Fikrilerinize ihtiyacm var. Nianlm ve ben..

ben sadece mutlu olmak istyorum artık. nişanlım da beni hiç üzmedi şimdiye kadar. üzmeyeceğinden de şüphem yok. ama cesaret edemiyorum. ortalık ayağa kalkar diye korkuyorum. nişanlım önümüz bayram affederler bayrama kadar gideriz her haftasonu onlar kovsa da gideriz dayanamazlar affederler diyo. baban herkese duyurdu anlattı olayları şimdi ayıplanmaktan korktuğu için geri adım atamıyo bence diyo. ona da hak veriyorum. çünkü herkese hısım akraba konu komşu ne varsa anlattı

ne yapmam konusunda kararsızlığım dün gecedn sonra biraz daha aydınlanmaya başladı. sevgim için savaşıcam.

az önce aradı nişanlım annem bütün eşyaları bi kamyonete doldurup çalıştığı şirketin önüne fırlatmış avaz avaz bağırarak. derdimin üstüne dert eklemekten başka bişey yapmıyolar. ne kadar mahçubum anlatamam.

allah yardimcin olsun ya bu olaylarin ne kdr zor oldugunu biliyorum.
ama biraz daha ilimli olsa keske ailen..

Canim cok zor bi durum ama aileni asla terketme kesinlikle onlarin rizasi olmadan boyle bisey yapma derim ben ailenden gerisi hersey bos sevdigim ugruna olurum dedigim esin bile evlenince degisiyoo sonucta onlar onun ailsei simdi hernekadar sildim desede silemez sonucta dogurup buyuten kisi mutlka hayatinin bi yerlerinde yer alacaktir ve kesinlikle senin ailen hakli allah yardimcin olsun

onlar haklı ben hak veriyorum küfürler yenilir yutulur değil. ama bi densiz çıkıp küfür etti diye ben öyle olmıcam ki. onca emeğimi silemiyorum.

canım kötü günler yaşıyosun ama ailenin bu davranışlarına kızıpta asla kaçıyım falan deme ama aşkın için de savaş allah yardımcın olsun hakkın da hayırlısı neyse o olsun

annen kapısının onune esyaları bagır cagır atmısmı
cok ılgınc annenlerın de yaptıgı hıc hos degıl kos koca kadın napmayacalısıo kı bole ıstemıosan adam gıbı gonder esyaları gıtsın adamın kapısına dıkılıp onu ıs arkadaslarına fln resıl etmek ne demek hıc hos dgl.. anlasılan cocuk senı gercektn sevıo yksa hıc dgl bu davranıstan snra oda senden bı sekılde sogurdu

canım kötü günler yaşıyosun ama ailenin bu davranışlarına kızıpta asla kaçıyım falan deme ama aşkın için de savaş allah yardımcın olsun hakkın da hayırlısı neyse o olsun

o kadar çok savaştık ki denemediğimiz yol kalmadı. ikna etmek için öyle hatırlı kişiler soktuk araya ama bana mısın demediler. sinirleri geçeceği yerde daha da çok sinirlendiler. kati şekilde olmaz diyolar. yani bu işin güzellikle olacağı yok artık malesef.

neler dedi babam ona ne küfürler kapıdan kovdu bütün mahalleye rezil etti. ağzını açıp seninkilerde bana bunu dedi demedi. haklılar dedi. hınçlarını alsınlar bırakalım dedi. benim ailem de sana etmişti seninkilerde bana sana sitem etmeye zerre hakkım yok diyo.

Cnm Şındı de senın aılen saÇmalıyo yapılırmı bu ya
Çocukmu onlar
olan olmuŞ barı daha fazla Üzmesınler senı artık
herŞey Üst Üste gelıyo
allah sabır ve kolaylıklar versın
ama kım ne yapmaya ÇalıŞıyo anlayamadım

cok fena aılecı bırıyım sırf annemler ıstemıo dıe neler neler teptım zamanımda her zaman onları el ustunde tutarım ve etrafımda nasıhat edılmesı gerek bı durum varsa hep budurumda telkınlerde bulunurum ama bence bu kadrı yeter... ıcınden ne gecıosa yap bu saatten snra sevgınıze yazık etmeyın derım..

ben hala kaçmamak için direniyorum bi mucize bekliyorum artık resmen. demesinler kaçanın kızı da kaçar, yüzleri eğilmesin diyorum bi yandan hayallerim. düğün bile istmedik ev aldık daha çok masrraf olmasın dedik. bi kınaydı istediğim bi de evimden gelinlikle çıkmak. kimler neler karnında bebekle bile gelinlikle çıkan oldu evinden bunları da söyledim ama anca bağırıp çağırıyolar.

off bılmıorum cnm allah yardımcınız olsun soylenecek pek söz kalmadı..

galiba son söz artık bana kaldı. nişanlımda aynısını diyo. bekleyerek düzelcek bilsem bekleyeli diyo. iş artık sana kalmış dio. ben de galiba gözümü karartıp bi yola çıkıcam.

çek karsına annenı babanı son kez konus yapıcam ama sıze laf gelmesın dıe yapmıorum fln de ya ne bılıyım benım cok sevdıgım cok samımı oldugum ısyerınden arkadsım var oda sızın gıbı oda bugun yrn patlar beklıorz hep bırlıkte.. annemle oturduk konusuyoruz gecen gun bak kızım benım kızım kacsa cok kızar sılerım onu dedı ama eger senın annenın yaptıgını yapıosam onlara yapsın kızım bana bunu cekıp gıtsın dedı.. yanı eger o kadar uçlardaysanız yapıcak bısı yk... cekın onları karsınıza konusun gayet kararlı bı sekılde

Şuan Çok zor durumdasın ne gıt ne de kal dıyebılıyorum
yÜce rabbım bı ÇıkıŞ yolu gÖstersın canım ya
okurken bıle bu kadar ÜzÜlÜyorum
allah bahtını aÇık etsın
son kez konuŞ ne yapmamı ıstıyonuz ne yapayım nasıl olayım
de bakalım ne dıcekler

ablacım dün akşam denedim aldım ağzımın payını. bu kadar çok istiyosun bi haltlar mı yedin dedi bana ama bunu daha küfürlü ve açık şeklini düşün. ben daha ne konuşayım. onlar kendi bildiğinden başka doğruyu kabül etmiyolar.

Anladım cnm allah bÜyÜk ne dıyeyım
ama ıyı ÖlÇ tart cnm
herŞeyınden emınmısın nıŞanlının
eĞer evlenırsen
bıde aılen reddederse bıde nıŞanlından darbe yersen Çok daha aĞır olur
bıraz negatıf oldu ama
ne dÜŞÜncem bılemıyorum
var bununda hıkmetı ama ne
bılmıyorum allah kolaylıklar versın

nişanlım yeminler ediyo pişman olmucaksın muatap olmucaksın diye. nişanlım bana çok düşkündür. hep el üstünde tutttu bebek gibi şımarttı değişse 2 sene değişrdi heralde ne biliyim. inşallah değişmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…