Fikrilerinize ihtiyacm var. Nianlm ve ben..

onlar çağırmadan gitmem ben de diyorum sıcağı sıcağına he belki insafa gelip gel elimizi öp gelinliğinle çık burdan derler giderim ama başka türlü sanırım 1 ay falan uğramam bile muhitime.

bencede bak monapısa ıyı demıs tlf fln etsenız onceden el opmeye gelıcez evımden cıkmak ıstıorum fln dıe

bencede bak monapısa ıyı demıs tlf fln etsenız onceden el opmeye gelıcez evımden cıkmak ıstıorum fln dıe

ben kardeşimi tembihledim ben gittikten sonra onlara de ki dedim ablam vasiyet etti bu evden gelinlikle çıkamadım gözlerim açık gidicek ama öldüğümde bari beyaz kefenle bu evden bu mahalleden çıkayım dediğimi söyle dedim. bu lafa da yumuşamazlarsa içlerinde kalp yerine başka bişey var derim ne diim.

kardeşin bilio mu canım kaçacağını ?
söylemesin sakın....

bu arada bu lafa da yumuşayacaklarını sanmıyorum... baksana senin onca acı çekmene hiç yumuşamıyor hatta daha da farklı tepkiler veriyorlar... bence duygu sömürüsü gibi bakacaklar ve üzerinde durmayacaklar bile...

Bu da sizin imtihanınız belki güzelim. Bırakma kendini.
Her işte bir hayır vardır. En şerde bile bir hayır mutlaka vardır.
Elbet bu da bir şeylere vesile olacaktır.
Üzmemeye çalış çok kendini biliyorum zor ama zamanla her şey bir yoluna girer elbet.
Dünya dönüyor, kimler neleri affediyor, neleri anlıyor.
ısyan etme, güçlü ol. Bu günler de geçecek elbet.

kardeşim biliyo ama gideceğin yeri bana da söyleme sakın abla dedi. sonra büyük yemin ettirirler söylemek zorunda kalırım yemin etsem de başım ağrımasın bana söyleme yerini dedi.

cnm herseyı ıyı hesap et kardesın kac yasında erkekmı kızmı ?
yanı bı anlık bıseyler soylemesın aılene en azından nereye gıdecegınızı fln soylemeyın yada gıdıs gununu bı yerlerde bı acık kapı fln bırak

Bana da öyle geliyor böcüğüm. Çok zor bir durum.
Hayatımda ilk defa bir insana kaçma konusunda destek veriyorum, ben de şaştım valla, hiç bu kadar inatçı bi aile görmemiştim.
Allah yardımcıları olsun.

bi gün gelip de yumuşarlar inşallah. ne diyim ki başka. ömür boyu bana küs mü kalcaklar ben kötü bişey yapmadım ki. buna mecbur bıraktılar beni

kız kardeşim 20 yaşında aklı başında üniv. öğrencisi bi kız. ağzı sıkıdır söylemez tek destek olan da o zaten bi de sizler. nasıl açık kapı bırakayım anlamadım

düğün dernek kurulmus hersey tamken bı densız yuzunden geldıgınız duruma bakın davetıyeler bıle coplere atıldı esyalar adamın kapısına bırakıldı fln sanmıorum yumuşayacaklarını ama inşallah...
dularımız sızınle...
kaçma konusunda hepimiz hemfikiriz sanırım...

bana güç verdiniz moral verdiniz derdimi paylaştınız ayıplamadınız kınamadınız. hakkınızı helal edin. çok teşekkür ederim.

yanı herseyden haberı olmasın solenır bı sekılde engellenır gıbılerın soledım cnm ama aynı anda yazıomusuz demekkı cvbı vermıssın ben sormadan :)
kardesın yerı soylemeyın demıs zaten..

şahsen benden yana helal olsun elımden fazlası gelsede yapsam...
bu zamanda gercekten seven adam gıbı adam bırını bulmak cok zor..
siz birbirinizi bulmussunuz hıc gunahınız ykken yollarınızı ayırmaya calısıolar bu durumda ayıplama dgl ancak destegımızle yanınızda oluruz

üşenmeden baştan sona okudum
ama bence kaçmaktan ziyade başka bir çare bul.. :umursamaz:
aklıma ilk şey geldi hasta ol hastaneye git.. ne bilimm bişe yap hastanede yat belki ozaman dayanamazlar..
kaçacaksın onalara bukdar kin yapan baban seni affetmiycek...
bir eş kazanırken baba belkide anne kaybedeceksin degermi ?
bence uğraş et bi çare bul ama kaçma......
kimse içinde bu kadar emin olma.. yarın öbürgün nişanlını seni üzmeyeceğine asla emin olma...
aileni arkanda bırakmana degmez bence nişanlın değilll hiçkimse degmez.....

2 gün bakırköy ruh ve sinirde yattım kendime gelemedim yediğim iğnelerin etkisinden. ama hastanelik olmam daha da kinlendirdi onları bak onlar yüzünden hastanelik oldun değer mi falan diye. yani verem olsam da inadından dönmezler artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…