Fikrilerinize ihtiyacm var. Nianlm ve ben..

Offf canım ya ne zor bir durumdasın...ne denir bilmiyorum ama annenin biraz daha makul davranması gerekirdi karşı tarafın densizliğine densizlikle cevap vermemeliydi diye düşünüyorum bir kız annesi olarak,eşyaların nişanlının kapısına bağırarak atılması ne kadar boş,anlamsız ve ayıp bu tarz şeyler olabilir düğün arifesinde taraflardan birinin alttan alması gerekir herkes benim derse işte olacağı bu....Yalnız nişanlın gerçekten sabırlı ve efendi bir insana benziyor ben olsam vazgeçmezdim...Bu zamanda adam gibi adam bulmak çok zor iyi düşün canım Allah yardımcın olsun......

ben nişanlımı seviyorum ve inanıyorum allah büyük yardım eder inşallah. ailem geç de olsa affedecek beni inanıyorum

Canım allah yolunu aÇık etsın bundan sonra karar senın
allah utandırmasın ve umarım kÖtÜlÜkler senden uzak olur

dün akşam nişanlımla buluştum beraber 2 saat geçirdik tabi evdekiler mesaideyim biliyo. eve geldim annemle nişanlım aynı sitede çalışıyolar dedi ki bana nişanlını gördüm bi kızla 1 saat önce işten çıkarken sitenin çıkışındaki kafede bi kızla konuşuyodu samimi şekilde dedi oysa nişanlım benim yanımdaydı hiç pot kırmadım eğer öyleyse allah ıslah etsin dedim. ama anneme çok kırıldım canımı acıtmak için böle bi yalan söylemesine bilmesem nişanlım benle değil belki inanıcam ama bu olaydan sonra iyice soğudum evden

Pekı nısanlınla oturup ne konustunuz ne karar aldınız bole devammı edıcek ?

o da ben de vazgeçmiyoruz o çok kararlı bana söz verdi ailesiyle muhatap olmuyacak beni de etmiyecek. onlar mani oldu mutluluğumuza ayırdılar bizi bu saatten sonra onlardan bize hayır gelmez diyo. karar verdik kaçıcaz. beni pişman etmiyeceğine sözler verdi. yaptığın büyük fedakarlık seni pişman etmem söz dedi. daha bi sürü şey konuştuk. en başından sonuna kadar. sonra babasını aradı nefes alın yeter ama benden uzak olun. bu yaşıma kadar yalnızdım yine yalnız bırakın ben tercihimi yaptım sizi sildim. karşıma biriniz çıksın beni mutsuz edecek bişey yapsın yanınıza bırakmam dedi. kapattı sonra telefonu. öyle işte bakalım nolcak

hayırlı olsun cnm benım cocuk aklı basında bırıne benzıo umarım hep bole olur bole olursa uzmez senı gıbıme gelıo...

inşallah beni üzmez değişmenden korkuyorum dedim. yarın öbür gün farklı olmasın dedim. korkmana gerek kalmadığını ispat edicem sana diye sözler veriyo allah utandırmaz inşallah

ederim muhakkak. bi süre işten ayrı kalacağım için gelişmeleri döndükten sonra haber veririm. önümüzdeki hafta içi gidicem inşallah nişanlımın yanına. pazar da nikah var zaten. dilerim nikahı basıp sorun çıkarmazlar.

Ya tatlım, bir karar vermişsiniz Allah sizinle olsun inşallah.
Başka çıkar yolunuz kalmamış zaten artık.
Yalnız aklıma takıldı, eşyaları kapıya atacak kadar sinirli bir aile nikahı basmaz mı sence?
Yani bilmiyorum ama sanki kesinlikle yapabilirlermiş gibi geliyor.
Acaba onların bilmediği bi tarihe, mesela bir kaç gün öne ya da arkaya mı alsanız?
Bilemedim ki.

ben de az önce aradım nihahı cuma gününe alma şansımız var ama nişanlım diyo ki kaçtıktan sonra gidip konuşcaz nikaha davet edicez belki nikaha kadar affederler nikahımıza gelirler diyo bu sefer öne alırssak iyice sinir bilerler affedecekleri varsa da affetmezler nikahı basarlarsa da orda bi sürü güvenlik var zorla alamazlar seni diyo. çok iyi niyetlidir sevgi pıtırcığı kendisi kötü ihtimalleri düşünmek istemiyo

Nasıl yanı sız evlenmeden mı kacıcaksınız kacıp ertesı gun gelıp nıkahımıza gelınmı dıyceksınız ayy kafam karıstı cokk anlamadım

Ne diyim canım ya, Allah yardımcınız olsun.
Ben nişanlın kadar iyimser bakamadım.
Çünkü gitmenle nikah arasında az bir süre var, sinirlerinin yatışacağını düşünmüyorum bu kısa sürede pek ama inşallah ben yanılırım. Bir mucize olur da belki kararlılığınızdan etkilenirler. Umarım öyle olur. Peki nişanlında mı kalacaksın? Orayı bilmiyorlar mı, yani bi de gelip orada olay çıkartmasınlar. Poff... Dua edicem sizin için. Habersiz bırakma bizi.

tabi ki evimizde kalamayız nolur nolmaz olay çıkar bi de mahalleye rezil olmayalım. yer ayarlıyoruz bi arkadaşımızın evi müsait tek kalmıcaz nikaha kadar. bana söz verdi tellei duvaklı çıkamadın evinden ama ben duvağını tertemiz açıcam senin şüphe etme dedi. o kadar bekledik beklerim ben yine dedi. zaten biz 1 gece bir kalsak akıllarına başka şey gelir tenezzül etmezler işi bozmaya diyo

Nasıl yanı sız evlenmeden mı kacıcaksınız kacıp ertesı gun gelıp nıkahımıza gelınmı dıyceksınız ayy kafam karıstı cokk anlamadım

tabi nikah 12 haziran pazar ama ben nikahtan önce çıkıcam evden nikah günü sence peşimden ayrılar mı?

biz salı günü kaçarız diyoruz pazara kadar belki artık ikna olur yumuşarlar diyoruz nişanlım gideriz ya da ararız konuşuruz diyo ama gidersek dayak mı yeriz kötek mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…