama çarşamba fln gitsem zararı olur mu yumurtaya fln diyekafam karıştı doktora da sorduğum bir konuydu sıcağın spermlere iyi gelmediğini biliyodum da bayan açısından zararlı mı acaba diye emin olamadım
teşekkür ederim ama çelişkiye düştüm sıcak sperm kalitesine iyi gelmiyor yumurta için böyle bişe olabilir mi sauna tarzı yerler zararlı mı diye tereddütteydimSicak iyi gelebilir .Gevseme acisindan
ahh bebiş bir gelse bi yere gidemesem de olur herşeyden baya bir uzak kalsam da:)Gidin bir şey olmaz yumurtaya. Bebiş gelince gideneyeceksiniz zaten. Keyfini çıkarın, rahatlayın.
kızlar bilenler bilir bebek istediğimi ..fakat bebek düşünenlerin hamam sauna vs.gibi yerlere gitmesinde bir sakınca var mı yani herhangi olumsuz bir etkisi zararı olur mu fikri olan var mı...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?