KudrAlobar Ayak feministi Kayıtlı Üye Katılım 11 Aralık 2018 Mesajlar 45.436 Emoji Skoru 284.579 Puanlar 598 20 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi neyapcambenn #21 Her an herkes birlikte olmak zorunda değil. Belki öyle gelişti belki kalabalık olmak istenmedi. Ayrıca bu insanlar kardeşleriniz değil mi ben mi yanlış anlıyorum? İnsan kardeşine gitmek için davet mi bekler?
Her an herkes birlikte olmak zorunda değil. Belki öyle gelişti belki kalabalık olmak istenmedi. Ayrıca bu insanlar kardeşleriniz değil mi ben mi yanlış anlıyorum? İnsan kardeşine gitmek için davet mi bekler?
ImTheDevil I’m the devil of my world Pro Üye Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 12.019 Emoji Skoru 40.305 Puanlar 598 Yaş 33 Yer Türkiye 20 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi neyapcambenn #22 neyapcambenn .!.: Ben fazla duygusalım galiba yaa. Akşamdan beri beni neden istemediler acaba diye düşünüyorum bi yandan da gülüyorum düşüncelerime Genişletmek için tıkla... Olabilir hepimizin mizacı farklı ama gerçekten kırk yılda bir gelen insanla programınız olsa nolur olmasa nolur sıkmayın canınızı
neyapcambenn .!.: Ben fazla duygusalım galiba yaa. Akşamdan beri beni neden istemediler acaba diye düşünüyorum bi yandan da gülüyorum düşüncelerime Genişletmek için tıkla... Olabilir hepimizin mizacı farklı ama gerçekten kırk yılda bir gelen insanla programınız olsa nolur olmasa nolur sıkmayın canınızı