Fikri olan varmi

Biranolsun

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2021
121
42
18
36
arkadaşlar merhaba 2 oğlum var 1 ve 5 yaşlarında eşim çalışıyor maddi olarak zor günler yaşıyoruz Bnde birşeyler yapmak istiyorum ama cocuklarim var küçükler daha evde yapabileceğim ek iş varmı önerebileceğiniz ..5 yaşındaki oğlum ana sınıfına gidiyor çocuklarıma kayinvaldem bakabilse çalışırdım ama hasta kendi annem de hasta düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum

Bende evden birşeyler yapiyorum nakışlı takılar,punch pano,punch yastık kılıfı,kanaviçe pano her işe el atiyorum nerdeyse eliniz yatkınsa çevrenizde satabileceginizi dusunuyorsaniz bu işi yapabilirsiniz onun dışında dekoratif mumlar var yapip uygulamalqrda satiyorlar ama malzeme fiyatlari yuksek oldugu icin o isi denemedim dolap gardrops gibi uygulamalarda satabilirsiniz ben kullanmadigim esyalarida orada satiyorum ayriyetten avon satiyorum cevreniz varsa uye olmak isterseniz uye yapabilirim sizi

Bence yeterince yükünüz var. Esiniz evin icinde size yardimci olmuyorsa bir yandan calisip bir yandan cocuklar ve ev isleriyle ugrasmak sizi cok yorar.
Bir de madem maddi acidan zor durumdasiniz niye ikinci çocuğu yapiyorsunuz ?
Bu seneye kadar böyle bir sıkıntımız yoktu

Bende evden birşeyler yapiyorum nakışlı takılar,punch pano,punch yastık kılıfı,kanaviçe pano her işe el atiyorum nerdeyse eliniz yatkınsa çevrenizde satabileceginizi dusunuyorsaniz bu işi yapabilirsiniz onun dışında dekoratif mumlar var yapip uygulamalqrda satiyorlar ama malzeme fiyatlari yuksek oldugu icin o isi denemedim dolap gardrops gibi uygulamalarda satabilirsiniz ben kullanmadigim esyalarida orada satiyorum ayriyetten avon satiyorum cevreniz varsa uye olmak isterseniz uye yapabilirim sizi
Aklıma geldi aslında ama el geçerim yok o konularda malesef avon satışında çevre gerektiriyor sayılı bi kaç komsum var😔

Hediyelikler yapabilirsiniz. Mesela ben bebek hediyeliği yaptıracağım zaman instagramda makrome anahtarlık diye arattım, 2-3 hesapla yazmıştım, beğendiğim en ucuz fiyat veren hesaba yaptırdım. Ne o tanır beni ne ben onu. Parasını kazanmış oldu. Gerçi 1 yaşında bebekle sizin işiniz zaten çok zor. Allah kolaylık versin.

El emeği ürünler yapıp sosyal medya üzerinden satış yapabilirsiniz
Veya çevreniz varsa onlara satarsınız.
Belki ürünleriniz sevilir ilerleyen zamanlarda t.. adlı siteye falan girersiniz.

arkadaşlar merhaba 2 oğlum var 1 ve 5 yaşlarında eşim çalışıyor maddi olarak zor günler yaşıyoruz Bnde birşeyler yapmak istiyorum ama cocuklarim var küçükler daha evde yapabileceğim ek iş varmı önerebileceğiniz ..5 yaşındaki oğlum ana sınıfına gidiyor çocuklarıma kayinvaldem bakabilse çalışırdım ama hasta kendi annem de hasta düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum
Ev yemekleri yapıp satabilirsin. Var bunu yapanlar. Cok kazandırmıyır ama olsun en azından evde ve bildiğimiz işler.

Düğme işi yapanlar falan gördüm adamlar kapınıza getirip bitirdiğinde kapından alıyor diye biliyorum ama çok büyük paralar kazanılmıyor diye duydum. Makinesini veriyorlar eve kuruyorlar sonra belirtilen süre içinde bitirmeniz gerekiyor herkes yapabilir diye düşünüyorum. Bu tarz iş çevrenizde var mı diye araştırabilirsiniz. Kendi el emeğinizi satmak çok zor olur adınızı duyurup diğerlerinin önüne geçmeniz zaman alır.

Aklıma geldi aslında ama el geçerim yok o konularda malesef avon satışında çevre gerektiriyor sayılı bi kaç komsum var😔
Doğru söylüyorsunuz bende de çevre yok ama birkaç akrabam arkadaşım ara sıra aliyorlar o şekilde ek olarak yapiyorum zaten avonu şöyle birşey yapabilirsiniz mesela ben ara sıra yapiyorum toptancı.com diye bir site var orada urunler şallar takilar uygun fiyata ben siparis topluyorum önce urunun gorsellerini paylasip daha sonrada siparise gore getirtiyorum hem elimde urun kalmasi derdi olmuyor hemde ne satip satmayacagin belli oluyor siparis limiti 250 tl bu limiti tamamlamak icin biz arkadasimla ortak siparis veriyoruz sizde oyle birşey yapabilirsiniz guvenilir bir sitedir defolu gelen urunlerde hemen wp uzerinden yazinca geri donus yapiyorlar ben 6 7 kere falan siparis verdim ayda 1 kez falan yapiyorum

Back
X