Fikrinize gerçekten ihtiyacım var

İkametkahınızın bağlı olduğu okula gelir belgenizle başvuru yapıyorsunuz. Orda göndereceğiniz okulu seçiyorsunuz. Bu konuda size müdür yardımcı oluyor. Sonra çıkıp çıkmadığını internetten kontrol ediyorsunuz. Ağustosta başlıyor başvurular. İnternetten araştırın. Birde teşvik veren okul olması lazım!
Ama ben özel kreşe vereceğim 2 yaş olduğu için devlet anaokullari kabul etmiyor

Hayir yasi kucuk degil.anneniz calismasa bile butun gun anneanne ile ne yapacaktı. Hem.madem tanik oldugu kavgalar oldu
Kendi yasitlari ile eglenmeli oynamali yorulmali emerjisini atmali ve mutlu olmali.
Ben çalışmadığım halde cocugumu 3 yasinda krese verdim
Cocuga cocuk lazim cunku.

İyi yaparsiniz kreşe vermekle. Kızımın kresinde 2 yaşında çocuklar var, mis gibi de eğitim alıyorlar. Öğretmenleri de sevgiyle davranıyor. Biraz başta zorlanabilir ama alışır.

Kreşe vermekle kendin de çalısmaya başlamakla en doğrusunu yapmışsın evladın için Endişe etme kreş onun için en doğru seçim olmuş sevgini esirgeme üzerinden bundan sonra da hersey gönlünce olsun

Konu sahibi buralarda mı? Nedir son durum her şey yolunda mı merak ettim açıkcası. İnşallah her şey tamda olması gerektiği gibidir :KK200:

Merhaba hanımlar. Konularım okuyanlar ne gibi bir piskoLojik şiddete maruz kaldığımız bilir çocuğum ve benim. Ben de yeni bir sayfa açtım ve bir markette Reyon gorevlisis olarak çalışmaya başladım . Çok kafam dağılıyor ve cok mutluyum . Şuanda annem bakıyor ama izinli olduğu için. Çalışacak oda yakında. Çocuğum 2 yaşında psikolojisi kavgada gurultu den çok etkilendi çok Asabi bir cocuk. Hayırlı olacağını dusunerekten kreşe vereceğim . Bir kreşle anlaştım ama vicdanım ne bileyim rahat değil hep acaba korkusu var. Sizce yaşı çok mu küçük . Yoksa psikolojisi daha da mı bozulur diyor bir tarafım . Siz ne diyorsunuz gerçekten bilgili hanımların fikrine ihtiyacım var. Şimdiden tesekkurler

Evet güzel bir karar çocuk açısından iyi olur gelişir değişir öğrenir

Kreş dışındaki zamanları verimli geçirirsiniz olumsuz düşünmeyin orda da çocuğunuz gibi çocuklar olucak kaynayıp giderler

oglum 2 yasinda, bu yas grubunu kabul eden ulasimi rahat bir kres bulmus olsaydim yakin fcevremde kesinlikle calismadigim halde verecektim. cocuk evde anneyle cok sikiliyor, 2 yas cocugu atlayacak ziplayacak tirmanacak enerjisini atacak oturup oyle resim yapayim kitap okuyayim seramik boyuyayim oyun hamuru oynayalim la tum gunu gecirmiyor. cocuk cocukla buyuyor arkadas istiyor. anne evde cocuga bir yere kadar yetebiliyor sonrasinda yetemiyor.... cok iyi bir karar olur emin olun hic sorgulamayin bile. ne mutlu size

Back
X