- 26 Ocak 2022
- 26
- 65
- 18
- 34
- Konu Sahibi sekilsiznick
-
Kendisine sorsanıza “ canım bana ihtiyacın var mı, yoksa evime döneyim” diye?Arkadaşlar merhaba kardeşimin eşi yeni doğum yaptı bende yaklaşık 15gündür beraber kalıyorum. Simdi evime gitsem onu yalnız bırakmış olur muyum? Rahatsızlık vermek istemiyorum onu hem belki bana söyleyemiyordur diye düşünüyorum. Tek başına kalsa sıkıntı olur mu? Doğum yapanlar daha iyi anlar sanırım bana fikir verir misiniz?Ona sormak istemiyorum psikolojik olarak kötü değil gayet iyi,bebeğiyle de ilgileniyor. Misafir olarak gelen giden yok. Yanlış anlaşılmak istemiyorum çünkü lohusa sonuçta.
siz gün içinde ne yapıyorsunuz?Arkadaşlar merhaba kardeşimin eşi yeni doğum yaptı bende yaklaşık 15gündür beraber kalıyorum. Simdi evime gitsem onu yalnız bırakmış olur muyum? Rahatsızlık vermek istemiyorum onu hem belki bana söyleyemiyordur diye düşünüyorum. Tek başına kalsa sıkıntı olur mu? Doğum yapanlar daha iyi anlar sanırım bana fikir verir misiniz?Ona sormak istemiyorum psikolojik olarak kötü değil gayet iyi,bebeğiyle de ilgileniyor. Misafir olarak gelen giden yok. Yanlış anlaşılmak istemiyorum çünkü lohusa sonuçta.
Merhaba, bence en iyisi kardeşinize sorun. Eğer sizsiz idare edebileceğini düşünüyorsanız kardeşim ben artık gideyim bana ihtiyacınız yoksa sen bi eşinin ağzını arar mısın diye sorabilirsiniz. Oda zaten gitmek isteyen siz oldugunuz için çekinmeden gidebilirsin abla diyebilir böylece sizi evden gönderiyormus gibi de hissetmez, ama size çok ihtiyaçları varsa o zamanda kal derler sanırımArkadaşlar merhaba kardeşimin eşi yeni doğum yaptı bende yaklaşık 15gündür beraber kalıyorum. Simdi evime gitsem onu yalnız bırakmış olur muyum? Rahatsızlık vermek istemiyorum onu hem belki bana söyleyemiyordur diye düşünüyorum. Tek başına kalsa sıkıntı olur mu? Doğum yapanlar daha iyi anlar sanırım bana fikir verir misiniz?Ona sormak istemiyorum psikolojik olarak kötü değil gayet iyi,bebeğiyle de ilgileniyor. Misafir olarak gelen giden yok. Yanlış anlaşılmak istemiyorum çünkü lohusa sonuçta.
Bilemedim eğer hastalıklı sıkıntılıysa durumu yani kendine bakabilecek durumda değilse bence kalın eğer öyle değilse de kalmanıza gerek yok benceArkadaşlar merhaba kardeşimin eşi yeni doğum yaptı bende yaklaşık 15gündür beraber kalıyorum. Simdi evime gitsem onu yalnız bırakmış olur muyum? Rahatsızlık vermek istemiyorum onu hem belki bana söyleyemiyordur diye düşünüyorum. Tek başına kalsa sıkıntı olur mu? Doğum yapanlar daha iyi anlar sanırım bana fikir verir misiniz?Ona sormak istemiyorum psikolojik olarak kötü değil gayet iyi,bebeğiyle de ilgileniyor. Misafir olarak gelen giden yok. Yanlış anlaşılmak istemiyorum çünkü lohusa sonuçta.
Bende yeni doğum yaptım gelen giden gerçekten rahatsızlık verici bir durum ama kadın kadinasiniz sorun olacağını sanmıyorum bunu onunla konuş istersen gidebilirim veya kalabilirim de senin bilecegin şey benim için sıkıntı yok de fikrini alArkadaşlar merhaba kardeşimin eşi yeni doğum yaptı bende yaklaşık 15gündür beraber kalıyorum. Simdi evime gitsem onu yalnız bırakmış olur muyum? Rahatsızlık vermek istemiyorum onu hem belki bana söyleyemiyordur diye düşünüyorum. Tek başına kalsa sıkıntı olur mu? Doğum yapanlar daha iyi anlar sanırım bana fikir verir misiniz?Ona sormak istemiyorum psikolojik olarak kötü değil gayet iyi,bebeğiyle de ilgileniyor. Misafir olarak gelen giden yok. Yanlış anlaşılmak istemiyorum çünkü lohusa sonuçta.
Ve lohusa tek bırakılmaz bence sorun etmiyorsun tavır yapmıyorsa sıkıntı yoktur demekBende yeni doğum yaptım gelen giden gerçekten rahatsızlık verici bir durum ama kadın kadinasiniz sorun olacağını sanmıyorum bunu onunla konuş istersen gidebilirim veya kalabilirim de senin bilecegin şey benim için sıkıntı yok de fikrini al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?