inş düşündüğünüz gibi gelişir olaylar
biz salı günü kaçarız diyoruz pazara kadar belki artık ikna olur yumuşarlar diyoruz nişanlım gideriz ya da ararız konuşuruz diyo ama gidersek dayak mı yeriz kötek mi bilmiyorum
bencede bak monapısa ıyı demıs tlf fln etsenız onceden el opmeye gelıcez evımden cıkmak ıstıorum fln dıe
ben kardeşimi tembihledim ben gittikten sonra onlara de ki dedim ablam vasiyet etti bu evden gelinlikle çıkamadım gözlerim açık gidicek ama öldüğümde bari beyaz kefenle bu evden bu mahalleden çıkayım dediğimi söyle dedim. bu lafa da yumuşamazlarsa içlerinde kalp yerine başka bişey var derim ne diim.
bu arada bu lafa da yumuşayacaklarını sanmıyorum... baksana senin onca acı çekmene hiç yumuşamıyor hatta daha da farklı tepkiler veriyorlar... bence duygu sömürüsü gibi bakacaklar ve üzerinde durmayacaklar bile...
bu arada bu lafa da yumuşayacaklarını sanmıyorum... baksana senin onca acı çekmene hiç yumuşamıyor hatta daha da farklı tepkiler veriyorlar... bence duygu sömürüsü gibi bakacaklar ve üzerinde durmayacaklar bile...
cnm herseyı ıyı hesap et kardesın kac yasında erkekmı kızmı ?
yanı bı anlık bıseyler soylemesın aılene en azından nereye gıdecegınızı fln soylemeyın yada gıdıs gununu bı yerlerde bı acık kapı fln bırak
üşenmeden baştan sona okudum
ama bence kaçmaktan ziyade başka bir çare bul.. :umursamaz:
aklıma ilk şey geldi hasta ol hastaneye git.. ne bilimm bişe yap hastanede yat belki ozaman dayanamazlar..
kaçacaksın onalara bukdar kin yapan baban seni affetmiycek...
bir eş kazanırken baba belkide anne kaybedeceksin degermi ?
bence uğraş et bi çare bul ama kaçma......
kimse içinde bu kadar emin olma.. yarın öbürgün nişanlını seni üzmeyeceğine asla emin olma...
aileni arkanda bırakmana degmez bence nişanlın değilll hiçkimse degmez.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?